Keď hepatológ lieči chorú pečeň

Táto diskusia patrí k článku: Keď hepatológ lieči chorú pečeň
Keď hepatológ lieči chorú pečeň

Pečeň je najväčším vnútorným orgánom ľudského tela a má zásadný vplyv pri detoxikácii ako aj látkovej výmene organizmu. Výraznou mierou ovplyvňuje všetky životné funkcie a procesy prebiehajúce v tele.

Iren1

maskoot máš úplnu pravdu, že pestrec zvyšuje tlak. Mne pre vysoký tlak predpísali lieky a keď som prestala brať pestrec tak tlak sa pomaly stabilizoval.

SadP

Vobec nieje pravda, ze ostropestrec mariansky nema negativne ucinky. Taka vec snad ani neexistuje.

Ma kontraindikacie s urcitymi liekami, treba byt opatrny. Teda aby som bol presny, ucinna latka silymarin.

Gelko

Alternatívna liečba podľa RNG nezaručuje vyliečenie,ale zaručuje prísun látok do tela,ktoré to dokážu a nepoškodzujú pečeň.
Pestrec mariánsky som kúpil v eshope Zdravá pečeň a poriadne som si ich pre klepol,či nejde len o vytiahnutie peňazí. Uvádzajú,že nemá žiadne vedľajšie účinky a to som zistil a v lekárskych kruhoch,čo sa o liekoch nedá povedať,každý jeden má vedľajšie účinky a poškodzuje pečeň. Keď som sa dozvedel,že i môj lekár sa ním liečil a ešte si aj dokonca robí s ním kúru dva až tri krát ročne,tak som sa rozhodol i ja. To bolo pre mňa podstatné,že nemá vedľajšie účinky.Ak by nepomohol,tak neublíži. Som ním nad mieru spokojný.

RNG

Alternativna liecba ani lekarska liecba nezarucuju vyliecenie, len ho robia pravdepodobnejsim statisticky.
A statistika pri rakovinach je v prospech neskodnych alternativ pred chirurgiou, ozarovanim a chemoterapiou, z ktorych posledne dve su zname karcinogeny, tj vytvoria rakoviny aj u zdravych ludi. Nehovoriac o umierani na rozne ine nasledky tychto "odporucenych" a az napr v USA jedinych dovolenych metod. Medzi ne patria napr smrt z poskodeneho srdca, ladvin pecene a roznych nakazlivych chorob, ktore poskodene telo nevie potlacit.
Ale myslim ze tym co na mna utocia bez znalosti druhej stranky liecenia nepresvecim nijakym faktom ani statistikou, takze sa dalej v tejto teme nebudem vyjadrovat, nakoniec je to tema na pecen a nie na nic ine.