Vyhladenie vrások - tvár

martina88

mne kremy nepomahali na vrasky nevidela som nijaky efekt z toho a mala som aj drahsie, teraz mam uz 3 mesiac balicek od sunday natural kupeny u vitariana, zda sa mi celkovo plet zdravsia, taka odychnuta je tam
SPERMIDÍN - Extrakt z pšeničných klíčkov 3 mg spermidínu
Resveratrol - liposomálny
Vitamín D3 + K2 MK7 20 000 IU

Petra123456

Neviem ci to bola otazka na mna ale ak ano tak momentalne mam toto pevoniaeshop.cz prirodna kozmetika s vysokym obsahom ucinnych latok :) som s nou maximalne spokojna.. ak tak sa u nich daju dostat aj vzorky.. ak mozes naskor vyskusat :)

Petra123456

Ja si teda myslim ze ak niekto zvoli dobru kozmetiku.... tak to len pomoze a nie je to vobec na skodu... ja radsej investujem do dobrej kozmetiky.. nez sa dat napichat botulo

angier

dadus5 len neviem ci sa moze pouzivat aj v okoli oci...ale paci sa mi ze ma tolko funkcii..aj ja nad nou rozmyslam

dadus5

Ak mám povedať úprimne mne tiež nepomohli žiadne krémy. Žiadny krém nemôže byť tak účinný ako kozmetický prístroj. Predsa len je to rozdiel. Ja som dlhú dobu chodievala na ošetrenie pleti ku kozmetičke. Ale šlo dosť do peňazí a keďže som sa na svoju pleť nemohla pozerať :D tak som si zaobstarala kozmetický prístroj doma. Na výber je toho kopu, ja som sa rozhodla pre žehličku razzy 3v1 (-odkaz odstránený-). Myslím, že nie je rozdiel medzi tým čo som chodila ku kozmetičke a teraz keď si pleť ošetrujem sama. Takže som spokojná. Skúsenosť mám len s týmto jedným, takže neviem či ostatné fungujú rovnako.

mmooly

ja už mám svoj vek blížiaci sa ku 50tke a dávam si botox aplikovať do čela, resp. medzi obočie..myslím si, že tento malý zákrok veľmi pomôže výrazu tváre.. nie je taký unavený výraz ako keď máte tú ryhu medzi obočím. ja môžem odporúčať..

Kristynk_a

ja som myslela najmä vrásky okolo úst a na čele... mne osobne teda nato žiadne krémy nepomáhajú a používala som ich už dosť a rôzne :) @Minniemouse kliniku poznám bola som tam na laserovú operáciu očí a cítila som sa tam naozaj dobre a bola som spokojná aj s personálom a aj so zákrokom, takže ich asi zájdem znova navštíviť :) možno si ma budú pamätať :D

kaya 55

Ahojte, asi by som si nenechala pichať do tváre, ale to je na rozhodnutí každého. Ale čo bude potom, keď už botulín nebude stačiť? Používám produkty so slimačím extraktom. Pokožka je velmi pekná a žiarivá. Samozrejme, že to už spôsobené vrásky úplne nevyhladí, ale pleť je pestená a krásne vyživená. Ide na prvý pohľad vidieť že sa o ňu starám. Slimačí extrakt obsahuje neuveriteľné látky, ktoré podporujú regeneráciu, výživu buniek.

zuzi74

Ci si ho das je tvoja vec, asi zbytocne ta odhovarat, ale naco si nicit plet takym "zazrakom", ked ti staci pokozku pleti natierat rastlinnymi olejmi a drobnych vrasok sa zbavis aj bez chemie. Budes ju mat hladku ako mimino. Hydratacne kremy by som nepouzivala, pri nich sa vrasok nezbavis.