Pomôžte mi nájsť príčinu, cítim sa stále slabý, bez energie

Príspevok v téme: Pomôžte mi nájsť príčinu, cítim sa stále slabý, bez energie
pylori

Ahojte, potreboval by som tak trochu váš názor a pomoc, zároveň si však uvedomujem,že nemáte vešteckú guľu a cez internet mi nepoviete všetko dopodrobna, ale neviem si sám už rady.

Môj problém spočíva v tom, že som väčšinu dňa veľmi unavený, niekedy je aj prechádzka pešo náročná a ja sa zadýcham, niekedy som športoval, ale teraz to ani nerobím kvôli únave,ten výkon by bol slabý a nemám s takýmito pocitmi dosť motivácie. Najhoršie sa cítim ráno, keď vstávam, trvá to možno také 3 hodiny, kým sa dám nejako dokopy, potom to isté večer, medzi nejakou 19:00 až 22:00 hodinou, príde na mňa strašná únava a som úplne unavený, nemám energiu a mám problém si ísť umyť zuby, som ako zabitý. Deň nemám vôbec náročný, nerobím žiadnu ťažkú fyzickú prácu, momentálne nerobím skoro nič,takže nemám byť z čoho tak vyčerpaný.

Býva mi dosť ťažko aj po niektorých jedlách, hneď ma berie na spanie alebo mi je zle s niektorých potravín,ako maslo, olej, vajcia, a aj mlieko, mám po ňom vždy biely jazyk. Neviem, či to môže byť nejaká intolerancia, alebo niečo podobné,ale nemám na testy peniaze a poisťovňa nič nepreplatí asi. Mám aj psychické problémy.

V roku 2013 som menil obvodného, a robil mi kopu testov,ale nič sa nezistilo, napíšem sem všetko, čo mi robil... odvtedy som už nemal nejaké odbery,takže je to 2 roky staré.

Krvný obraz bol v poriadku, takisto pečeňovky, obličky,železo, test na zápal. Výtery z nosa a hrdla v poriadku, kultivácia moču tiež, aj stolica, krv na boreliózu, EBV, CMV, mykoplasmy,chlamýdie v poriadku, aj toxoplazmóza, test na herpesy v poriadku, helicobacter negatívny. Je to kopa vyšetrení a všetko v poriadku,neviem povedať, či sa niečo zmenilo za tie 2 roky. Ale fakt si neviem rady, cítim sa ako na 80-90 rokov.

Neviete, čo by sa dalo ešte prípadne vyšetriť, aj na vlastné náklady, ak by som zohnal nejaké finančné prostriedky.

maaa

pises ze mas psychicke problemy, nenapisal si ale ake konkretne, ak je to napr depresia, tak tam je to vzdy o tej unave, treba vhodne antidepresiva. Psychika ovplyvnuje vsetko, treba sa zamysliet nad tym co ta trapi a co sa s tym da robit. Nenapisal si ani kolko mas rokov. Urcite ale treba zacat od obvodnej doktorky ako ti radia ostatni a vylucit mozne telesne ochorenia... vela stastia

pylori

Ďakujem za rady, skúsim si vybaviť aspoň nejaké tie odbery a uvidí sa,keby to nešlo, skúsim si to zaplatiť sám, pozeral som labáky a čo ste mi radili to ASLO,je to pomerne lacné, len niečo okolo 2 eurá. Aj ostatné položky. Možno to bude aj tými potravinami, ktovie, čo v tom môže byť.

Kýčera

Už si mal byť dávno odoslaný na alergológiu,kde by Ti mali spraviť alergológické a imunologické testy.Mohlo by sa jednať o poruchu regulácie IS,jeho deficit,únavový syndróm,ak by si mal aj iné problémy,...tam by Ti mali odhaliť príčinu Tvojich ťažkostí a prípadne poslať aj na iné vyšetrenia/reumatológ,gastro,endokrinológ,.../.No a to vyšetrenie-ASLO/Tachechos/,to Ti urobí obvodná.Ak ho budeš mať zvýšené,znamená to,že máš v krvi PROTILÁTKY proti baktérii Streptokokus-informuje o jej PRÍTOMNOSTI/fókus,kt.spí/,a ako ďalej uviedol/a Tachechos o PREBIEHAJÚCEJ chorobe alebo o tom,že si ju PREKONAL.Odbery máš už staré,treba urobiť nové,to,že Ti nič nezistili ešte neznamená,že Ti aj nič nie je.Potrebuješ kompletné vyšetrenia,bude tam toho viac,vrátane potravín-niečo vie zistiť alergológ,kožný,niečo na gastre a že máš aj psychické problémy,tak to sa vôbec nečuduj.Začni u obvodnej,daj si preventívku,...môže to byť niečo vážnejšie,ale aj menej zavážne-baktéria,nedostatok železa,...Skús popátrať v pamäti,čo sa to STALO predtým,ako si ochorel,čo si ne/robil,s kým si sa stýkal,čo si užíval,čo berieš ak berieš nejaké lieky teraz/pozri letáčiky/,všetko čo sa nám deje,má nejakú príčinu,...A sú aj iné alternatívy-platené centrá,...ale začni u tej obvodnej.Džím Ti päste,aby sa Ti podarilo odhaliť príčinu,potom to už budeš zvládať lepšie.

tachechos

Bez ku krcnej, mozno mas zvysene aslo ktore aposobuje problemy s dennymi normalnymi cinnostami ako obliekanie umyvanie, citis sa unaveny a tak, je to uplne v pohode, len ti zoberu krv :) aslo hodnota sa moze preukazat aj par mesiacov po probleme, kedy signalizuje bud prekonanu infekcou alebo infekcou ktora prave zacina, stare vysledky krvy preto su na nic, treba to sledovat, takze toto ti odporucam :) drz sa papa

hehe1

daj si vysetrit pankreas, tieto problemy mozu byt kludne z jedla, testy na potravinovu intoleranciu preplaca tusim dovera(ak nahodou mas), informuj sa, daj si urobit aj test na histaminovu intoleranciu, ta vie poriadne potrapit, robi to imunolog, taktiez imunitu... drzim palce...