Zapal stitnej zlazy

Príspevok v téme: Zapal stitnej zlazy
tamara6

prosim vie niekto poradit? mam zapalenu stitnu zlazu, je opuchnuta po oboch stranach, velmi bolestiva uz dva tyzdne, mam uz dva dni teploty. doktor povedal za zapal a ze mam uzivat nieco od bolesti, to vraj zmierni aj zapal a poslal ma domov. nevladala som oponovat, doktori su proste kapitola sama o sebe.. esteze je tu partia ludi, na ktorych sa da obratit ...vdaka vopred!

tamara6

Trojklanny, RNG dakujem!
idem teda na tu protikandidovu kuru, to je moja posledna nadej. len este stale neviem, ako ten candex uzivat....
trojklanny, ty musis byt tiez uzasny clovek...

RNG

Trojklany to co sa do jedla dostane z riadu a priborov je nepatrne mnozstvo neporovnatelne s tym, co mopze byt v jedlach a napr v olejoch, hydrogenizovanycy, kde sa odburaju vo vysokych teplotach hydrogenizacie dost velke mnozstva kyslicnika nikelnateho,a zluci sa s mastnymi kyselinami, NiO2 nie je tak odolny na odburavanie, ako cisty nikel.
A mozes to povazovat za odborny posudok, lebo moj odbor je aj fyzika materialov a zaoberam sa s problemami korozie roznych zliatin, najma vysokoniklovych uz vyse 45 rokov. Precitaj si na tu temu napr toto
www.ncbi.nlm.nih.gov
Tam ti povedia, ake su v com obsahy niklu a kedy sa zacne zamorenie niklom vlastne prejavovat.

trojklanny

tamara, RNG sa ti nemôže venovať bezprostredne, a to je jediný jeho problém. Rady udáva v globale, nie jednotlivcovi! Jeho rady a skúsenosti sú k nezaplateniu, ale to žiaľ nestačí. Všetci sme individuálny, a k tomu sa každý musí aj tak postaviť. RNG ti opísal istý fakt, ktorý to spôsobuje, ale tvoje telo je jedinečné, a k tomu potrebuješ aj individuálny prístup, nie globálny! Svoj mail si neponúkla, tak súdim, že si si už vybrala, no upresním len RNG, že ako sa nikel dostane do tela: stačí ti obed pri ktorom ješ s príbormi, nerez,ktorý má až 8% niklu príbor sústavne olyzujes, zubné plomby, ktoré 2x denne uvolnuješ čistením...
Máš vlastnú hlavu, rozum, tak ho použi, bude to jak lacnejšie, tak aj efektívnejšie.

RNG, pri všetkej tvojej ucte ...

RNG

tamara, vies velmi dobre, ze mas v tele plesne a najma candidu albicans a tato produkuje rozne toxiny, a dokonca aj karcinogeny. Takze pokial si ju nevyhubis, budes mat rozne zdravotne problemy.
A mozno mas aj oslabene travenie celkove, tj neabsorbuje sa ti dost zivin, materialov na obranu a regeneraciu tela. Kedze mas v crevach candidu, az 70% obrannych latok, co produkuju v zdravycyh crevach probiotika ti chyba.
A to sa casom moze len zhorsovat, ak neadresujes ti candidu ucinne.

tamara6

vies RNG, ja ta citam pravidelne, nakupila som uz tolko doplnkov ze ma cela rodina vysmieva... problem je ale asi presne v tom, ako hovoris, ze neviem co a ako davkovat. a zda sa mi, ze cim viac dbam na zdravu stravu, tym viac som chora. napriklad rastlinne oleje uz asi dva roky u nas doma nenajdes. varim zasadne na kokosovom. jeme len kuracie a morcacie ale prevazne zeleninu. muku som vylucila uplne lebo mam alergiu na psenicu, takze ani ziadne ine obilniny... tak ja uz neviem. konecne sa mi podarilo objednat ten candex, tak to je este taka moja posledna nadej ze candida to moze sposobovat. prosim ako treba davkovat ten candex a ako dlho ho uzivat? viem ze aj oreganovy olej a kokosak, len ten candex este neviem ako. dakujem za kazdu radu.

RNG

Doplnky nie su zazraky a len spravne vybrate na dane problemy v spravnych davkach mozu pomoct.
Dost silny zdroj niklu dnes su hydrogenizovane oleje, kde sa kyslicnik niklu pouziva ako lacny katalizator miesto platinovej cerne. Samozrejme nikel je ovoela reaktivnejsi ako platina, takze sa ho dostava do olejov/rastlinnych "masiel"=margarinov/natierok ovela viac.

Mrcina, chod niekde inde smrdiet, tvoja ironia tu nie je na mieste, si vyslovene trapna.

trojklanny

To,ako si do tela hromadime nikel tu nebudem opisovať,lebo sa to nepáči konzervatívnym lekarom,stačí len viac čítať,sama sa dozvieš. Ak chceš,daj mail popíšem o tom viac,až ti možno sánka padne,ahoj.

tamara6

velmi pekne vam dakujem za kazdu radu!!!
co znamena ze mam prisun niklu? skade?
a ten candex ako dlho treba uzivat?
oreganovy olej uz mam. vdaka vsetkym!!!