Alternatívna Liečba rakoviny a leukémie pomocou zeleniny - mrkvy

Príspevok v téme: Alternatívna Liečba rakoviny a leukémie pomocou zeleniny - mrkvy
Cliattsi

Zdravim, dozvedel som sa dnes, že je možné rakovinu bielych krviniek vyliečiť, ak budete jesť napr. 8 mesiacov mrkvu pomletú v mixéri 2 kilá každý deň.
Tak som to napísal sem, možno to niekomu pomôže. Viem, že sú to pre niektorých dávno známe veci, ale treba ich po čase aj oživiť.

Našiel som to aj v diskusii po zadaní rakovina mrkva na tomto fóre:

Výživová (metabolická) liečba rakoviny.

‘’Rakovina nie je schopná rozvijať sa a prežiť v zdravom tele’’.

Toto nie je tzv. Alternativna medicína, ale liečba stravou, z ktorej človek žije.

UPOZORNENIE! TENTO ČLÁNOK JE INFORMATÍVNY A NIE PORADENSKÝ. PORAĎTE SA SO SVOJÍM (NAJLEPŠIE VÝŽIVOVYM) LEKÁROM!

Poznámka Kampane za pravdu v medicine: Účelom tohoto materiálu nie je odradiť pacientov od konvenčnej liečby chemoterapiou a ožarovaním. To je na slobodnom rozhodnutí pacienta. Jediným účelom je informovať pacientov s rakovinou o pozadí, ktoré sa za konvenčnou (ortodoxnou) liečbou skrýva. V prípade pochybnosti a neistoty pacient nemusí prerušit chemoterapie a ožarovania a predsa môže podstúpiť túto liečbu stravou a doplnkami I v kombinácii s konvenčnou liečbou. AWS D1.1 Metabolická liečba (hlavne probiotiká) totiž pomáha znížit vedľajšie účinky chemoterapie a ožarovaní a pomáha zrekonštruovať zničený imunitný systém.

Veľká skupina biológov poukazuje na to, že hlavým faktorom (okrem psychiky a prostredia), čo spôsobuje rakovinové ochorenia je defekt vo výžive. Každý človek má v tele rakovinové bunky, ktoré sú za predpokladu správnej výživy úspešne kontrolované dôležitými vitamínami, minerálmy a enzýmami.

Mnoho výskumov poukazuje na to, že výskyt rakoviny je omnoho väčší tam, kde je veľká spotreba živočíšnych proteínov (mäsových výrobkov, tukov, mlieka atď.). (Poznámka: KPM nepropaguje vegetariánstvo ani iné podobné výživové odvetvia). Naopak tam, kde je väčšia spotreba rastlinných proteínov, ovocia, zeleniny strukovín atď., je výskyt rakoviny omnoho menší až minimálny.

‘’Je úplné klamstvo ak niekto tvrdí, že človek musí jesť mäso aby získal potrebné bielkoviny. Bielkoviny (kvalitné a ľahko stráviteľné) sa totiž nachádzajú aj v rastlinách a najmä v strukovinach’’.

Rakovina sa môže vyvýjať a je schopná žit a prežit len v kyselnatom prostredí, ktoré je vytvárané mäsitou a inou živočíšnou stravou (mlieko, vajcia, syry...) a nadmerným konzumovaním cukrov (hlavne bielého cukru). Metabolická medicína oddávna poukazuje na to, že rakovina miluje cukor, ktorý tiež významne prispieva k prekysľovaniu tela. (Napokon, na tomto princípe je robené vyšetrenie PET, kde sa pacientovi podáva rádioaktívna glukóza, ktorá “vysvieti” nádor, keďže rakovina glukózu priťahuje).

