Dlhodobé všeobecné zdrav. ťažkosti + zápal pankreasu

Príspevok v téme: Dlhodobé všeobecné zdrav. ťažkosti + zápal pankreasu
spirited_away

Zdravím,
už dlhší čas mám zdravotné problémy: lámanie nechtov, akné, tvorba lupín, vyrážky všeobecne, som neustále unavená a to aj napriek tomu, že sa fyzicky nenamáham, opakujú sa mi zápaly prevažne u zubov a močové cesty, opakujúca sa bolesť v krku a nádcha bez toho aby som bola chorá alebo alergická, gynekologické problémy, mám veľmi nízky tlak.. atď.
Vitamíny a výživové doplnky typu B komplex, zinok a podobne nezaberali.

Tak som sa rozhodla navštíviť lekára a požiadať o poriadne vyšetrenie. Samozrejme sa ukázalo že mi nič nie je z čoho som už zúfalá. Jediné čo sa z krvi zistilo je nejaký zápal alebo podráždenie pankreasu. Ale aj keď sa necítim byť ani zďaleka zdravá tak jediné s čím nemám problémy je trávenie.
Vždy som si myslela, že pri tomto ochorení má človek problémy prevažne s bolesťou v oblasti žalúdka a môže ho sprevádzať vracanie a pod. Ale ja nič.

Mal niekto takéto problémy? Môže tento zápal/podráždenie vyvolať aj iné zdravotné problémy okrem tráviacich? resp. je možné že by som napriek tomuto ochoreniu nemala žiadne problémy v tejto oblasti?

Vopred ďakujem za vaše reakcie...

zadarka

Už tu bolo toľko odporúčaní na Ľubu Albertovú že mi to je až trápne, ale fakt je, že mne pomohla až ona. S pankreasom som nemala nič, ale trávenie ma potrápilo. Ďalej migrény, únava, bolesti kĺbov. Lekári zistili iba drobnosti. Potom som si radšej zaplatila vyšetrenia v laboratóriu. Tam sa potvrdili rôzne nedostatky vitamínov a minerálov. Ale ani to nebolo nejaké závažné. Aj tak som sa cítila stále nanič. Tak som sa začala potom u nej liečiť a bolo to dobré rozhodnutie. Neviem kde by som bola teraz bez nej.

vitavi

Trávenie máš zatiaľ dobré, dbaj na kvalitné potraviny. Predovšetkým sa vyhýbaj sladkostiam a mlieku a mliečnym výrobkom, ktoré podnecujú zápaly. Nejedz ani chemicky upravované potravina, ktoré spôsobujú "nevysvetliteľnú " únavu a slabosť.

RNG

Pri zlom trqveni je zla absorbcia zivin aj ochrannycy latok, a to vedie k stovkam zdravotnych problemov.
Travenie je vec dostatku kyselin enzymov, mikrovlaknin a probiotik Zialbohu tieto lekari az na vzacne vynimky nedoplnuju, dokonca ani nediagnozuju/nemeraju

spirited_away

Tak neviem či to mám brať pozitívne alebo negatívne že nie som jediná čo sa takto trápi... Občas mám pocit že my už sme taká generácia že sa sme bezdôvodne chorí a niet nám pomoci :(

FYIUSA ...štítna žľaza je vraj tiež v poriadku.

trojklanny

Vás trápia peniaze za alternatívnu medicínu? Žasnem, možno má budú chcieť za to pochovať, ale ja to robím zadaná!

Moireal

Ahoj, akoby som citala o sebe. Tiez som zufala, lebo mi este nik nepomohol. Klasicki doktori nic nenajdu, na papieri to maju potvrdene a dalej sa nezaujimaju, je im jedno, ze tazkosti pretrvavaju. A na alternativnych nemam dost penazi. Je to zacarovany kruh a aj ked by sa mozno dalo u alternativnych, podporu nemam nikde. Toboz u priatela, u ktoreho by som ju najviac potrebovala. Akoby mu na mne vobec nezalezalo alebo nechcel aby som sa vyliecila. Skus tu Albertovu, co ju vsetci chvalia alebo nejakeho ineho alternativneho. Mozno budes mat viac podpory blizkych. Hlavne to nevzdavaj, ide o zdravie a to je najdolezitejsie. Ako sa hovori: zdravie nieje vsetkym ale bez zdravia je vsetko nicim....