Klame ma ze neberie drogy

Príspevok v téme: Klame ma ze neberie drogy
Martyxx

Ahojte. S priatelom sme spolu uz 7 rokov. Od zaciatku nasho vztahu fajcil marihuanu. Kedze mi to vadilo prestal s tym no aj tak som sa hocikedy dozvedela ze si ju zafajcil. Hadky boli kvoli tomu velmi caste no posledne 2-3 roky som si myslela, ze sa na vsetko vykaslal a je to ok. No koncom rokum2014 som sa zasa dozvedela ze ju fajci aj ked klamal a prisahal testy hovorilo nieco ine. Zasa sluby ako nebude od vtedy ma ale sklamal znova. to co sa deje ale teraz za poslednych par mesiacou je ako nocna mora. Dozvedela som sa, ze berie pervitin. Ja hluba som to nevidela aj ked vsetky priznaky na neho sedia. Bol neprijemny naladovy strasne schudol nevedel vecer spavat stale musel nieco robit a cely bol vyrazkovy. Najhorsie je to vsetko co sa dialo a deje dava za vinu mne pretoze je extremne ziarlivy. Kedze sa nepriznal k tomu co robi dala som mu test. Tie sceny okolo toho nez to ocikal uz nasvedcovali tomu ze neni cisty. Samozrejme test bol na thc amf a met pozotivny. A ten clovek mi aj tak tvrdil ze to neni pravda ze robil daco s chlorom ze to je kvoli tomu a taketo somariny mi trepal. Ludia prosim vas co mam robit. Oplati sa mi s takym clovekom byt? Ktory sa nevie priznat? Chcela by som mu pomoct ale neviem ako. Strasne ma to boli nemozem uverit ze sa nieco take deje.

lorrines

Paneboze, tak sa na neho vykasli, vidis ze furt klame, čo tu budeme teraz spolu plakat nad tym. Ty si sa uz snazila dost, dala si mu ultimatum, jemu su zrejme prednejsie drogy ako rodina, vztah a všetko, tak nech si on žije s tymi drogami a ty budes mat pokojny zivot pri niekom inom.
Toto je jasne ako facka, tu proste neni čo riešit, jednoducho sa na neho vykasli, mozno to nebude najlahsie po 7 rokoch, ale vedz ze je to viac o zvyku ako o laske po tomto všetkom, a odputaš sa po čase.
Držim palce :)

Martyxx

Je to cele zle. Jeho kamosi su sami gambleri a fetaci. Jeden zevraj vyliecený je stale unho uz mi to lezie na nervy vsade ho so sebou taha. Je mi z toho na nic lebo to popiera a pritom by som mu tak velmi chcela pomoct. Jeho rodina mi povedela ze v nom vidim proste fetaka a vsetko mu veria. Su uplne zaslepení. Nemyslim si, ze to berie casto ale berie to urcite. Najhorsie je ze on si nic neuvedomi pre neho som zataz ja a robim mu problemy. Lebo na vsetko pridem aj o tej marihuane som zo zufalstva povedala jeho rodicom ale pomohli? Nie pretoze mu veria on ked povie ze to uz nefajci ok verivemu vobec sa nesnazia to vyriesit. Smutne je, ze je to statny zamestnanec nebudem hovorit co robi ale teraz ma problemy kvoli tomu aj v praci ale on stale hovori jedna babka povedala. Proste ze su to len klebety. Ale ja uz bohuzial viem ze niesi. A neviem ci to mam povedat jeho rodine nech mu pomozu a odist. Lebo viem ze ked to poviem to bude definitivny koniec

Žužova

No,prinutiť ho neprinutiš pretože je svojprávny a určite kvoli tebe nepojde. On potrebuje padnuť na hubu a možno ani to nepomôže ale za pokus to stojí. Rozíď sa sním. postupne na to všetko doplatí ,možno padne aj na uplne dno ale to sa teba nesmie ýkať aj ked ho miluješ. tuto cestu si vybral sám a teba sa nepýtal. a tak si tou cestou musí prejsť sám. toto su komplikované zaležitosti ale zavislemu nikto nepomôže pokial sám nechce. možno raz ked zistí že stratil všetkých ludí okolo seba ktorým na nom zaležalo ,vtedy sa rozhodne zmeniť to. preto sa sním rozíd čo najskôr a možno vyčkaj...iné riešenie tu bohužial nevidím. poznám chlapca ktorý na tom bol tak isto..mariška,neskôr piko.Jeho matka sa snažila ,zaležalo jej na nom,on to iba zneužival,sral na všetko,okradal ju..nakoniec ho udala,hrozila mu basa ak sa nepojde dať liečiť ,tak teda išiel..bol tam len chvílu,doma sekal dobrotu dokonca asi aj naozaj prestal s fetom ale namiesto toho začala viac piť..ono je to ťažké,niektorí ludia proste maju tužbu byť niečim omámení,mať v sebe niečo ,vtedy su šťastní. takže tým že by prestal fetovať by sa možno nič aj tak nevyriešilo a našiel by si inu zavislosť..najlepšie je nikdy nezačať

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.