Naopak, rakovina nie je schopná žit a prežiť v zásaditom (alkalickom) tele. Zásadité telo sa vytvára stravou, ktorá zahrňuje ovocie, zeleninu, minerálne vody, obylniny (čierny chlieb, AVŠAK PACIENT, KTORÝ PRÁVE TRPÍ RAKOVINOU BY NEMAL JESŤ DROŽDÍM KYSNUTÉ PEČIVO) atď. Najdôležitejším faktorom na dosiahnutie zásaditého tela je adekvátny príjem čistej neminerálnej vody – minimálne 2 a pol litra denne!) Zdravý človek by mal mať na tanieri 60% zásatitej stravy (rastlinná strava – ovocie, zelenina, obylniny, strukoviny) a len 40% acidickej (živočíšnej) stravy (mäso, mlieko, ryby, vajcia atď.). Avšak chorý človek môže konzumovat len 20% živočíšnej stravy a človek s rakovinou musí živočíšnu stravu vylúčit úplne a okamžite!

Preto, jediná efektívna terapia pozostáva v OKAMŽITEJ a KOMPLETNEJ zmene stravy (za účelom detoxfikácie organizmu a vytvorenia zásatitosti tela) a vylúčenia látok, ktoré obsahujú karcinogény (mäso, cigarety, sladkosti, alkohol…). Chorobu možno ovplyvnit a zvrátiť dôsledným dietetickým programom, obsahujúcim úplne prírodné jedlá a vitamínové dodatky (multivitamíny).

Ako prvý krok, pacient má počas 3-4 dní jesť LEN zeleninu, resp. zeleninove šťavy (Breussová kúra) (najlepšie domáce ovocné džúsy), Tieto môžu byť obohatené asme standards o cesnak a iné protipliesňové potraviny. Po týchto dňoch exkluzívnej diéty má pacient prijímať zásaditú stravu, ktorá má pozostávať zo 100% prírodnej stravy s prízvukom na SUROVÉ, ČI ZAPARENÉ jedlá, obzvlášť zeleninu, najlepšie zelenú zeleninu (paprika, cesnak, brokolica, špenát, kapusta, kareláb a iné, ktoré nie sú bohate na cukry). Zdrojom bielkovín NESMIE byť mäso a mlieko, ale mandle, proso, sezam, pohánka, obilniny a rôzne strukoviny.

Účinky cesnaku sa taktiež spomínajú v mnohých výskumoch. Rakovinové bunky nie sú schopné prijímat kyslík (preto má pacient ľahko športovat, ak mu to len trochu sily dovolia) . Úlohou cesnaku (hlavne germánia, ktorý sa v ňom nachádza), je dopraviť kyslík do rakovinového prostredia. (Užitočná je aj vysoko alkalická voda s vysokym obsahom kyslíka (napr voda KAQUN). Cesnak je tiež známy svojími protipliesňovými, antibakteriálnymi, antimikrobiálnymi účinkami a považuje sa za prírodné antibiotikum.

Breussová kúra Rudolf Breus zaznamenal 96% úspešnosť v liečbe rakoviny počas 30 rokov kariéry (24000 pacientov). Ako tvrdí, nasledujúci, úplne prírodný liek, ktorý dokázal uľavit množstvu chorých, je založený na “vyhladovaní rakoviny” a vytvorení zásaditosti tela. Džús pozostáva z týchto piatich jednoduchých zmesí a podáva sa denne aspoň 45 dní:

Zloženie:
3 diely cvikly
1 diel - mrkva
1 diel - zeler
1 zemiak veľkosti slep. vajca
1 petržlen

Uvádzané množstvá sú použité odhadom - od oka.

Užívanie cviklovej šťavy čistí organizmus od škodiacich mikroorganizmov, usadenín, čistí krv, lymfatický systém, kĺby, črevá ... Pitie cviklovej šťavy je vhodné kombinovať s pitím čajov podporujúcich aktivitu močového systému - aby to všetko odchádzalo z organizmu von.

Príprava:
Zeleninu len umyjeme a oškrabeme (aby ostala aj šupa), prípadne len pri umývaní odrhnieme niečím drapľavým - napr. kefkou. Viditeľné kazy na zelenine odkrojíme preč (príp. aj celý kus vyhodíme). Nakrájame ju na menšie kusy, aby vošli do mašiny a aby ich motor zvládol - pri rozkrajovaní odhalíme prípadné kazy vovnútri zeleniny, a vykrojíme ich preč (príp. ju aj vyhodíme). Potom zeleninu odšťavíme v elektrickom odšťavovači. Šťavu cedíme cez sitko (podľa možnosti nie obyčajné kovové). Šťavu môžme pripravovať na deň-dva vopred, skladujeme v chladničke v sklenených fľašiach. Stará šťava skysne a zhustne, ale ak nemáte čerstvú - vypiť sa to dá bez ujmy - len podľa mojej skúsenosti.

