Neviem ako dalej

Príspevok v téme: Neviem ako dalej
Plš

Náš vzťah bol úplne dokonalý vyrastali sme spolu od malička a mali sme sa strašne radi . Tak sme začali spolu chodiť strašne nám to klapalo poznali sa aj naši rodičia bolo to úplne nádherné už sme spolu aj bývali . A potom sa stalo niečo čo sa stať nemalo . Rozišli sme sa kvôli tomu že som odišla . Odišla som daleko . A ked som sa vrátila chcela som všetko napraviť no dozvedela som sa že on už spáva s inými a je šťastný . šťastný ale nie somnou . Je tomu pol roka a ja nemôžem zabudnúť . Stále moje myšlienky moje city sú vždy iba o ňom. Ja Už neviem čo mám robiť . Tvárime sa že sa nenavidíme popri tom ho milujem . Prečo nemožem zabudnúť ? Prečo ho stále tak milujem ... Prečo ked ho vidím sa celá chvejem ..

Nina.

No tak sa s ním úprimne narovinu porozprávaj ako to vidí on, pretože tu ti nikto nemôže dať odpoveď na to, čo jemu chodí po rozume. Proste si s ním daj rozhovor z očí do očí ako to on ďalej s vami dvomi vidí. A ak nedostaneš jednoznačnú odpoveď, že chce s tebou byť a že ťa ľúbi, tak proste povedz, že ok, že to teda akceptuješ a preruš všetky kontakty, lebo ťa to bude inak ničiť. Ak ti proste nepovie jasne čo chce, ale bude sa vykrúcať a robiť okolo toho caviky tak sa vykašli na neho, nestretávaj sa s ním a zameriavaj svoju pozornosť na iných ľudí a iné veci, lebo ak by ťa chcel, tak by s tebou bol.

Plš

ahoj _meno
Myslíš si že kedy ma neblúbil nebol by so mnou ? ja neviem čo si mám o tom myslieť a ako sa dalej ku nemu správať .... mám chodiť na miesta kde je on alebo sa vyhýbať ?? Ďakujem za pomoc

_meno

Ahoj Plš

Z mojej skusenosti ked citis vztah k niekomu a ked ho prejavujes a nevracia sa ti nenavist = je to skvele len tak dalej !!!

Az v momente ze sa ti vracia nenavist, cize kazdym prejavom lasky coraz viac ublizujes sebe - to je taky stav kedy je lepsie cloveka lubit z dialky ("zostava v nasich srdciach").

Ono ak si mozem tipnut co a ti deje, je ze zivot coraz viac pritlaca na emocnu pilu - coraz intenzivnejsie citis ten vztah, coraz menej su sustredene na vsetko ostatne, coraz viac sa vsetko stava nezmyselne a rozpada sa a jedine co zostava a nabera na intenzite je prave tento vztah ktory citis.

Moze sa ti stat taka vec, ze sa nahnevas, naberies silu, prijimes svoje pocity a zacnes ich prejavovat naplno !!! Prijimes zodpovednost za svoje city (ktore ta stale budu "prenaledovat") - je to natura zivota, on chce aby sme sa tesili :)
(preto ty akoby mozes odporovat tomu, ale tym nicis seba aj ochudobnujes jeho ...)

Myslim ze si este vahava, preto si este nevletela plnou parou vpred :) Ked prijimes co ti je dane, rozbehnes sa sama za laskou :)

Podla mna na to ides super, drzim Vam palce, urcite to prijmi a prejavuj Plš :)

plš

My sme sa stretli po 7 mesiacoch . a boli sme spolu celý večer bozkávali sme sa držali za ruku a teraz neviem čo si mám o tom myslieť ako boli sme pripitý ale on mal 2 poldecáky ... poradte čo mám robiť čo si o tom myslieť

Nina.

Hlavne sa z toho neobviňuj. A kašli na neho. Dospeli ste zrejme a vyformovali sa vaše osobnosti a ukázalo sa kto čo chce a kto chce kam smerovať. A jeho smer, priority a hodnoty sú zrejme už inde ako tie tvoje. Nájdeš si lepšieho.

Kolacik

Ak chceš zabudnúť, hlavne sa s ním musíš prestať stretávať. Takéto veci sa proste stávajú a sú bohužiaľ na dennodennom poriadku... Zabudneš, skôr či neskôr, no čím viac ho budeš vídať, tým dlhšie to bude trvať. Ty s tým už nič nespravíš..