Čo s obrúčkami? Strieborné alebo?

Príspevok v téme: Čo s obrúčkami? Strieborné alebo?
NPeťo_1

Dobrý deň,

budúci týždeň sa chystáme kupovať obrúčky na svadbu, ktorú budeme mať v decembri, ale už v júli by sme si chceli natiahnuť obrúčky.
Doteraz sme mali vo všetkom jasno, ale dnes sa vynoril u nás problém a to dosť dôležitý a to aké obrúčky vlastne chceme?
My sme chceli strieborné, lebo priateľka zlato nenosí, ale naši rodičia sa začali vzpierať, že predsa nebudeme mať strieborné lacné obrúčky. Aký je váš názor?
Zatiaľ sme si žiadny kamenný obchod nevyhliadli, ale skúsime šťastie aj v zahraničí, nemáme to ďaleko.
Má niekto z vás skúsenosti so striebornými obrúčkami?

Sona897

My sme mali obrúčky z bieleho zlata a to konkrétne od p. Rýdl a zošúchali sa nám po necelom roku nosenia, takže biele zlato nikdy viac. Vykašľali sme sa na reklamáciu, lebo sme 500 km od BA a oni tvrdia, že biele zlato sa zošúcha a vyžaduje si intenzívnu údržbu.
Teraz máme zo striebra a po necelom roku nie sú také špatné ako boli tie z bieleho zlata. Kamoška má z chirurgickej ocele za nejakých 60 eur za pár a sú nádherné!

Ma_x555

To už nie ľudia ospevujú Rýdl, ale oni si robia vlastnú reklamu takýmto spôsobom. Je to až príliš divné, že každí odporúča iba ich a každí kupuje tam za drahé peniaze. My sme tam boli tiež pozrieť, nič sme si nevybrali - máme od iného klenotníctva, biele zlato a sme spokojný.

Mesačný princ

Určite sa pôjdem niekedy pozrieť do toho Vami ospevovaného ,,Rýdla,, pretože je dosť čudné, že som prešiel BA a poznám tam všetko a takéto niečo som tam nenašiel. Asi sa tam chodí aj po zlatom koberci a je tam zdarma masáž či sex ak to každý takto ospevuje :D

ale tak uvidíme...kuknem a dám vedieť

Tereza0067

Ahoj :) Tak určite za prvé nepočúvajte nikoho, to čo sa vám páči si kúte predsa to budete nosiť vy, nechajte si poradiť ale nenechajte sa presvedčiť. Za druhé prečo striebro? Ak priateľka nemá rada žlté zlato môže použiť biele zlato nie? :) Myslím si, že je kvalitnejšie aj oveľa krajšie. Však určite si spoločne pozrite nejaké stránky so svadobnými obrúčkami, porovnajte to cenovo a kvalitou, čo sa vám bude páčiť a podľa toho sa rozhodnite. My sme si kupovali v BA u Rýdla ale dá sa aj cez internet i keď to nie je už ono, svadobné obrúčky si treba pozrieť a držať v ruke aby sa človek správne rozhodol :) Určite sa nerozhodujte unáhlene to vám veľmi nepomôže, nechajte si to prejsť mysľou a určite na niečo spoločne prídete :)

AbCd_EfGh

Aj my máme strieborné a to hlavne z dôvodu, že sa mi zlaté nepáčia. Nie sú drahé, nezošúchali sa nám, neočerneli a sme spokojní. Poniektorí sa ma pýtajú, či máme biele zlato. Navyše sú lacné, takže po čase si môžete kúpiť nové.

ReginaK

Ahoj :-)
My máme obrúčky zo striebra a neľutujeme. Mne sa žlté zlato vôbec nepáči a kamarátky, čo mali obrúčky z bieleho zlata neboli vôbec spokojné, nakoľko sa im po čase olúpali a boli otrasné. Pýtala som sa vo viacerých klenotníctvach a potvrdili mi to aj predavačky, takže som biele zlato rázne odmietala.
My sme prvú obrúčku mali za 100 eur pár, boli úplne rovnaké, bez kamienkov, jemne vzorované, ale keďže manžel svoju stratil a nechcelo sa nám znova cestovať do predajne, aby sme si dali vyrobiť náhradu. Kúpili sme si potom opäť pár v jednej predajni a tie nás vyšli na 65 eur pár. Ak sa o ne staráte, leštíte ich, budeš ich mať pekné.

zubkovavila

Ahoj, ja som síce ešte svadbu nemala. Ale tie obrúčky by mali vydržať "celý" život, takže sa podľa môjho názoru oplatí radšej investovať a kúpiť kvalitnejší materiál (: Dá sa ušetriť na kopu veciach, ale obrúčky sú jedna z vecí, na ktorých by sa šetriť nemalo.

Gaspura

Čavte! Chcela by som sa spýtať, či sú tu nevestičky, ktoré mali aj strieborné obrúčky? Neoľutovali ste po čase, že ste si dali strieborné a nie zlaté alebo biele zlato? A koľko vás vyšli takéto obrúčky. Budeme mať koncom roka malú svadbu a uvažujeme, či ísť iba do strieborných obrúčok alebo si radšej priplatiť za iný materiál. Aké sú vaše názory?

Majdanova

-bodocka022!-Síce som čakala, že mi napíšeš aj nejakú cenu za nejaký šperk, ktorý si si od nich kupovala ale nenapísala si ale tak nevadí...Skúsim tam behnúť a uvidím, aké tam majú ceny a či sa mi nejaký šperk tam zapáči...Čo som ale pozerala na ich stránke, tak už len tam som si našla zo nejaké tri, ktoré boli fakt pekné:-)...Bodocka a ďakujem že si mi odpísala:-)

keity

Bodocka022
Jasne uz som to konecne pochopila ako to u nich funguje. Som si myslela, ze im donesiem zlato a ze si este vypytaju nejaku sumu za pracu alebo tak, vies? Ale takto to maju super nastavene, to sa mi paci. Skusim im tam teda zavolat. K nim do predajne mozem hocikedy zajsta? Alebo sa s nimi treba dohodnut na presnom case a datume?