Použitie:
Šťavu je doporučené piť polhodinu pred hlavnými jedlami, aby stihla nerušene pôsobiť. Dávkovanie cca 1 dl v 1 dávke, piť po glgoch, pomaly, pritom presliňovať v ústach. Ak by z toho bolo ťažko - tak zmenšiť dávku, prípadne zriediť s vodou kvôli ich ľahšiemu stráveniu.

Pozn.: ak máte radšej jednoduchšie veci - pre občasné použitie pripravte šťavu zo samotnej cvikly, alebo s karotkou.
Cviklová a karotková šťava sú dostupné aj v obchodoch - ak veľmi neskúmate pôvod potravín.
Chuť cvikly môže byť rôzna - hnojená má zemitú až odpornú chuť, menej hnojená je chutná, až príjemne sladká. Zdroj: SMER Harmonia webmail.stuba.sk

Odporúča sa piť zelené čaje, protipliesňové – mätový, echinaceový, essiac a pod. – 3 x denne.

VODA – rozumej H2O, nie minerálne vody!

Pri každej chorobe, vrátane rakoviny je podstatné napraviť chronické dehydrovanie tela, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou k vzniku choroby značne prispelo. Človek v 21. storoči je značne dehydrovaný preto, lebo vymenil čistú vodu za všakovaké nápoje, ktoré nielenže sú močopudné, ale sú doslova otrávené cukrami, kyselinami, farbivami sladidlami a podobne. Treba mať napamäti fakt, že takto chronicky dehydrované telo nie je ľahko znovu hydrovať, ako si to mnohí mylne myslia. Zvyčajne trva aj 3 mesiace, aby sa vody zbavené telo znovu a do poslednej ASME B31.1 poškodenej bunky zavodnilo.

ENZÝMY
Ďalšou absolútnou nevyhnutnosťou pri liečenie ťažko poškodených buniek (opäť, nie len pri rakovine), sú ENZÝMY. Každá patologická bunka je obalená hrubým bielkovinovým obalom, ktorý nedovoľuje imunite túto chorú bunku napadnúť. Sú to práve enzýmy a jedine enzýmy, ktoré dokážu tento bielkovinový obal narušiť. Prosím, prečitajte si článok Enzýmová terapia a prevencia (nielen) rakoviny kliknutím tuto .

PROBIOTIKÁ
Keďže rakovina sa dáva do súvislosti s parazitmi, ako hlavne skrytými (latentnými) pliesňami, dôležitou súčasťou liečby sú probiotiká (súbor užitočných baktérií) na nápravu pliesňami premnoženej črevnej mikroflóry). Hoci mlieko a mliečne výrobky sa považujú za pliesňotvorné, naopak, kyslé mlieko, kyslé biele nesladené jogurty sú vhodnou probiotickou stravou.
Jedným z najdôležitejších prírodných zdrojov proti rakovine sú jadierka z kostiek marhúľ obsahujúce takzvaný amygdalín (málo známy vitamín B17). Tento liek bol známy už v antickom svete a pri správnom postupe liečby dokáže zvrátit rakovinové ochornie i v pokročilom štádiu. Tento vitamín je nenávidený farmaceutickým priemyslom pre jeho efektívny účinok, ktorý by mohol zamedziť profitu z chemoterapii a ožarovaní. Avšak mnoho svetových odborníkov potvrdilo výnimočnost tohoto prírodného lieku, ktorý nahrádza nedostatok enzýmu trypsín, ktorý za normálnych okolností kontroluje nežiadúci rast buniek v tele (vývin rakoviny).

Pred alebo počas každého jedla (pitia) je treba zjesť 6 jadier z marhúľ. Týchto 6 jadier treba zjesť 7 až 8 krát denne (teda dohromady 40-50 denne). Ak to organizmus dovolí a neprejavujú sa žiadne vedľajšie účinky (kyanitída pri predávkovaní), pacient môže túto dávku málo zvýšiť. Jadierka sa musia rozžuť, napriek ich horkosti. Pred použitím marhuľových jadierok je nutné požiť prírodné tráviace enzýmy (30 minut pred jedlom na prázdny žalúdok!!!), lebo enzymy pomáhajú spomínanému vitamínu B17 preniknút do rakovinového prostredia (ako sa spomínalo vyššie).

