Kam podat staznost

Mata123456789

Kam podať sťažnosť na predavačky v lídli? Sú drzé, arogantné, ohovárajú zákazníkov, konkrétne skúsenosť v PD? Čo tam tie dokážu natrepať.

sio

V podstate ano ,ona si pokazila den...ja som znechuteny a dany cloviecik s ,,velkymi usami,,asi bol rad z rozruchu co v ten teply den urobil.Keby ze im vynadam aj tak by to nemalo cenu...Ale stavat by sa to nemalo.

sio

Vdaka za rady aj komentare...Zacnem asi tym ze z dediny je problem ak nemate vlastne auto sa dostat cez vikend do mesta.Tedasom poprosil stryka.Prerabam kupelnu cize som nakupoval rozne obklady,lepidlo ,zatahovackyumyvadlo a siel som kupit aj zrkadlo.Cely cas som behal s bratrancom ktory si obzeral tovar ktory sa mu zapacil.Ja osobne som mal uz vybrate.Stravili sme tam dost casu nakolko mali toho vela bolo vsade potrebne vyckavat.K ziadnemu konfliktu nedoslo ani na jednej prevadzke...zo ziadnym predavacom.Vypisali listok dali a hotovo.Pri pokladni zrkadiel som danej pani vysvetlilze to chcem dat na jeden odvoz a opytal som sa kde kupim zatahovacie dvere.Listok mi znudene podala povedala nech si vsetko obeham a potom dojdem.Ako sme schadzalipo schodoch ja som komunikoval s bratrancom a hovoril dost vulgarne o znamej.Poznate to ked sedite doma tel nezvoni ako nieco riesite tel vyzvana.Samozrejme moj citovy vylev zapocul clovek s merkury ktory pred nami talcil sedaciu supravu .Cely moj komentar preformuloval a ked som k nej siel platit po zaplateni na mna vyskocila ze pokial sa neviem spravat nemam nakupovat v obchode.Nechapal som o co ide ale cakal ma uz stryko na aute ktory bol vystresovany s cakania.Nuz som jej povedal neviem co resite ,som zakaznik a aj ked skakala dalej siel som prec s tym ze som jej poprial pekny den.Uz doma som zavolal na danu prevadzku a ona mi vysvetlila o co ide samozrejme velmi perlisto.Preto poznam detaily.Ked potrebujete poradit nenajdete tam zivu dusu ,myslim toho mileho predavaca ktory cely tento cirkus sposobil.Preto ma zarazilo ze dnes nie je ojedinele telefonovat cez sluchadla nadavat alebo sa rozpravat o niekom inom s inam colovekom prist raz dva do konfliktu.

0vecka

ale saqw kvoli jednej staznosti predsa nikoho nevyhodia.... ak je neprijemney stale tak imho na jeho miesto cakaju ludia ktory to zvladnu tak preco to ma robit akurat nasrany clovek?

Ria_94

Sio, síce neviem, čo presne ti tá predavačka spravila, ale niekedy sa stane, že ani ty nemáš najlepší deň, si mrzutý, niečo sa stalo, nemáš chuť sa s nikým baviť... Narozdiel od teba, ona musí celý deň obsluhovať ľudí a byť milá atď... Nejdem ju obhajovať, ale viem ako to chodí.. Robím v lekárni, kde tiež vyžadujú profesionalitu, a proklientsky prístup... Ale ver mi, keď tu niekedy prídu totálny magori (s prepáčením), ktorí si myslia že sú neviem čo a ešte zo mňa sa snažia spraviť sprostaňu, tak nemám dôvod sa ku nim správať normálne, ale tak ako si zaslúžia... Môžeš ma odsudzovať, ale to nejde, sa stále usmievať a byť milá, ani keď máš nejaké rodinné problémy, aj keď áno, treba ich oddeľovať od práce... Ale napríklad, mamku operovali na nádor mozgu, a ver mi, v taký deň nemôžeš 100%-tne myslieť na ľudí... Jasné, že je niečo iné, keď sa na dotyčnú osobu vkuse niekto iný sťažuje, ale jednorázovo by som to aj neriešila...

0vecka

to je blbost ak by ich kazdy jeden alebo aspon kazdy 10ty nahlasil tak by si to rozmysleli...problem je ze to nie je ani jeden z 1000 a tak tu pokutu obcas zaplatia

[zruseny37]

Tí, ktorí chcú podvádzať, budú podvádzať aj po kontrole. Zaplatia pokutu, malú v porovnaní s tým, čo "nakradli", a idú ďalej po starom. Ak obchodu neverím, tak si prekontrolujem cenu na skeneri a aj pri pokladni dávam pozor. Nejasnosti riešim priamo na mieste a nie o pár dní. Dožadujem sa náhrady alebo odškodnenia hneď. Inak ja som s Kauflandom takýto problém ešte nikdy nemala a v Lidli sa mi stal zase opak, že cena bola nižšia než uvedená. Na druhej strane v Bille a Hypernove mám pocit, že sú bežne vymenené cenovky.

Netuším síce, čo tá predavačka spravila, ale myslím si, že zakladateľovi témy sa nič iné ako formálne ospravedlnenie nedostane. Zbytočne sa tým zaťažuje ešte ďalšie minúty, hodiny alebo dni a plytvá vlastnou energiou, lebo nemal odvahu na mieste nejak adekvátne zareagovať.

0vecka

emalea zavolaj im tam parkrat inspekciu a oni im uz dohovoria... ak sa bude kazdy starat len o seba tak sa nic nezlepsi