Aky máte nazor?

Príspevok v téme: Aky máte nazor?
Lajka0

Ahojte chcem sa opýtať,som s partnerom 3 rok chystáme svadbu,on vraví ze vsetko je v najlepšom poriadku ,niekedy sa nepotrebuje ozvať ako vravel aj cely den ,proste ze si vychutnáva to ze sa teší na mna vecer,,,,mne to príde ako sebecke od neho ze ho nezaujimam ani aky mam den a pod.ked mu zavolam ja tak sa opýta co potrebujem ze naco volam ked mi nic netreba ....a pritom na začiatku vzťahu bol on ten co za mnou doliezal a v kuse vypisoval ,prejavoval ako ma miluje ,,,proste mi len vcera povedal ze ta zamilovanost veľká uz opadla ale ze to neznamená ze ma uz nemiluje a pod.len ze teraz je to uz len o tolerancii dôvere a láske ...ze naco potrebujem v kuse písať a mu dokazovať alebo on mne ako ma miluje a pod.uz ani neviem kedy naposledy mi poslal peknu SMS ,ako niekedy !ja uz mam pocit ze sa mu vtieram a ze mu idem na nervy ked mu volam alebo pisem .....ze on to vrajze nepotrebuje uz !!!!co si o tom myslite?

Lajka0

No o mna musel bojovať 4 mesiace az 5 pokým som mu podľahla ....takze si ma dobil a ako on vraví teraz sa karta asi obrátila a ja som teraz akože v jeho roli.ze aspon viem ako sa cítil on ked som mu neopatovala jeho milé slova

bycikel

a nezabudni jedno, muži túžia najviac po žene keď ich chcú dostať do postele, vtedy muž túži šialene po babe. Ale keď ju už dostane tak časom už o ňu stráca záujem. A čím skôr dievča/žena mužovi podľahne a vleze s ním do postele, tým väčšie je riziko že ju skôr opustí, lebo dosiahol čo chcel a rýchlo.

bycikel

pozri, veľká zamilovanosť trvá cca tak rok a potom už to nadšenie opadáva. U niektorých jedincov opadáva zamilovanosť už po pol roku. Neskôr sa vzťah dostáva do stereotypu. Najväčšia zamilovanosť a túžba po tom druhom je na začiatku keď toho druhého stretneme a chceme vedieť o ňom všetko, čo je zač, čo robí, aké má záľuby, čo rád je, kde je, s kým je, ako sa má, atď. Chceme s ním byť skoro celý deň, chceme byť v jeho/jej blízkosti, chceme sa ho dotýkať a pod. Ale všetko má svoj koniec a nič netrvá večne. Takže aj dvajá zaľúbení holúbkovia sa časom "ojedia" a už chcú tráviť aj čas bez toho druhého. Nepotrebujú už toľko jeho/jej prítomnosť. To je ako nejaký koníček. Na začiatku ťa to strašné baví a neskôr ho vykonávaš už skôr len zo stereotypu. Tá pravá vášeň už opadla.
Niečo podobné prežívajú manželia po pár rokov spolužitia. Už chcú byť viac bez seba ako so sebou.

sewie

znova, ako mu mas chybat ci ziarlit na teba, ked sa mu stale hadzes pod nos...

za druhe, zi aj svoj vlastny zivot! nemozes byt zavysla na inom cloveku a havne nie na jednom! to je vela a vela ludi to neunesie a bude chciet vycuvat!

vzchop sa a bud samostatna bytost s vlastnymi zaujmami a zivotom!

Lajka0

Ja viem ucedomujem si to ale chyba mi ked niesom s ním,chcem vedieť co robí s kym ide na obed a pod,,,,nikdy som taká nebola stale som bola ja dobijana...a teraz nechapem ci je so mnou .mam pocit ze je mu jedno s kym ja sa stretnem ,kadiaľ chodim ...ked sa ma to ani neopyta....chcela by som aby aspon troska na mna ziarlil pre hlúposť nejakú :) on to nevie,,,,mam pocit ze ho nic nerozhadze....

kafe

ako, prepáč, ale aký brutálny rozdiel asi musí byť medzi dňom aký si mala včera a aký máš dnes?? Riešiš hlúposti. Prezváňanie si a dennodenné vypisovanie SMS je tak pre pubertiakov, mi prídeš ešte veľmi nezrelá. Ako sa k tebe správa keď ste spolu? Cítiš sa s ním dobre? Stará sa o tebe? Vídavate sa večer, ja tiež nerozumiem tomu, načo by ti mal vypisovať cez deň, keď sa večer vidíte naživo a môžete sa porozprávať vtedy. Pracuješ? Tak sa venuj práci, záľubám, kámoškám a nevis na chlapovi akoby si bez neho nemohla dýchať.
Ja sa vidím s chlapom raz za týždeň a vtedy mu aj povyprávam čo všetko sa stalo. Ale v drviovej väčšine ani nemám čo rozprávať, lebo nemám nič nové. Všetko funguje tak ako má.

sewie

ano, vtieras sa....prepac za to slovo, ale sama si to tak nazvala...ja ti neviem ale ja osobne s nim suhlasim-ked ta vidi vecer, preco by ti mal cez den vypisovat? ved ma snad aj ine veci na praci...a ty tiez! mas svoj zivot, tak ho zi ! a ked si s priatelom tak si uzivaj chvile s nim! ked budes takto dotierat tak sa mu sprotivis! ukludni sa, ver tomu ze ta miluje...ak budes zbytocne stresovat kvoli hlupostiam narobis viac skody ako uzitku a este ho odplasis...nic mu nevycitaj, nevypytuj sa, nevyvolavaj, pracuj, chod za svojim zalubami, zavolaj kamosky na kafe-ukaz ze mas aj svoj zivot...a ked to budes najmenej cakat, tak sa ozve aj sam...ako logicky...ved ked mu stale volas a pises, nemas mu ani sancu chybat a on nema motivaciu ti pisat!