Iné dôležité vitamíny a antioxidanty:

AMYGDALÍN (VITAMíN B17) INJEKČNE - PODáVA SA HLAVNE VO VYSOKýCH šTÁDIACH NÁDOROV. TENTO VITAMÍN JE NEDOSTUPNÝ A NELICENCOVANÝ. OBJEDNAŤ SI HO MôŽETE NA cytopharmaexpress.com

Vitamín C (najlepšie s postupným uvoľnovaním) – vysoké davky, ktoré možno postupne zvyšovat na 7000 až 10000 mg denne. PRI VYSOKOM ŠTÁDIU RAKOVINY SA OBYČAJNE PODÁVA 1000 mg KAŽDÉ DVE HODINY, NIEKEDY KAŽDÚ HODINU!!!

Zinok – veľmi dôlezitý pre dopravu vitamínu B17 do krvi!!!

Vitamín A a E mulsion

Selén

Existuje nespočetné množstvo prírodných antioxidantov, ktoré maju protirakovinový účinok. O najdôležitejších z nich si môžete prečítať v článku Efektívne a netoxické metódy boja s rakovinou.
Z celosvetového prieskumu je očividné, že tisíce tažko chorých ľudí úspešne podstúpilo metabolickú liečbu. Vyliečenosť a nádej na prežitie je pri tejto liečbe NEPOROVNATEĽNE vyššia ako pri chemoterapiách (otrave CELÉHO organizmu), ožarovaniach (ktoré spaľujú bunky a často podnecujú ďalší vývin rakoviny). Zdá sa, ze hlavným účelom chemoterapií sú miliardové zisky spolocností. To je aj príčinou toho, že horeopísaná liečba sa neuznáva a farmaceutické spolocnosti sa všemožne snažia zabránit rozšíreniu informácií o laetrile (vitamin B17).

Preložené a upravené z knihy ‘A Complete Handbook of Natural Cure’ (Kompletná kniha prírodných terapií). Napisal Prof. Shri H.K. Bakhru, Upravené Kampaňou za pravdu v medicíne

‘Byť na mieste pacienta, kúpim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiež mech marhuľových jadier (POZOR NA PREDÁVKOVANIE SA JADIERKAMI!) a ASME B16.5 cesnaku a jem ich, pokiaľ mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Iné pripomienky: Enzýmy sa musia jesť nalačno. Jadierka sa môžu jesť s jedlom (ale lepšie pred jedlom). Vitamíny sa maju jesť počas jedla.

Pripomíname, že dôležitým faktorom v boji proti rakovine je duševná rovnováha, hlavne vyhýbanie sa nenávisti, hnevu, zlobe. VODA JE NEODLÚČITEĽNOU SÚČASŤOU ZDRAVÉHO ČLOVEKA. ČLOVEK (CHORÝ OBZVLÁŠŤ) MUSÍ VYPIT ASPOŇ 2 A POL LITRA ČISTEJ NEBUBLIKOVEJ VODY DENNE (OKREM OSTATNÝCH TEKUTÍN!).

DESATORO onkologických prikázaní

(pre práve liečiacich sa pacientov)

1 - Odpustiš, budeš milovať svojích blížnych a zbavíš sa stresu a hnevu!

2 - Doplníš si stravu o vitamín B17 (marhuľové, jablkové, slivkov jadrá)!

3 - Vylúčiš mäso, mlieko, vajcia a iné živočíšne výrobky (aspoň dočasne)!

4 - Vylúčiš cukor, sladkosti a sladené nápoje! (rakovina miluje cukor)

5 - Zbavíš sa iných karcinogénov! (fajčenie, alkohol, fast food, vyprážanie, atď.)

6 - Budeš jesť zeleninu, ovocie, strukoviny a iné plody zeme a BUDEŠ PIŤ VEĽA VODY a zelených čajov!

