Blúznenie

Príspevok v téme: Blúznenie
Patrikk

Dobrý deň,

Mám problém, ktorý nedokážem vyriešiť. Skúšal som hľadať na internete viac ako mesiac a nikam som sa nedopátral. Bol som i hospitalizovaný, kde som bol podrobený od krvných testov až po CT mozgu. Žial, bez žiadného výsledku. Vyradili sa len bežné choroby ako je skleróza, epilepsia a pod.

Ešte pred popísaním problému by som chcel povedať, že sa zaoberám odborne o stravu a nemám problém so žiadnymi nedostatkami vitamínov už vyše 3 rokov.

Môj problém je dosť zvláštny... stáva sa to raz za 2-3 mesiace, no tento týžden ma to chytilo už 4 krát za sebou. Keď idem spať, tak sa preberiem na to, že začnem blúzniť. Blúzniť vo veľmi zvláštnom slovazmysle. Nemám žiadny živý sen, ale začne sa mi zdať niečo, čo nemá absolútne žiadny zmysel, alebo niečo čo odporuje zákonom fyziky... vážne to nedokážem opísať, ale keď sa neprebudím, tak sa mi začína stupňovať bolesť v hlave. Keď sa už preberiem a sadnem si, tak sa začnem potiť a začne ma chytať triaška od nôh. Strašne mi začnú klepať nohy až mi trasie celým telom, akoby od strachu. Lenže čo je horšie je to, že keď mi za 1-2 minúty prestane triaška, tak začnem zasa blúzniť a začne mi doslova "hrabať" v hlave a behám po izbe aby to prestalo. (Možno by sa to dalo prirovnať k panic attack-u). Pomáha mi, keď je pri mne priateľka a stačí, že viem, že je so mnou v izbe. Žial tento stav sa mi stále zhoršuje a naposledy, keď som začal behať po izbe, tak som strašne rýchlo dýchal, lebo som mal zafixované v hlave, že sa nebudem môcť vedieť nadýchnuť. Už neviem kde by som mal hľadať pomoc... vôbec nežijem v strese ani nežijem negatívny život.

Ak by niekto vedel aká by mohla byť diagnóza, tak by som bol vďačný. Ďakujem...

bucaluca

ja by som sa na tvojom mieste obratila na odbornika alebo odbornicku cez ezotericke veci..ak si nebudes vediet dat rady sam, oni mozno z toho nieco vycitaju. Ak tomu aj niekto neveri alebo je skepticky, za stretnutie nic nedas.

mam56

Raz som tak blúznil a videl som akoby pred očami, že som išiel s kamarátom do záhrady, aby sme sa obesili. Ja som išiel ako prvý, lebo mám viac odvahy. Zavesil som sa na prvý konár jablone, konár sa zlomil, potom som sa zavesil na druhý konár jablone, zlomil sa tiež (kvôli mojej nadváhe).
Tak mi kamarát povedal, že už asi stačilo, však polámem všetky konáre na tej jabloni, tak že pôjde teraz on. Že škoda tých konárov, čo je pravda.
Zavesil sa teda on, visel tam asi päť minút a nič sa nestalo, ešte ako tam visel, tak sme sa rozprávali, či niečo cíti a tak, že vraj nič.
On je zase dosť chudý.
Dokonca keď zafúkal vietor, tak ho akoby nadnášalo.
Ja som z toho všetkého už skutočne crazy.
Keďže z popravy nič nebolo, tak sme išli na pivo:-)))
Potom mi tá ilúzia zmizla, ale strašne ma bolela hlava.
Asi som si ešte aj tú opicu vsugeroval.
Ľudská myseľ je nevyspytateľná.

mam56

Mne tiež prepínalo, teraz mi zase trochu prepína z tej horúčavy:-)
Mne sa v hlave tvorí veľa dopamínu, ja som vnútorne veľmi šťastný, ale občas to šťastie akoby bolo viac ako normálne.
Ten dopamín by mi až tak nevadil.
Ja som mal aj riadne prepínaky vtedy, keď som pomohol niekomu tým, že som sa pomodlil modlitbu exorcizmu.
Potom ten démon vstúpil do mňa a snažil sa mi pomstiť. Prejavovalo sa to rôzne. Napr. som prebral celú knihu za jeden mesiac (presne 70 lekcií) alebo som blúznil, šialene som fantazíroval, namýšľal som si kadečo.
Od kedy som s tým prestal, tak mám pokoj.
Ja by som ti odporúčal, aby si s tým zašiel za exorcistom, ktorého by ti niekto odporúčal, niekto vyššie postavený, kto sa tomu rozumie.
Možno nemá tvoj problém s duchovnom nič spoločné a treba ti na to nejaký liek, aj to je možné.
Kto hľadá, ten nájde.

_meno

Ahoj Patrikk

Ja osobne si myslim ze nakolko to nie je stravou a tato vec nabera na intenzite - ze nieco ignorujes a este ako pises, naprisiel si na to.
Ak mozem poradit vyskusaj, spytaj sa zivota co ti chce povedat a pocuvaj, pozeraj, sleduj.
Sleduj !!! Pozoruj, vnimaj !!!
Nepytaj sa ludi co ti zivot hovori-pocuvaj zivot co ti hovori.

Drzim palce Patrikk, vsetko najlepsie meninam ti prajem a vela vytrvalosti do vnimavosti ti prajem :-)