Iba obyčajná Angína? alebo ide o niečo iné? Ďakujem za každú radu

Príspevok v téme: Iba obyčajná Angína? alebo ide o niečo iné? Ďakujem za každú radu
ssteall

Ahoj, mám 20 rokov a už cez 2 roky ma trápi pretrvávajúca bolesť v ľavom uchu, od kedy ma to pobolieva som často chorý a zakaždým to je podľa doktorky Angína, do roka ju mám aj 4-7x A všetko to začína bolesťou z ľavej strany hrdla a zväčší sa taktiež bolesť v ľavom uchu. Neviem či to ma s tým nejaký súvis, ale myslím, že áno. Bol som s tým aj na ušnom, no tá mi dala iba nejaké kvapky do uší a povedala, že to je iba zápal z hrdla nič viac, no bolesť naďalej pretrváva, taktiež počas roka sa mi na pere vyskytuje herpes, niekedy do mesiaca aj 2x. Momentálne som na PN beriem zase lieky Penbene už druhý deň, teraz sa mi spravili na vrchej pere 4 a na spodnej 1 herpes a taktiež aj kútik, horúčky stúpajú klesajú hore dole bolesť v hrdle je iba na ľavej strane spolu s uchom, dnes som aj vykašľal podivnú hrudku krvy a kto vie čo ešte, myslel som si, že to bol hlien ale to pochybujem.. Ak by vedel niekto čo s tým ďalej rád si vypočujem každú radu.
Ďakujem

odpovedam

mascha, detox si cez zaludok (cize stravo ci doplnkami stravy) neurobis ;-). ten ide mimo tvojho vplyvu. prestante verit platenej inzercii na internete.

mascha

ak by ťa prestal baviť kolotoč vyšetrení, radila by som ti obyčajnú detoxikačnú kúru jablkovým octom, t.j. 2ČL bio jabl.octu, 1ČL medu, do pohára vody pred jedlom po glgoch popíjať trebárs 2 týždne

Kýčera

Lekárka Ťa už dávno mala odoslať k alergológovi/imunológovi, máš problémy s celulárnou bunkovou imunitou, znížené T-lymfocyty, a tak ako Ti napísala Odpovedam, riešiť to musí tento odborník, nič iné Ti nepomôže. A tie mandle si nedaj vybrať, majú tam určitú funkciu, sú potrebné. A začni riešiť tie OBLIČKY!, keďže sa podieľajú na častom vyskyte angín.

odpovedam

imunitny system je viacurovnovy autonomny system, ktory stravou ani doplnkami stravy neovplyvnis. posobia bud vobec alebo len preventivne. ak uz mas imunitny deficit, mozes sa dopovat vitaminmi aj hocicim, nepomoze to. na to musi byt cielena liecba. imunologicka take zasahy vie urobit, ale urcite to nie je liekmi, ktore su volnopredajne.

ssteall

Taktiež som si myslel, že to je imunitou, ale stres nemám ani doma ani v robote,stravujem sa myslím si, že zdravo, nikto z rodiny také problémy nemá... z krvy sa nič nezistilo a začal som brať aj RIBOMUNYL na posilnenie imunity ale akosi asi nepomohlo, keď som zase chorý... Rozmýšľal som, že výber mandlí by mohol pomôcť, ale ten nápad s imunologiou nie je zlý...

odpovedam

ak to mas tolko krat do roka, mali ta poslat na imunologiu. ja som tak roky bola casto chora, poslali ma na imunologiu, kde mi nasli alergie. od kedy sa liecim, citim sa konecne lepsie. samozrejme, nevidim do tvojho zdravia, ale skus sa opytat doktorky na vymenny listok ku alergiologicke/imunologicke.

Kýčera

Časté angíny signalizujú oslabenie meridiánu obličiek, začni sa im venovať. A imunitu tiež nemáš v poriadku.