Revízia biolampy?

Citro000

Netreba o tom polemizovať, ale jednoducho im zložte telefón a ak prídu osobne treba ich poslať preč.
Nikto nikoho nenútil nakupovať a ak áno, tak si to mal každý rozmyslieť predtým. Nie je čo riešiť, Zepter bol vždy stavaný na nátlaku.

IvR1

Rada by som sa podelila s vami o svoje skúsenosti s firmou Zepter a s podobným problémom ako má pôvodná autorka príspevku.
Biolampu od firmy Zepter si zakúpil ešte môj manžel, ktorý zomrel pred vyše rokom. Kontakt na nás mala len jedna pani, zhodou okolností moja známa, cez ktorú sme si zakúpili aj ostatné výrobky.
Posledných 6 mesiacov ma na striedačku zasypávajú telefonátmi jeden pán asi z BB a jedna pani z východu. Márne sa im človek snaží vysvetliť, že nemám záujem, ale nedajú sa odbiť, sú nekonečne dotieraví.
Minulý týždeň ma prekvapili s tým, že biolampa, ktorú sme využívali roky už zrejme nebude v poriadku a majú pre mňa prekvapenie. Neviem či sme už dospeli tam, že ľudia sú bezcitní a nevedia pochopiť, že človek má svoje vlastné problémy a zato, že ho považujú za solventného ešte nie je blbec, aby nakúpil všetky nezmysli sveta či ich potrebuje alebo nie.
Uznávam firma má niektoré výrobky kvalitné, ale každý vie čo potrebuje a nájde si spôsob ako sa k tomu dopracuje. Tým, že niekto bude otravovať do nekonečna len kazí meno firme, ktoré rokmi rapídne klesá na Slovensku.
Určite by som nenaletela na žiadnu revíziu a výmenu lampy za novšiu lampy lebo je to totálny nezmysel. Mňa keď oslovili za šrotovné lampy, tak som pánovi povedala, že sme si ju zakúpili za vlastné peniaze a určite ju nedám nikomu zato, aby mi nanútil nový výrobok.
Ja som sa už tiež rozhodla, že pri najmenšom pokuse a nátlaku budem kontaktovať obchodnú inšpekciu a snáď konečne niekto ukončí nekonečné obťažovanie tejto firmy.

Alica_123

Asi majú takéto praktiky po celej SR, ja som z okolia Komárna a tiež sa ku mne pchali robiť revíziu a presviedčali ma novú lampu. U mňa majú smolu, všetok zepter si kupujem v Maďarsku a lampu už mám tiež lacnejšiu verziu z Maďarska.

Vargic003

Nepúšťať ich do bytu, nekomunikovať s nimi a ak tak si objednať z internetu, nebudú mať na vás kontakt.
Mňa volali tiež, že tá moja prvá lampa už zrejme nepôsobí tak ako má (bol to nejaký pán, ale neprezradil odkiaľ) a ako starého zákazníka majú pre mňa fajn akciu tak som ho poslala kade ľahšie.
Majú takéto ťahy, jedného času blbli ľudí narodeninovými akciami.
Predtým pri tej firme pracovali inteligentný ľudia, ale teraz? Však žobrú kontakty po ulici a hanbia sa zato, že sú Zepter, radšej sa skrývajú sa homeart a neviem čo všetko.

karamelka_1

To je poriadny odrb a ešte im nato naletíte? :-O
To akože ak si objednáte napr. postele z nábytku a po 10 rokoch vám prídu robiť revíziu tak im to uveríte??? Však rozmýšľajte o čo im ide, je leto, obchody viaznu a chcú predať predražené výrobky. Oni už skúšajú všetko možné, lebo im to už nejde. Tie výrobky sú síce dobré, ale predražené a nie je všetko je už také dobré.
Najhoršie je, že neponúkajú len sem tam nejakú naozaj novinku, inak budú obmieňať dizajn a tak sa vám môže stať, že budete kuchyňu ako od papagájova. Ja mám už vákuové nádoby v troch farbách a včera mi ponúkali zelené. Radšej nech sa zamyslia prečo už ľudia nechcú tie výrobky tak ako dakedy. Stačí pozrieť české stránky a názorov na firmu je do b... a kus.

ZuzanaXY

Tiež ma kontaktovala pani od firmy Zepter za účelom revízie biolampy. Nedala sa odbiť, vykladala svoje blbosti a tak manžel pristal na stretnutie. Keď došla tak ju nejak stará biolampa ani nezaujímala, ale začala ponúkať tú akciu čo predo mnou tu už spomínali v príspevkoch a hučala donekonečna až kým sa jej drzosť nezunovala manželovi a neposlal ju kade ľahšie.
Výrobky sú od tejto firmy kvalitné, ale ľudia a firma je otrasná. Kým potrebujú oni niečo tak sa všetko dá akonáhle potrebuje zákazník niečo tak nikto nie je kompetentný riešiť problém.

simulík

Niekedy robili revízie riadov a bola to len maskovacia akcia na kúpu nových riadov. Dnes už existujú kancelárie teda aspoň v LV je (bola) a tam sa dá všetko kúpiť.
Je pravda, že sú dosť otravní a drzí, ale potrebujú prežiť. Ak je to už neúnosné, tak každí má právo sa brániť. Ja automaticky skladám telefón ak mi niekto povie, že je od firmy Zepter.

muchotrávkaM

a možno vám dajú aj DVD ako mne v reštike vo Zvolene.... Donekonečna nahovárajú ľudí na blbosti.
SOI to istí, príp. hygiena a oni dajú pokoj za čas. :-)

MartaW.

Ja som z východu konkr. z RV a tiež ma kontaktovala nejaká pani s týmto istým.
Biolampu používame sme spokojní, ale s tým otravovaním donekonečna mi už poriadne lezú na nervy. Raz chcú aby človek menil vysávač, inokedy lampu, už si asi myslia, že budem zarábať len na nich.

Gabs001

Áno, stalo sa tu už aj mne. Vtedy sa biolampy predávali akože na stálo a teraz sú už nefunkčné? Inak ani sa nečudujem, lebo je v nich taká malá žiarovka za pár centov. Manžel ju rozobral a zostali sme zhrozený, okrem toho zrkadla čo tam je v nej nepôsobí nič iné.
Ak ma niekto naštve tak ich nahlásim obchodnej inšpekcii a bude pokoj.
Som z DT a tiež ma kontaktoval pán.