14 tipov pre detoxikáciu celého tela

Táto diskusia patrí k článku: 14 tipov pre detoxikáciu celého tela
14 tipov pre detoxikáciu celého tela

Vnútorná čistota organizmu sa odráža na našej celkovej kondícii. Detoxikácia je však "beh na dlhú trať" a je nutné postupovať pomaly. V 14 tipoch poradíme, ako získať stratené zdravie a vitalitu.

gabor_danko

Pred mesiacom som spravil C9 detoxikačný program na báze Aloe Vera (vyživuje a vyčisťuje telo) a som veľmi spokojný. Je presne daný postup a keď to človek dodrží, tak ani hlad ani únavu nepocíti. Pri tejto detoxikácii nehladujem a prijímam ešte viac vody. Zostava detoxikačného programu obsahuje aj výživové doplnky aby sme prijímali dostatok bielkovín, sacharidy, vitamíny a minerálne látky...
Robím to ročne 2krát, na jar a na jeseň, už tretí či štvrtý rok.
Je to super vec, vyčistiť si črevá, tráviaci trakt, pečeň a cele telo takisto sa znížiť viscerálny tuk...
Od 3-4.dňa už cítim viac energie a cítim sa ľahšie... Keď po detoxikácii sa odmerám tak často vidím -2 až -6kg za 9 dní, bez jo-jo efektu!
Odporúčam každému detox tela!

Tu je článok, kde je o tom viac napísané: -odkaz odstránený-

All31

Ja som skúšala jednu úžasnú 9dňovú detoxikáciu a je naozaj úžasná. Najlepšie na tom je to, že som schudla v kilogramoch, samozrejme dosť aj v centimetroch a nenastal jojo efekt. Veľmi by som ju odporúčala aj iným ženám, ktoré chcú teraz na leto shudnúť do plaviek a pritom si chcú upratať i v tele. :) Táto detoxikácia je čisto prírodná a aje založená i na užívaní 100% aloe vera, ktoré á množstvo vitemínov, minerálov a aminokyselín.