Velky problem akne na chrbte

Príspevok v téme: Velky problem akne na chrbte
schiena

Uz nie kolko rokov mam na celom chrbte vyrazky . Cervene fkaky atd. Neviem Co nam robit a Co by pomohlo. Teraz je neskutocnr teplo a ha sa nemozen ist opaloVat kupAt a ani obkiect tricko na ramienka ci saty. mam 23.zdravotne problemy s zrejme nieco s travenim ked ze nemozem pribrat a som dost chuda . Mala son aj na tvari ake uz mi to preslo ako som brala antb koli bacilu v hrdle. Pomoc u som zufala

ErinNN

naviac - ak si dobre pamatam, tak B vitaminove injekcie sa nedavaju aj ludom (detom), ktori potrebuju pribrat? to uz ale neviem, ale napadlo mi to, ked pises, ze si dost chuda.

ErinNN

ahoj,poznala som chalana, ktory mal na chrbte velke zapalene vredy a vyrazky, neustale, cosi take som este nevidela, no proste fakt hrozne to bolo a vela toho mal, a potom z dovodu rekonvalescencie po uraze musel dostavat pravidelne injekcie s vitaminom B - akne mu zmizlo v priebehu par dni a uz sa nikdy nevratilo. Neviem, ci sa tieto injekcie daju "vypytat" od lekara, ale mozno to za skusku stoji.

katy587

Aj ja mám taký problém, len to nemám na celom chrbte "len" na ramenách :( presne tieto problém mám aj ja nemôžem isť na kúpalisko, nemôžem si dať tielko ani sa neopaľujem, šaty nosím len s bolerkom :( ale začala som sa tajne opaľovať aby ma nik nevidel lebo sa hanbím za to akné na chrbte, lebo že vraj opaľovanie na to pomáha tak uvidíme :)