Mám sa s ním rozisť?

Príspevok v téme: Mám sa s ním rozisť?
sonicka2305

Ahojte,
bola by som vďačná keby mi niekto vedel poradiť ako ďalej.
S priateľom som skoro 4 roky a máme vzťah na diaľku. Doteraz to bolo všetko ideálne. Každý víkend sme boli spolu, neustále sme si písali, volali alebo boli na webke. Nemal problém pricestovať za mnou aj keď bol bez práce. Posledný rok je ale cestovanie na mne on už za mnou vôbec nechodí, ževraj sa to mne viac oplatí keď som študent (v čom má pravdu, to mi až tak nevadí). V poslednej dobe ale už nechce so mnou chodiť ani na webku, pričom s inou babou ide, nevolávame si už skoro vôbec, pričom s ňou si vola. Keď som mala skúšky v škole chcela som ich spraviť čo najlepšie, dokonca ma podporoval nech sa pekne učim lebo na to mam, tak sme sa celý jeden mesiac nevideli. Keď som chcela byť s ním aspoň na facebook tak na mňa nemal čas, vždy si niečo našiel, ale viem že na tom facebooku a pokeci bol a pisal si s inými. Ja mu nebránim v písani ani stretávani, jedine čo mi na tom celom vadí že niektoré balí, volá ich na chatu alebo von a potom keď sa s nimi dohodne a idú von nepovie mi uprímne ako kedysi idem von s kamoškou oklame ma že ide spať. To ma bolí najviac. Keď sa s ním o tom rozprávala tak mi tvrdil že nič také nerobí, že je to všetko len v rámci srandy a že som strašne žiarliva a hysterická a nemám si namýšľať. Napríklad mala som po skúškach konečne cez víkend prísť za ním no on povedal že nemam chodiť lebo už ma iné plány sľubil sa kamarátke, keď som sa na to nahnevala tak sa začal obraňovať že nevedel o tom, že som už skončila v škole a že chcem prisť.
Včera som sa s ním o tom všetkom porozprávala a hovoril mi že ma stále miluje a nechce ma stratiť, dokonca sa s tým zdôveril aj jeho kamáratke s ktorou som v kontakte aj ja, ževraj ho to všetko veľmi mrzí. Lenže dneska som prišla na to že už si zase plánuje ďalšie stretnutia s babami z pokecu a s balením neprestal.
Stále ho v hlbke duše ľubim ale po tomto mu už nejako prestaávam veriť. Neviem už ako ďalej.
ďakujem za každú radu

DontWorry

Pozri, poplaces si mozno taky mesiac, mozno ani nie. Lepsie ako pokracovat vo vztahu, potom sa zanho vydat a neskôr si buchat hlavu o stenu. Po takych opakovanych klamstvach by som uz neverila, skoncila by som to. Myslim si, ze jeho ani ten vztah nebavi uz, ze stratil zaujem, mozno to aj skoncit chce, len ti to nevie povedat.

Žužova

Kokos tak on balí iné bab, má kamošky s ktorými chodí von a teba klame že doma spí ? už len toto by mi bilo silne do očí a vzťah by som ukončila...nechápem ako môžeš vobec váhať. ved on ťa má uplne na haku a je jasné že ťa aj podvádza ved prečo by inak behal za inými suknbami..nechápem naivitu niektorých žien. fuha

touzcoje

ja by som na tvojom mieste ani nepremyslala nad tym ci sa rozist alebo nie.. preboha to v akej dobe zijeme? spolu ste 4 roky a on ma za potrebu chodit von, na chaty a balit ine? to uz co je?

utekaj prec od takého, iba stracas cas snim..

radsej bud sama a casom urcite pride taky, ktory budem chciet byt iba s tebou a ziadnu inu nejak extra riesit nebude..

kaslinato

Na tvojom mieste by som ho nechala tak. Ak by som ho veľmi ľúbila, čakala by som nejaký čas či sa nenapraví. Človek si bohužiaľ často uvedomuje čo mal až keď to stratí. Preto by som to nechala na ňom, aby si rozmyslel či ťa naozaj ľúbi, a hlavne mu daj podmienku aby prestal tie baby baliť. Druhá možnosť je že sa naňho ihneď vykašleš. Je to na tebe, porozmýšlaj či ti za to stojí. Ale skôr ti odporúčam tú druhú možnosť, mala som raz podobného, dala som mu aj druhú šancu, aj tak sa nezmenil. Odvtedy dostal kopačky od 2 ďalších a doteraz sa nezmenil.

sonicka2305

liberta25: on už prácu má asi rok, a nechápem aké komplexy by si mal riešiť veď je nadanejší ako ja, má kamaratov, rodinu, mňa...nechápem čo mu k šťastiu chýba....ale asi to fakt skončím lebo trápim sa asi iba ja ....ďakujem Vám za rady a za pomoc :)

liberta25

a on je este stale nezamestnany? mi to pride, ze ma hrozne komplexy z toho, ze je nepotrebny, tak to riesi najhorsim moznym sposobom na ukor teba a vasho vztahu. aby si aspon takto kompenzoval, ze ho inde nechcu. a inak, ano, mas sa s nim rozist, hocijako clovek depkuje z niecoho, aj ked mu uz z toho preskakuje, ma si zachovat mieru toho, co a ako robi. miesto nahanania inych bab by si mal robit kurzy a hladat si pracu. toto fakt nepotrebujes.