Natrhnuté znamienko, som zúfalá

Príspevok v téme: Natrhnuté znamienko, som zúfalá
becauseimnot

Ahojte.
Včera som sa škrabala na ruke a omylom som si natrhla (nie moc) ružové znamienko. Išla mi z neho trochu krv, pri prudkých pohyboch ma trošku to miesto pobolieva. Nie je strhnuté to znamienko, iba natrhnuté, akoby tak pri okraji. To znamienko ani nie je také visiace, je pevne v koži, nie je veľké, asi ako veľkosť kliešťa a nikdy som s týmto znamienkom problém nemala, ani nič podobné, ale bojím sa teraz keď je trošku natrhnuté. Nechcem s tým ísť k lekárovi.. Rodičia mi povedali že sa to natrhnutie časom zrastie späť. Čo mám robiť? Je mi zle keď o tom píšem, neviem prečo, asi nemám silný žalúdok na takéto veci. ďakujem za pomoc.

mmoonna

Ked som si ja natrhla znamienko, išla som k obvodnej a tá ma hneď poslala na kožné. Kožná mi dala na to nejaký krém a bolo. Znamienka sú dosť zradné.

ahojkyyy

To som nevedela, ja som zase taketo veci nikdy neriesila, bolo mi to fuk, ale ked si teda tak citala, tak si to znamienko pozoruj, ci sa to bude lepsit alebo nie :)

becauseimnot

Dakujem za reakcie :-)
Citala som ze rozskrabnute, resp.poskodene znamienko je nebezpecne a moze vzniknut rakovina
preto mam strach

ahojkyyy

Ja som si rozskrabla znamienko na krku a sla z toho krv, ale po niekolkych dnoch sa mi to zrastlo a je to ok tak neboj :)