Vie mi niekto poradit / pomoct?

Príspevok v téme: Vie mi niekto poradit / pomoct?
Mladusik19

Ahojte najprv vám poviem o čo ide. Ide o jednu babu. Teoreticky ju už dlho poznám keď som mal asi 16 tak som ju spoznal v tábore a bola to taká ,,taborova láska,, ktorá hneď po skončení opadla. 2 roky sme sa nebavili až potom som sa stretol s jej dobrou kamarátkou co tiež bola v tábore (aj ona má chcela :D) a aj tá spomínaná baba :). Začali sme sa baviť a dohodli ze pôjdeme von. Bol som veľmi rád s ňou a často sme boli aj s jeho dobrou kamarátkou. Aj teraz pracuje ako čašníčka. Avšak prišlo k tomu ze sme sa spolu na oslave vyspali (áno pomáhal ak alkohol).Mne sa to všetko páčilo ale na ďalší deň som sa choval inak. Bol som s ňou aj s tou dobrou kamarátkou a nebol som taký milý ani podobne a ona s toho bola zmätená. Avšak som ju chcel viac spoznať čiže som ju často volal von bol ju zobrať po práci a postupne sa to dostalo k bozkavaniu a tomu takému povedzme randeniu. Ale prišlo aj do toho ze poznám jednu babu už 5 mesiacou mali sme nezavaznu vzťah proste mali sme sex ale zároveň aj chodievali von. Sem tam som ju spomenul (je preč vo Fr) neuvedomoval som si ze to neni pre každého až tak príjemné ale brala to v normale. Ale k veci prečo som vôbec vytvoril tému je ze nedávno sme sa boli kúpať aj s kamarátmi s ňou a tou dobrou kamarátkou na začiatku to bolo super sranda aj nôžky a tak ale potom spomínala ze som modelkou (áno moja práca) a vadilo mi to lebo to často spomínala ale ja vôbec miesto toho aby som jej povedal ze mi to vadí som sa odpakoval von s vody a šiel si písať s tou babou vo Fr. A potom som to s touto babku riešil tak bobo cez správy a dnes sme boli spolu v čajovni aj s tou dobrou kamarátkou a ona sa so mnou ani nebavila tak som sa divil. Tá dobrá kamarátka odišla a s ňou aj ja ona ostala čakala mala ísť na hody alebo čo. No a som sa pýtal tej dobrej kamarátky ze preco bola taká tak mi vysvetlila ze spomínam tu druhú s FR a ze ona nevie čo si ma myslieť ze sa správam milo potom vyzerám ze ziarlim a tak. Nechápal som až kým som dorazil domov. Uvedomil som si ze ta baba vo Fr je tam a je zbytočné niečo s ňou riešiť a babu co mam ozaj rád takto odtlacam. Otázka spočíva v tom ze mi poradiť ako to vyriešiť som rozhodnutý byť s ňou len neviem ako to najlepšie vysvetliť tak mi dúfam poradíte. Prijmem každý koment

Mladusik19

_meno
Wauw niekto ako ty je super osoba prípadne mail na teba alebo niečo kde by sme mohli pokecať. Prišlo to tak že mi sme boli v nedeľu spolu aj s tou druhou babou snažil som sa komunikovať s ňou ale nechcela a už mi to vadilo až po tom ako som odišiel na záchod a kamaráti a tá druhá baba jej povedali aby som sa šiel s ňou porozprávať za rozhodla že okej. Nepamätám si presne do podrobna čo povedala. Viem len to že nevie sa vcítiť mať nejaký vzťah preto čo som robil predtým a to bolo že som sa tak choval že raz urazený raz zase milo a podobne, že som spomínal tú babu a ešte aj keď jej písal chalan či ide k nej spať a neviem čo a ja som to videl tak som hovoril že nech k nemu ide (to bolo ale zo srandy nikdy som nežiarlil) ale chápem že to mohla pochopiť inač. Chcem k tomu len povedať že mi to dnes som jej poslal ešte A4 list kde som opísal ako ma to mrzí a poslal poštou taký už som. Potom som jej dnes večer napísal úplne otvorene na radu brata že mám sa chovať normálne ako gentleman a postupne bude vidieť že aký som naozaj. _meno ak by sa dalo niekto s tebou o tomto rozprávať pretože máš úžasné myslenie tak budem rád

_meno

Ahoj Mladusik19

Vzťah ktorí Vám bol poskytnutý si spočiatku ignoroval / správal si sa k nemu nezodpovedne.

To čim si si prešiel ťa v podstate naučilo (veľmi kruto, adekvatne tvojej nezodpovednosti voci tomuto daru) hlbku citov.

