„Štíhly neznamená fit alebo majte sa na pozore pred štíhlou obezitou“

Táto diskusia patrí k článku: Majte sa na pozore pred štíhlou obezitou - štíhly neznamená fit!
Majte sa na pozore pred štíhlou obezitou - štíhly neznamená fit!

Mnohí ľudia sú napohľad štíhli, nevidíme na nich kilo navyše, avšak ich koža je ovisnutejšia, svaly nevyvinuté a tuk sa ukladá v okolí orgánov. Áno, toto môžeme nazvať "štíhlou obezitou." Mali by sme si uvedomiť, že byť chudý nie je všetko. Ten, kto necvičí a nehýbe sa, tomu sa tuk ukladá, hoci to niekedy nie je vidieť.

stastnablcha

to je pravda. ja som teraz nechcene schudla vyrazne za kratku dobu a vyzeram hrozne... vobec sa sama sebe nepacim, radsej tych 10 kil navyse..

Pomka

No preto lebo chudi su chudi lebo maju casto problem so stitnou zlazou..teda automaticky aj s cholesterolom...,,zeriem ja nejem ale zeriem,slaninu trieskam a nemozem pribrat"
Asi tak to vyzera v praxi...
Pritom aj ovsene vlocky a banany su kaloricky bohate...fajn na pribratie..

0vecka

nejako nechapem tomu ze preco by sa ten tuk nemal ukladat na povrchu tela ale len vo vnutri... sak tuk sa uklada ked sa moc zerie...

HmotnostZdravie

Nie je umenie schudnúť. Umenie je schudnúť ZDRAVO a potom si tú vašu vysnívanú váhu udržať, ale aj to sa dá. Pre ľudí, ktorí chcú svoju hmotnosť regulovať, ale nevedia ako, pre tých, ktorých trápia jojo efetky, ale aj pre tých, ktorí si sa zaujímajú o svoje zdravie, viac či menej aktívne športujú a chceli by pre svoje telo robiť možno o trošku viac je tu práve prebiehajúci projekt Zdravšia Bratislava. Viac info tu -odkaz odstránený-

mam56

Čo z toho, keď je niekto chudý, keď je slabý ako mucha.
Mne povedal bača tajný recept na chudnutie: nežerte a robte.
Stálo ma to 20 eur.
Aspoň nechodil okolo horúcej kaše:-)