Skareda

Príspevok v téme: Skareda
simulik

Ahoj ludia ;)
Mam pomaly 15 a citim sa skareda. Som prirodzena blondina, co je hned prvy problem, mnoho ludi blondiny povazuje za umele. Mam skarede zelene oci a velmi problematicku plet. I ked mi mnoho vyrazok zmizlo, ostali cervene skvrny-jazvy. Mam velke predne horne zuby, a trochu aj predkus. Mam znamienka a bledsiu plet. Postava sa mi v priebehu puberty zmenila. Mam silne lytka, stehna aj brucho. Stehna mi "zdobia" strie, lytka zase nepekne zily. Mam 166 cm a 54kg. Keby som vyrastla, mozno by sa postava zmenila. Neviem ci vsak uz po 15 narastiem...rada by som sa zbavila jaziev a vyrazok na tvari...a ziskala stratene sebavedomie. Prosim pomozte a odpustite si blbe komentare.
Dakujem.
Simulik

alenotak

potom ten kokosovy olej odporucam aj na tvar, mozno ti to pride divne pretoze to je mastne, ale uvidis ze ked si ho das na noc rano bude plet lepsia.
alebo este harmancekovy caj, pi, natieraj na tvar, prikladaj vyluhovane vrecuska. Strasne dobry na akne.
Ja si umyvam tvar cajom vecer a potom ked to tak vysusi tak si dam na tvar ten kokosovy olej.
Myslim ze za nejaky cas by ti takto mohli zmiznut aj tie flaky a tak.
Inac aj ja mam strie na zadku/stehnach a podla mna to netreba az tak riesit. Ma to velmi vela ludi a predsalen, nepride mi to take ako napriklad celulitida, co si ludia spajaju s tucnotou a je odrazom nezdraveho zivotneho stylu. Strie je prirodzene a vacisnou zanho ludia nemozu takze nejak to moc neries, nikomu sa neznepacis pre par svetlych ciar na pokozke, neboj.

simulik

Sofi9 a mackousko56 obom vam zo srdca dakujem za podporu. Na tele sa uz dlhsie chystam zamakat, ale moje odhodlanie zakazdym zmizne za dva dni ;) snad sa mi raz podari schudnut a verim ze aj akne zmizne :)

mackousko567

Ahoj Simulik, mám skúsenosti že baby nemajú na seba objektívny názor, väčšinou zveličujú svoju "škaredosť", oni sa vidia inak a okolie pritom si môže myslieť že sú veľmi pekné...skús na sebe si všímať pekné veci, pretože na každom je niečo krásne...ja som napr. mala k sebe rovnaký postoj ako Ty, no chalani mi hovorili že pehy sú na mne sexi (ja som ich na sebe nenávidela a chcela som si ich dať vybieliť, no začali sa mi páčiť a teraz by som prijala aj keby ich bolo viac:-)), takisto som neznášala svoje krátke nohy, no vraj ich mám síce krátke (veď nemôžem mať nohy dlhé ako A. Sklenaříková, keď meriam len 161 cm), no sú vyšportované, vymakané, aj na bruchu mám "tehličky", ktoré mi kamošky na kúpalisku závidia...takže skús aj ty nájsť na sebe niečo také...napr. Ty máš zelené oči, ja mám modré a chcela by som veľmi také ako máš Ty, každý chce to čo nemá a keby to mal tak chce zasa niečo iné...MAJ SA RADA TAKÁ AKÁ SI, nechci sa silou mocou zmeniť a mysli pozitívne, ja Ti držím veľmi všetky prety. P.S. si ešte vo vývoji, kosti ešte rastú a mení sa ti aj pomer tukov a svalovej hmoty, takže sa Ti ešte mení celé telo, môžeš ho formovať:-)))

Sofi9

Ahoj simulik, vôbec sa nemusíš trápiť. Blondínky sú náhodou veľmi obľúbenými osobnosťami a hlavne je ich pomenej ako tmavovlasých (takže sú o to vzácnejšie). Oči máš určite krásne a postavu taktiež. A keďže sa venuješ volejbalu, tak sa o svoju postavu naozaj báť nemusíš. Veď kým vyrastieš do dospelosti, veľa vecí sa ešte zmení. Čo sa týka Tvojej pleti, skús obmedziť make-up (ak používaš) a ak si natieraš pleť krémom,tak ho skús na nejakú dobu vynechať. A ešte čo sa týka tej bledej pokožky a presvitajúcimi žilami, takýto problém mám aj ja. Takže vždy sa teším na leto a keď vykukne slniečko tak šup von vyhrievať sa :-) :-) :-) maj sa pekne, pa

simulik

Sandralla,
Velmi ti dakujem za povzbudenie. Hned sa citim lepsie ;) ten kokoksovy olej urcite vyskusam. Ja stale verim ze do dospelosti sa este zmenim. Myslim ze na mojich nohach ma isty podiel i sport- volejbal,ktoremu sa aktivne venujem.
Simulik

Sandralla

Ahoj mam tiež 15 a nebojsa ešte budes rast si ešte co vyvine a tie červene flaky máš určite od toho ze si sa vytlacala. Ako si spomínala máš blond vlasy to je super je jeden článok ze blondave ženy maju vela výhod, tie znamienka máš v poriadku nebojsa sú aj horšie prípady a tie zuby sa ti ešte napravia a neviem prečo sa ti nepáčia zelene oči mam jednu radu lad ich s oblečením. Bledsia pleť je úplne v poriadku a tvoja výška s váhou a výškou tiež. A na tie nohy ti odporúčam kokosový olej natierkou si ich aspoň dvakrát denne mne to pomohlo. Nebojsa nezáleží ako vyzeráš ale aká si vo vnútri nebojsa. Ty to dáš hlavne bojuj a neboj sa každý sme iný
Maj sa