Malý klitoris

Príspevok v téme: Malý klitoris
Anitasz654

Ahojte mám 19 rokov a mám priateľa už vyše pól roka a ešte sme nemali pohlavný vysty som panna. On by už chcel, aj ja ale je taký menší problém. Môj klytoris je malý ako aj pisky. Všetko je to také zmenšené keď sedím ,ležim, stojím mne ho vôbec nevidno keď rozkrocim nohy už áno ale to to všetko také malé a ja sa hambím takto ukázať. Prosím o radu, alebo mal už niekto takýto problém? Mám ísť ku gynekológovi?

Anitasz654

Dobre. Ďakujem za reakciu aj za radu. Ale aj to je v tom, že som aj dosť úzka. Viac ako dva prsty sa mi nezmestia. Takže prvý krát ma to asi aj bude dosť bolieť nie?

zazitok

tak fajn, ale klitoris sa nepise s ipsilonom. a myslim, ze ak to nie je vymyslena tema, tak mozes byt rada, ze to mas male, baby si to davaju operovat aby im to zmensili. takze si vlastne "in". a este - ked ti s tym bude priatel pracovat, tak sa to zvacsi, neboj :-)

Anitasz654

Zazitok:Nie je to vymyslená téma. Je to ozajstna.
Chalan123: Tak teda ďakujem za radu :) trocha ma to aj ukludnilo. Dúfam že sa už budem vedieť uvoľniť a nehambit sa za to.

chalan123

ver tomu ze sa kvoli takejto malickosti nemusis hanbit. ked mu z lasky roztiahnes svoje nohy a zavolas ho k sebe tak si mozes byt ista ze bude nadseny a ani ho nenapadne si mysliet o tvojom prirodzeni to co si myslis ty. ten problem je podla mna len v tvojej hlave