Som nízka

Príspevok v téme: Som nízka
malicka22

Ahojte, viem že takýchto tém tu už bolo veľa a tiež viem, že vo svojom veku by som už nemala mať takého pubertálne depky ale nejde to. Mám 22 rokov a len 150 cm.
Hľadala som aj podobné problémy a nejaké povzbudenia na internete ale depkovala som z nich ešte viac. 14-násť ročné dievčatá sa tam sťažujú že majú len 160 cm, čo mám potom robiť ja?? Rovno sa hodiť pod vlak?? Podľa vzorca by som mala mať tak o 10 cm viac. Bohužiaľ ani vzorce nefungujú na 100% a ja som zdedila najhoršie gény aké som mohla.
Viem, že moju výšku nezmeníte, ja sa len potrebujem vyrozprávať, pretože pár ľuďom som sa zverila ale nechápu ma. Hovoria mi že je to len vo mne, že iní to tak nevidia a že sa nad to musím povzniesť. Povzniesť?? Ľudia sa mi už neraz do oči smiali aká som. Alebo som počula ako si pri vedľajšom stole rozprávajú: preboha tá ma koľko 12-násť??.... jasné namýšľam si to....Povie sa to, že povznes na nad to ale ako by ste sa cítili keby Vám niekto pár krát do týždňa pripomínal Vaše nedostatky?? Tie nad ktorými sa najviac trápite??
Chodím na VŠ a myslela som si, že tam už ľudia budú mať viac rozumu, ale nemajú. Keď čakáme na cviko a s dievčatami sa rozprávame, ja niečo poviem tak nasleduje asi toto: ty si tu?? preboha ty si taká nízka že som si ťa nevšimla, to ako môžeš byť taká nízka, ja by som tak nemohla žiť, to prečo si až taká nízka, keď si bola malá ty si málo jedla... Toto naozaj povzbudí.
Priateľa samozrejme nemám a nikto som ani nemala, predpokladám, že ani mať nebudem, nikto predsa nechce dievča, ktoré mu je po lakte. Von pomaly prestávam chodiť, pretože nechcem tráviť čas s dievčatami ktoré sa mi smejú. Tým ani nemám ako niekoho stretnúť. A keď už sa s niekým v mojom veku zoznámim, myslí že mám tak 13 rokov.

Prepáčte, že sa to takto natiahlo, nejako som sa rozpísala. Možno keď si niekto prečíta túto spoveď príde na to že nie je až taký nízky, a bude mať krajší deň.

malicka22

aloveu: treba to dodržiavať, teda to pravidlo 2x denne každý deň?? čo ak niektorý deň vynechám alebo si to vypočujem len 1x?? nebude to fungovať?? alebo to bude fungovať pomalšie?

Niekedy jednoducho zabudnem alebo nestíham.

P.S.: ďakujem za radu, myslím si že to stojí za vyskúšanie a nič za to nedám :D

Ja297

Podla mna to počúvanie stojí za vyskúšanie, miniete tým 30min. denne a možno vyrastiete. Aj tak ked sa ludia pozitívnym myslením môžu uzdraviť z rakoviny, prečo by nemohli vyrásť.

aloveu

mifor:
Nesmej sa prosím tomu, ale to vyskúšaj. A rob to poriadne, nie zo zvedavosti, keďže tomu ani neveríš. Ak to budeš robiť len zo zvedavosti, ľahko Ťa to prestane baviť a nič z toho nebude. Je to proste dlhodobý proces, nie na dva dni... Chápeš?!
Máš 144 cm, keď však to budeš počúvať poctivo, každý deň, ráno a večer, o rok môžeš mať 156 cm - 168 cm a môžeš v tom pokračovať. Je to proste o trpezlivosti a nie o zvedavosti.

aloveu

Všetko je možné! Aj šedivé staré vlasy sa dokážu zmeniť na mladé so svojou pôvodnou farbou. Stačí počúvať toto, alebo toto 2x denne:
www.youtube.com
www.youtube.com

velka haluz

Ako donutis kosti ked su uz uzavrete kostne strbiny aby opat zacali rast? To je ako ked vlasy ktore zacali sediviet si chcela donutit aby sa im zase vratilo farbivo.

aloveu

velka haluz: Prečo jej berieš nádej, ktorú sa jej snažím dať? Nie je falošná. Naozaj sa to dá, len nech to skúsi. Týmto spôsobom môžu rásť aj tridsiatnici, aj keď sú kosti už dávno uzavreté. Samozrejme, dospievajúcim to ide rýchlejšie, ako tridsiatnikom. Ale FUNGUJE TO aj keď má 22.

velka haluz

No jasne, narastie ked uz ma 22 rokov :-DDD
Nedavaj jej falosne nadeje. Uz proste nevyrastie a s tym sa musi zmierit ze je taka aka je. Poznam babu co je o rok mladsia od teba cize ma 21 a ma tiez nieco okolo 150 cm a uz si zvykla ze vyssia nebude aj keby neviem ako chcela.