Ak máš ešte možnosť byť s ňou, určite máš byť za čo vdacny (poznam mnoho ludi ktori zasli svojou nezodpovednostou dalej ako ty).

Ak mozem poradit zo svojich skusenosti, prijmi ten vztah. Neber to skrze podmienenost (ked spravim toto prejavim sa, ked dokoncim toto prejavim sa, az ked budem ma toto prejavim sa .....). Precit sa, venuj energiu vytvoreniu prilezitosti pre tvoje prejavenie (priprav seba a prilezitost) ... a prejav k nej svoje city. (samozrejme jej mozes povedat na com konkretne robis a preco to pre Vas robis, ale to je skor hudba buducnosti).

V podstate tvoja hlbka tvojho rozhodnutia je to, co sa bude prejavovat (to ze jej chces prejavovat lasku a nic od nej .... ) zaroven ale rataj s tym ze za vsetku svoju aroganciu budes pomaly pykat (za vsetky rany ktore si jej sposobil, za vsetku radost o ktoru si ju ukratil)... na velke veci potrebujes hlboke korene, pracuj na nich.

Z toho co pises a z mojich skusenosti si mozes byt na 1000000% ze zivot ti tu sancu stale dava - otazka nie je dokedy - otazka je kedy ju prijmes. (ked to prijimes v sebe sa to prejavi skrze vsetky formy, spravis vsetko, budes sa prejavovat skrze vsetko - na to sa ale v 1. rade potrebujes rozhodnut - ked vahas - ci spravit toto, ci hento, ci teraz, ci potom - zivot stale caka na tvoje rozhodnutie ...

V skratke 3 veci (ktore uz mas rozpracovane : 1. Tvoje rozhodnutie (prijat svoje pocity voci nej) 2. Tvoj prejav (prejavovat skrze vsetko svoje rozhodnutie a pocity) 3. Tvoje zotrvanie (lebo sa ti postupne odpracujes svoju nezodpovednost)

Drzim ti palce Mladusik19, podľa mna si na super super ceste, aj dobre robis co robis, podporujem ta v tom len tak dalej !

Mladusik19

mam56
Ďakujem ja sa netrápim len mi je tak ľúto že som bol zaslepený a nerozmýšlal som vôbec hlavou ani srdcom ale sprostou túžbou po niečom čo bude maximálne tak ,,zábava,,. Netrápim sa ako reaguje pretože som sa správal ako hlupák len dúfam, že mi ešte šancu dá.

mam56

Baby reagujú v takom veku dosť nevyspytateľne. Musíš s tým počítať. To, že si urobíš všetko správne, ešte neznamená, že to tá druhá strana aj ocení.
Snažiť sa však môžeš, veď o tom je život.
Prajem ti, aby si bol šťastný. Príliš sa netráp nad jej reakciami, ak by ťa to malo trápiť.

mam56

Riešiš si normálne veci, ktoré sa týkajú tvojho života. Ja ti len radím, aby si sa nad tým trochu povzniesol, je to všetko skvelé. Reakcie môžu byť však všelijaké:-)

Mladusik19

No takže dnes som bol s ňou povedal som jej ako mi to je všetko ľúto a ze k nej začínam niečo cítiť a ze vtedy ako som sa blbo choval som nevedel čo chcem ale už som rozhodnutý byť s ňou nedopadlo to najhoršie síce moc nehovorila ja len dúfam že to bude fajn lebo sme prišli ku nej a tam mi povedala ze o tom musi porozmýšľať, že mi to tu za 2sekundy nepovie a ze sa ešte porozpravame lebo toho ma vela do školy .... Takže tak :/
Ako som už písal uvedomujem si ako som blbec, dúfam že neni neskoro chcem byť s ňou. Nechám jej teda čas (aj keď som netrpezlivý človek) je dobré jej nechať časze jej nebudem ani radšej písať alebo je milé sem tam napísať ako sa ma? Pýtam sa lebo som ešte takéto nezažil a neviem si rada. Chcem normálne komenty nie narazky na mňa ... Pre dom ďakujem

Mladusik19

mam56
Moc som nepochopil čo si sa tým snažil povedat. Niečo ako ze to takto býva a mám sa ukludnit ze vsetko je fajn? Lebo fakt nerozumiem.

mam56

Nie je to urážka, ani nič podobné, ale v takom veku s tebou šijú hormóny.
Nie je to zlé obdobie života, ale je to také všelijaké.
Tiež som si užil svoje do sýtosti v tomto období, ale už po come backu netúžim.
Chcem si žiť svoj život, venovať sa svojim prioritám a nestrácať energiu riešením zvýšenej hladiny testosterónu.