7 - Kazdé ráno vypiješ doma vyrobený zeleninový džús (lepšie rozmixovaný ako odšťavený)! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, petržlen) aspoň 4 dl.

8 - Budeš jesť veľa cesnaku, škorice a iných protiplesňových jedál!

9 - Maximálne zvýšiš príjem vitamínov, minerálov, enzýmov a antioxidantov!

10 – Budeš sa viac pohybovaž (okysličovanie chorých buniek)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ďalšia vec, existuje aj kniha Liečenie rakoviny, leukémie a iných chorôb prírodnými prostriedkami
Rudolf Breuss · Vydavateľstvo: Kalligram, 2010
www.martinus.sk

Tak buďme zdraví!

A mám tu ešte jednu otázku - stále sa hovorí o tom, že nie je liek na rakovinu, že to oficiálna medicína nepozná a podáva sa len chemoterapia a to sa tvrdí aj pacientom. Je to vraj jediná možnosť a preto to mnohí podstúpia. Ja len, ak je skutočná pravda, že tento postup tu existuje, nedokážem si to predstaviť, že stále takto lekári, ktorí majú liečiť pacientov im takto strpčujú život, len kvôli tomu, aby zarobil farma-priemysel. Je to pre mňa vnútorne fakt nepriateľné, že to existuje, ak to existuje. Viem, že sa stále o tom hovorí, ale keď to počúvam, tak ja som z toho stále v takom pomykove, že ľudia sú chorí, ale lekári idú ožarovať, lebo sú z toho veľké peniaze a nie preto, že je to najlepší spôsob, aby sa mohol pacient uzdraviť. Samozrejme, lekár autorita, presvedčí nič netušiacich chudákov vystrašených, že to je jediná možnosť a oni uveria. Je tu niekto, kto má osobnú skúsenosť ?

Jefitto

Dva kila mrkvy? To hádam nemyslíš vážne... vieš si predstaviť to rpedávkovanie vitamínom A? Môže mať fatálne následky

RNG

LLek, ja sem uvadzam nazory lekarov rozdielne od beznych, lekarov, co maju riadne vzdelanie z univerzit a napriek tomu si volia alternativne prostriedky na liecenie a maju s nimi uspechy. Na leukemiu tvrdia, ze je najma vysledok poskodenia kostnej drene plesnami a pre to je dobre proti plesniam bojovat. Akokolvek, ci uz doplnkami, alebo roznymi liekmi.

llek

Videl niekto z vas uz nazivo pacienta s akutnou leukemiou? Videl uz niekto z vas tie jeho lekuemicke bunky v krvi, ako vyeraju a ako vyzera jeho kostna dren, akou rychlostou sa tie nezerele leukemicke bunky v jeho krvi mnozia? Staci raz vidiet a zazit co je akutna leukemia a vsetky iluzie o metabolickej ci akej kolvek alternativnej liecbe zhoria ao sucha slama

RNG

kKedze dnes je znamych uz vyse 350 osvecenych protirakovinnych alternativnych postupov, osobne by som si vybral viacero a nie len jeden jediny.
Zeleninove diety oslabuju telo, ale davaju nam plno enzymov a nespotrebuju nase vlastne enzymy, najma proteolyticke, tj tie co vedia rozkladat rozne nefunkcne utvary v tele, vcitane rakovin.
Ale osobne by som sa nespoliehal len na enzymy zo zelenin a nase vlastne vytvorene, ale dnes je mozne dostat aj ovela silnejsie koncentrovane enzymaticke doplnky.
To iste plati aj na zdroje antioxidantov, kde roznych karotenoidov je vyse 500, dalsie ako curcuminoidy mozno tiez dostat velmi koncentrovane, tj v davkach ako by clovek nijak nemohol dostat len jedenim zelenin a kurkumy.
To iste plati mikrovlakniny na absorbcne odmorovanie tela. Naviac je hromada roznych citotoxickych latok , pazri napr na graviolu a paw-paw,
ovela silnejsie je napr alkalizovanie tela chloridom cezia,
podstatne ucinnejsie na obranu tela proti rakovinam je podpora aktivity a tvorenia poctu NK bielych krviniek .betaglukanmi atd.