Obriezka, všetko okolo toho...

Príspevok v téme: Obriezka, všetko okolo toho...
www1

dobrý den, potrebujem poradiť ohladom obriezky, nutne ju potrebujem kedže mam zuženú predkožku. nemam problem s močením ale vadí mi to a obmedzuje.

mám otazku ako to prebieha, ja som mladý a neviem ani poriadne kde mam isť, lekarov moc nevyhladavam a radšej si riešim zravotný stav sám. viem že asi mam isť za urologom no to je asi tak všetko... platí sa zato veľa? alebo ako to funguje? chcem aby sa otom nikto nedozvedel viete mi poradiť či je to možné nejako utajiť? 18 rokov už mám...

A ešte taká vec neviem či je to dobré alebo zlé no na penise mám také male biele bodky, niekde som čital že su to neškodné tukové vyražky no neviem, vydno ich hlavne ked je penis v stoporonom stave a predkožka je natiahnutá, taktiež sa bojím že sa budem musieť hambiť za to čo pod predkožkou bude, jeden čas som nemohol moc natiahnuť predkožku a bolo to horšie vychadzalo mi odtial take biele čudo, nebolo to semeno :D proste v zadnej časti predkožky sa mi usadilo niečo čo sa tušim vola smegma no a dosť bolelo ked som to čistil dnes to je celkom fajn no aj tak nikdy som nemal odkrytý celý žalud čiže neviem či tam nebude niečo začo sa budem musieť hambiť :( totiž je fakt nemožné to vyčistiť ...

a posledná vec moj penis nieje nejaký veľký, dokonca je to podpriemer a bojím sa že ked pridem k urologovy začne sa mi smiať :( mám ho 12,5cm v stoporenom stave a v kľude 7cm

Poradit

Ak si das urobit komplet obriezku, tak ju nikde neutajis. Akonahle sa volakde vyzlecies, kazdy, kto uvidi tvoj ud, bude vediet, ze si obrezany, lebo zalud budes mat stale vonku.
Neda sa to vratit nazad. dvakrat strihaj a raz rez. predtym, ako to podstupis, skus kortikosteroidne masticky aspon par mesiacov a postupné nenásilné kazdodenné naťahovanie. Ak sa ti koza nepodvoli ani po polroku, potom chod za urologom, aby si si netrieskal po par rokoch hlavu o stenu, ze si spravil vo svojom zivote chybu. Najdi si na nete co najviac informacii o obriezke - klady, zapory, co sposobuje po XY rokoch a kedy to ma zmysel...inak to zmysel nema ziadny.

GTB

K súkromnému urológovi môžeš ísť rovno, bez obvodného. Nerobil žiadne vyšetrenia, len prezrel, objednal na zákrok. Zákrok trval asi 45 minút, stál 350 EUR. Mne sa to hojilo trošku dlhšie ako 2 týždne a potom si ešte musíš zvyknúť v trenkách :-)

miska89

Ahoj najprv potrebuješ na urológiu odporúčanie od obvodného. Na zákrok ťa urológ objedná, nespraví ti to hneď. Inak obriezka neni jedná možnosť, ak nechceš úplnú tak je možné len lajtsky povedané "nastrihnutie". Smiať sa ti isto nikto nebude, tým sa vôbec netráp.

www1

to potrebujem isť najprv k obvodnému alebo možem isť rovno k urologovy? k urologovy som ešte nikdy nešiel, ani neviem kde to mam isť,

a tú cirkumcíziu mi spravia rovno tam? alebo ako to?

mate59

choď k urologovi.Určite sa ti nebude smiať, nemaj strach.Operacia pozostáva z vyšetrenia krvi, moču a pri nej ti vpichne do penisu znecitlivejúcu injekciu.Tá zabolí a inú bolesť už necitiš.Po vykonaní cimkurcízie ideš domov, máčaš si ranu v odvare z kamiliek a po 10 dnoch na vybratie stehov.Po 2 týždnoch ani nebudeš vediet že si bol na operácii.