Co mi vlastne je? Nevie nikto...

Príspevok v téme: Co mi vlastne je? Nevie nikto...

Dobry den, som zufala. Uz osem rokov ma trapia neskutocne bolesti v oblasti krizov vystrelujuce do celeh nohy. Bola som uz u ortopeda, u neurologOV lebo ich bolo viac, u algeziologa, u fioterapeuta, dokonca u par liecitelov. Mam za sebou 2x MR, 2x CT, par RTG, chodila som aj na rehabilitacie, u ulgeziologa som brala injekcie drahe jak svina no nic mi nepomohlo a dokonca stale neviem co mi je. Uz 8 rokov jem lieky od bolesti, ked si liek nedam nastava peklo. Kazdy z tychto doktorov mi povedal nieco ine. Vysunuta platnicka, skolioza, zapal sedacieho nervu dokonca mi jedna povadala ze to mam psychicke ... Uz naozaj neviem co mam robit, vcera som bola u fizioterapeuta u ktoreho som skoro umrela od bolesti a garantoval mi ze po masazi bolest nenastane. Nepresli ani 3 hodiny a bolest bola spat aj s mojou bezradnostou. Pomoze mi este niekto niekedy?

Kýčera

Anonym_83028, prečítaj si príspevok Šípky, vyzná sa, vysoké dávky C skutočne pomáhajú pri bolestiach. Ak to lekár nebude riešiť infúziami, skús akupunktúru, ale vyhľadaj odborníka. Najskôr by si však mala vedieť diagnózu.

LMarika

Zajdi na ortopedicku kliniku FN do Brna a daj sa vysetrit u lekarov, ktori sa svoju pracu ucili robit pod vedenim profesora Vlacha (toho casu uz na dochodku), ak ti oni nepomozu, tak potom uz nikto. V celom Cesko - Slovensku nenajdes lepsich odbornikov na ortopediu. Dokazali vypiplat aj take pripady, ktore nebyt ich pomoci, uz by davno sedeli na voziku a takto chodia po vlastnych a bez bolesti a tesia sa zo zivota. Mam velmi dobre referencie od znamych. Sice si to tam budes musiet zaplatit sama, kedze je to zahranicie, ale byt tebou, urobila by som vsetko, aby som sa tam mohla dostat. Dost si si uz vytrpela... je nacase, aby sa na teba pozreli najlepsi z najlepsich a aby na tvoj problem nasli riesenie.

mam56

Viem si predstaviť aká to musí byť šialená bolesť.
Nad riťou sú dve také jamky. Ľahni si na posteľ, bokom a zatlač si do tej jamky na tej strane, ktorá ťa bolí.
Ja neviem, či tam je nejaká platnička alebo čo, ale mne to vždy pomohlo a viem aká je to bolesť, čo opisuješ.
S tými diagnózami je to všelijaké.
Raz depresia, potom schizo, potom mánia.
Kto má z toho vyjsť, že?
Každopádne cvič cviky na posilnenie chrbtice, lebo sa ti to vráti.
Len toľko z môjho pohľadu laika.

spring

poznam taky pripad - nemusi to byt, ale moj bratranec ma to iste.. neskutocne bolesti, ktore vystreluju do nohy - niekedy az krici od bolesti - az prosi aby mu odrezali nohu.. vsetky vysetrenia - NIC, az mu prisli na uplne ojedilu vrodenu vadu - niekde v chrbtici nema jednu tepnu ako vsetci, ale rozvetvenu a to mu tlaci na nervy (neviem to odborne popisat, ale nieco take).. prejavilo sa mu to tiez az po 20tke...

šípka

Reagujem na žiadosť 8302, zrejme ide o chronický nedoliečený zápal spojený s dlhodobým nedostatkom živín hlavne antioxidantov. Doporučujem vybrať 10 infúzií vysokodávkového vit. c 7,5gr v priebehu jedného mesiaca a bolesť ustúpi.

trojklanny

Fyzioterapeut odviedol dobre svoju prácu,teraz je rád na tebe. Napadá má pri tvojich problémoch iba kyselina mliečna a nedostatočný pitný režim. Prestala si cvičiť /hrať hádzanú/,čím sa ti svalstvo oslabilo. Dopovať sa liekmi je hlúposť a ver,že psychického pôvodu nebude. Zhrniem to:fyzioterapeut, správne držanie tela, posilniť svalstvo v danej oblasti,pitný režim /bublinky nepovažuje za zdr. tekutinu/, prečistiť si ľadviny a ošetrovať bolestivé miesto soluxom - biolampou. Operácia, k tej sa pomaličky,ale isto priblizuješ. Je mnoho spôsobov, ako si pomôcť, a jenoho príčin, ktoré si si po celé tie roky privodila.

Kýčera

Každý z nich môže mať pravdu,môže Ti to spôsobovať aj osteoporóza?,urológická záležitosť? a aj ich kombinácia,poznačenú máš už aj PSYCHIKU.Ak neprestaneš brať lieky proti bolesti,ak to ešte dokážeš,vyvolaš si sama ďalšie ochorenia,staneš sa závislou a dostaneš sa na psychiatriu.Ak sa z daného stavu chceš dostať,začni u seba-porozmýšľaj,čo robíš zle,čo Ťa trápi,nehádž hneď do seba lieky,vyhľadaj nejaké súkromné centrum,kde Ťa zdiagnostikujú,choď na akupunktúru,začni cvičiť,...A samozrejme,môžu byť za tým veci,kt. Ti uviedol Dsajldô.