Svadobne saty

Fleur-de-lis

no ja som najprv chcela kúpiť a tak ma to prešlo. Ešte pred svadbou zháňať niekoho kto mi ich pekne upraví na moju postavu... Skoro každá nevesta schudne v posledných týždňoch z toho stresu a príprav.
Tak som si požičala, pekné nové šaty, ešte ich aj týždeň pred svadbou upravili na mňa, takže sadli perfektne a ja som s tým nemala žiadne starosti... Nechávať si svad.šaty nie je nič pre mňa, aby to niekde stálo v skrini...
No ale pekné nové šaty z požičovne budú drahšie ako nejaké kupované v Poľsku.
Do svadobných salónov sa ide aj pol roka pred svadbou. Keď ideš dostatočne skoro tak ti vedia aj objednať nejaké z ich ponuky, ktoré ale neplánovali objednávať... Takže môžeš mať šaty úplne podľa svojich predstáv.

A ak chceš predsa len kupovať, nie je to priskoro. Práveže si to nenechávaj na posledný mesiac kde bude stresov viac než dosť... Tie necelé 3 mesiace zbehnú ani nevieš ako a ani nevieš či sa ti podarí nájsť ľahko také aké chceš. Ja by som na tvojom mieste už ani nečakala tie 3 týždne a išla hneď :)

sewie

preco riesis take hluposti ci je to skoro...?bojis sa ze tym urieknes svadbu alebo ze priberies?:D ved na nakup takych siat tiez potrebujes svoj cas-asi si ich nekupis v prvom obchode..., ked budes mat viac casu aspon nebudes v strese...mozes si vyber siat v klude uzivat a tesit sa na velky den