Bojím sa, že ostanem navždy panna

Príspevok v téme: Bojím sa, že ostanem navždy panna
Miami4

Dobrí deň, mám 14 rokov a už dva dni mám depresie z toho, že sa bojím, že ostanem na ocot a ešte k tomu aj panna. Ešte som nechodila so žiadnym chlapcom, som ôsmačka, po prázdninách deviatačka. Nehovorím, že by som o panenstvo chcela prísť ako 14 ročná to nie, veď všetky dievčatá v triede sú ešte panny, len sa bojím, že sa mi na strednej teda na gymnáziu budú vo vyššom ročníku vysmievať, že som ešte panna aj keď to tedy sa môže všeličo udiať a možno už panna nebudem, ale aj tak sa bojím. Mame sa s tým hanbím zdôveriť, tak som to napísala na toto fórum. Prosím poraďte :( bojím sa, že ak budem mať napr. 17 a poviem nejakému chlapcovi, že som panna, ani ma nebude ďalej chcieť :( a nechá ma. Poraďte mi prosím, čo mám robiť aby ma to nezožieralo?

pippo

sa stavim ze pozeras tie stupidne pubertalne filmy kde stale riesia kedy kto pride v 16 o pannenstvo a panictvo a aby to bolo co najskor.
je tak?
nech si bude pannou a panicom kazdy tak dlho ako chce a ajcely zivot ak chce jeho a jej vec.

kafe

báť sa môžeš kadečoho. Napríklad, že dostaneš syfilis. Ako panne ti nikdy v živote nehrozí, že by si ho mohla mať. Alebo sa môžeš báť, že čo ak vyhráš v športke 30miliónov. PANE BOŽE, to by bolo strašné!!! Môžeš sa báť, že ťa zrazí auto, zomrú ti obaja rodičia, že ti zista leukémiu, spadne tu meteorit, že bude hlad lebo sa zem preľudnieva.. proste je toho VEĽA, čoho sa môžeš báť. A ak takéto krávoviny budeš riešiť, tak sa z toho zblázniš.
Je dobré, že nevieš čo bude, lebo keď hocijaká situácia nastane, tak to jednoducho zvládneš a prekonáš, lebo nemáš na výber. Zvládli to iní, zvládneš to aj ty nejako. A vôbec to nemusí byť také zlé, koľko báb má krásne spomienky na prvý sex, len o tom nevypisuje po fórach, ani nerozpráva všetkým kámoškám, ale tak maximálne si to napíše do denníčka.

Miami4

Aha, no tak to skúsim, ale veľmi si neverím :( ja neviem pred pár dňami ma to apsolutne netrápilo a ani som to neriešila a teraz? som ako zmyslov zbavená :( dúfam, že mi to prejde, nechcem si skaziť prázdniny :(

odpovedam

zbytocne sa tym trapis. nie sme jasnovidci a ty tiez nie. sex nie je vsetko a ver mi, ze prilis mladi chalani zsexom nevidia emocie, ale len sposob, ako mat sex. na tovje city nemusia brat ohlad. najprv dospej a az ked budes vyrovnana osobnost, az potom pochopis, ze intimno nie je o veku ani o hanbe pred niekym.

Miami4

Lenže ja čo som čítala na iných fórach čo dievčatá písali tak že vraj keď povedali priateľovi, že je panna tak ju skôr či neskôr nechal :( lenže ja to nechcem zažiť, chcela by som mať pekné "po prvý raz" ale neviem či to raz vôbec príde :( čo keď nie?

wetor

ak ta niekto necha preto ze si panna v +/- 17 rokoch, tak bud len rada, ze si odfiltorvala taky odpad..
ved maj trosku ucty k sebe!!
ak si to nevies obhajit, tvar sa, ze si vyberas.

na druhej strane, aky problem je zbavit sa panenstva mladej babe, ale tak ak to beries takto, tak to sa zaradis do.. do "inej kategorie"

sewie

este si ani neni vo veku kedy je sex legalny a uz riesis ze ostanes navzdy panna?! nebojis sa ze sa nikdy nevydas? alebo nikdy nedostanes na vysku?-to bol sarkazmus! preco prebiehas veci ktore mas (dufam) este hodne daleko!

su chlapci ktori ta odmietnu ked budes panna v napr 18tich a su taki ktori ta budu na rukach nosit ked im v 25ke povies ze si panna a su taki ktori to nebudu riesit vobec!

ked budes starsia pochopis skutocne hodnoty a to ze ten ktory sa ti za panenstvo vysmeje nie je ten ktory o teba skutocne stoji...ja ked v 26ke povedala niektorym ze som panna, tak ich to zarazilo, niektori sa zlakli zodpovednosti ale ten o ktoreho som ja stala, na to reagoval normalne-ani okom nemyhol a neskor planoval pre nas romanticky vecer...

takze prestan pozerat americke sproststi a rozmyslat nad vecami na ktore mas este hooodne casu...mas prazdniny-chod von!