Mala veštkyňa pravdu?

Príspevok v téme: Mala veštkyňa pravdu?
neoze

čaute nedávno som bol u veštkyni a tá mi povedala zlé veci že budem mať rakovinu plúc,neveril som tomu dosť ma to znepokojovalo zo začiatku som mal s toho aj trocha depresie a myslel som stále nato ale po čase to prešlo až kým po 4 mesiacoch sa mi na nohách na nehtoch nespravili také červeno žlté flaky také bordové.pri krajoch dole na palcoch nikde inde,a čítal som že to môže byť z pluc a bojím sa ísť k lekárovy a mám úskozť,čo to môže byť ?

necht

je to mikoza nechtov..Plesen..vestkina sa sekla ako vzdy...su nato rozne pripravky chod do lekarne a popros ich nech ti daju nieco na mikozu nechtov...Ja som sa toho uz zbavil....tak nemaj strach neumres

0vecka

najlepsie je ked takyto die k nejakemu liecitelovi ten mu povie ze ma rakovinu preda mu vodu z vodovodu a 1000 EUR potom ho posle k lekarovi a olala rakovina vyliecena :)

mam56

Ak máš v hlave štipku zdravého rozumu (ja pochybujem, že mám), tak zabudni na tú drbnutú veštbu a čo sa týka tvojho strachu, tak choď k lekárovi na vyšetrenie.
A buď v pohode.
Ja mám tiež jednu veštbu pre tvoju osobnú vešticu. Po smrti skončí v pekle a bude umierať v bolestiach.
Aj tak sa to dá všetko zhrnúť:
k Ivanovi chrbtom, ku mne čelom:-)

daria22

podla mna si obycajny hypochonder a labilna osoba, ked sa este trepes k vestici, ta ta uz totalne doje...la a teraz si cely dokakany, ze si smrtelne chory. Dobra rada: nechodit k vesticiam, vedia totiz prd, len si vymyslaju, pripadne ked tam ides a nieco sa ti splni, je to len preto, ze si to sam privolas myslienkami o tom, co ti povedala vestica . Plati porekadlo: "prihodilo sa mi, coho som sa najviac obaval" , alebo naco myslis, to sa ti aj tane a posledne, na tu koznu plesen na nechtoch si kup v lekarni canesten krem, v lete sa plesniam dari a mnozia sa:D

tasty

milý neoze, nastal čas, aby si sa postavil na vlastné nohy a žil zodpovedne svôj život, to znamená:

odprac sa k lekárovi a nechaj sa vyšetriť, choď na kožné, pýtaj si preventívku, pýtaj si rtg pľúc, začni riešiť svoje zdravie, ak máš o ňom pochybnosti

nariekať a plakať, a pýtať sa veštíc veci..., to je také úbohé

si jeden obyčajný sráč, ktorý sa musí držať maminkinej sukničničky celý život????? alebo si osobnosť, normálne zdravo uvažujúci jedinec schopný sa postarať sám o seba, riešiť zodpovedne veci okolo seba??????

stačí sa len rozhodnúť a život pôjde oveľa - oveľa ľahšie, všetko je v hlave, a keď sám si to neporiešiš, tak tým sráčom celý život ostaneš

veľa šťastia v živote, verím, že sa rozhodneš správne ;)

lucia238

naco uz aka prevencia, vysetrenia, vestica mu povedala, ze dostane rakovinu pluc /mimochodom, toto normalna vestica clovekovi nikdy nepovie a nik normalny ani k vestici nechodi / a ten blbec si to teraz svojim strachom naozaj aj privola, lebo najvacsim nepriatelom cloveka je strach a zo stresu vacsina chorob... chod este k inym vesticiam, nic im nevrav, uvidis, ze tie ti povedia nieco celkom ine, pretoze oni buducnost nevedia, nik ju nevie.

EvickaBBB

Ak chceme poznat buducnost, ideme za vestkynou a ak chceme poznat zdravotny stav, ideme za lekarom. Ak na tom s peniazmi nie si najhorsie, skus zajst do niektoreho z bratislavskych sukromnych lekarskych centier akoze na prehliadku. Mnohe robia v ramci beznej prehliadky aj rontgen pluc a z krvi vysetruju onkomarkery. Mnohym ludomsa takto zistia diagnozy, ktore by sa na beznej prehliadke u lacneho praktickeho nikdy neodhalili. Poistovne aj tak preplacaju len to, co za vela nestoji a uz davno plati, ze zdravie si treba kupit. Ak fajcis, tak prestan, to vsak plati aj pre pasivne fajcenie. A vyhni sa azbestu. Nebyvas v starsom rodinnom dome s azbestovou strechou? Ak ano, odstahuj sa odtial, lebo azbesr plucam skodi. Mozes zajst aj k alergologovi, ci dermatologovi a dat sa vysetrit na alergiu na spory plesni. Plesne su velmi nebezpecnym alergenom, najma aspergillus. Ak byvas vo vlhkom dome, ci v plesnivom byte, odstahuj sa do suchsieho prostredia.