iphone 6

orchidejka27

a prosim ta co sa tyka pripajania cez usb pocitac - mobil, funguje to? lebo som citala nejake recenzie a ci som to nepochopila ci co

zuzi74

Mala som Android aj iOS (iPhone4) a uprednostnujem skor Android. Prave preto co napisal Hrac...na Androide funguje takmer vsetko.
Kolega zase neda dopustit na iPhone. Podla mna je to len o zvyku a o vyuzitelnosti.

orchidejka

tak pardon ze som polozila otazku mimo zdravia, ved preto som to aj zaradila do takej kategorie, aj ked mam pocit, ze to malo ist este inde :D

takto, ja mam momentalne nokiu E6-00 a tam je pre mna uz dost nevyhvovujuci mobil, jednak uz si co to odzil /od roku 2011) a prestava fungovat ako ma a hlavne je tam OS symbian, co je uplna katastrofa, predtym som mala xperiu s androidom a co ja viem, chcem asi vyskusat mobil s inym OS, nie som clovek co velmi meni mobily, tak mi napadol apple. prosim vas ake napr funkcie nie su nainstalovatelne ani nefunguju na iOS?

hrac.

Iphone vychadza nova verzia kazdy rok v rovnakom case (september), iphone 6 a iphone 6+ vysiel v rovnakom case minuly rok, su rozdielne velkostou uhlopriecky. Tento rok predstavia iphone 6S mozno 6S+ tiez, nikto nevie. V roku 2016 bude iphone 7 (ak budu stale pokracovat v cislovani).

K samsungu, celkovo tato znacka nie je nic moc pre telefony. Ale ak uz, ber verziu S5, je lepsie parametrovo aj cenovo oproti S6.

Otazkou je skor ci chces Android ci iOS. Na androide vacsinou funguje vsetko, ak nejde da sa doinstalovat. iOS je uzavrety system, casto treba obchadzat niektore funkcie inym sposobom. Aplle tvori uzavrety system, ak ist do neho, tak postupne so vsetkymi ostatnymi periferiami a potom to funguje 100%.

Na zamyslenie je aj, ak o mobiloch moc nevies, nerozoznas rozdiel medzi mobilom za 200€ a hore popisanymi za +700€. A ten ponukany vykon ani nevyuzijes pravdepodobne.

vadkl

iPhone síce ponúkne väčšiu vstavanú pamäť (16GB alebo 32GB) oproti 8GB a 16GB u Galaxy S, avšak kapacitu Samsungu na rozdiel od Applu môžete navýšiť o ďalších 32GB pomocou microSD karty.
Pre bezdrôtové spojenie s počítačom sú oba chytré telefóny vybavené technológiou BlueTooth. Galaxy S disponuje najnovšej špecifikácii modrého zubu (3.0) oproti 2.1 pri iPhone.
V Samsungu nájdete oi. FM tuner a Android 2.2 prinesie podporu Flashu, kdežto iPhone nevie ani jedno. Flash z dôvodu neznášanlivosti Adobe a na rádio kúpte iPod (a to sa oplatí ťahať so sebou 2 prístroja).
Keď sa zmeriame na rozmery telefónov, zistíme, že iPhone je menšie (115,2 x 58,6 x 9,3 mm) ako Galaxy S (122,4 x 64,2 x 9,9mm) a navyše napodiv o 19 gramov ťažší ako samsung (137g vs 118g).
Čo predovšetkým hovorí v prospech Samsungu, je rovnako ako u predchádzajúcej Omnie veľká výdrž batérie. iPhone vydrží v pohotovostnom režime slabých 300 hodín, zatiaľ čo Galaxy S takmer dvojnásobne (576 hodín). AMOLED displej jednoducho nie je žrút ako LCD.

a nové iphony vychádzajú asi tak pol roka- rok (myslím tie, ktoré sa zlepšujú) napr. vytvorili iphone 6 a o pol roka bol aj iphone 6 plus.. takze teraz o nejake 2 -3 roky budu pracovať na sedmičke..a znovu bude aj plusová forma.

momentálne sú iphony 1,2,3,4 uplne zabudnute, a taktiez kto ich vlastny zistil, ze je to zbytocne, pretoze uz nemaju taky dokonaly dizajn ako napr niektore HTC A LG a pod.. taktiez, ak bude novy, aj 6 sa bude postupne stracat, a tym ze ho maju ostatni, uz to prestava byt "luxusné".. ale ak sa ti páči, kúp si ho :)

len si treba uvedomiť, že ak sa ti na ňom niečo pokazí, tak máš dosť veľkú smolu, pretože základná oprava iphonu u odoberateľa tej značky stojí približne 110€+

drzim palce pri rozhodovaní :)))

orchidejka

v com je napr lepsi samsung od apple? a prosim ta ako casto vychadzaju nove iphony, ked vravis ze o chvilu bude novy. ja som apple nikdy nemala a preto rozmyslam ze skusim

vadkl

mala som uz skusenost s ip-5..je to to iste ako napr. na 5S,4.. len je väcsi.. takze ja by som racej zvolila 5S, sice je o 1 cm kratsi, ale je pevnejsi, a rychlejsi. a o nejaku stovku lacnejsi. a urcite sa ti neohne ked si nanho sadnes :D nekupuj si ho, o chvilu pride znovu novy, a potom budes lutovat :)) P.S.: aj tak su podla mna najlepsie mobily samsungy, ja mam momentalne S6, a mozem povedat, ze je to najlepsi mobil aky som kedy mala:) a urcite lepsi ako iphone.