Zamilovala som sa do sesterkinho priatela

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do sesterkinho priatela
mirkaa

ahooj,
mám taký menší problem. Asi pred mesicom moja sesterka oslavovala v jednom pube 27-čku, mala tam svojho priatela,moju sestru,a brata. Jej priatel si trochu vypil, a poslal ma po slivovicu so slovami "zober dve" ja som sa len pousmiala šla po ne. Najprv mi nechceli dať ale potom došiel a vysvetlil im to. Ked sme odchádzali držal ma za rameno, a ja som sa cítila milionovo. Sadli sme si a vypili ich, a takto asi štyri. Pomaly sme odchádzali a sesternica sa rozhodla že ma odvezie domov. Cestou sa pohádali a ona vystupila s auta a išla domov pešo. V polovici cesty zastavil , nech si pre sadnem dopredu, ja som si len presadla. Odprevadil ma domov a nahol sa ku mne ako keby ma išiel pobozkať ale odtiahol sa. Rozlučili sme sa a ja som išla spať.
V tú noc som zistila že som sa donho zamilovala. Neviem čo mám robiť, vidám ho každý deň a trhá mi to srdce ked vidím že je so sesterkou. Viem že to čo spravil,spravil iba s toho dôvodu že bol opitý a je mi jasné že si nepamatá ale ja som sa donho zamilovala až po uši. Sesternicu beriem ako moju matku,nemožem jej to povedať.

mirkaa

ďakujem velmi pekne za rady. Budem sa mu snažiť vyhýbať aj ked je to asi nie moc možné. Sme spolu každý deň, chodíme na akcie, kúpať sa niekedy u nich aj spím... Práve teraz som bola snimi preč, a včera sme sa boli kúpať.

No to ma neako v ten den nenapadlo, predsa ani ja som nebola najtriezvejšia, šoféroval v poriadku, iba išiel trochu rýchlejšie (:D)

Bia67

To co prezivas je obycajne poblaznenie. Nepokusaj sa o neho, este k tomu ozraty si sada za volant no to je naozaj charakter. Takeho chlapa akurat nakopat do riti.Jednoducho zide z oci zide z mysle, sa mu vyhybaj alebo co a urcite ho nechaj tak lebo mozes urobit velku blbost. Pouzi hlavu, hadam nie si sprosta

aloveu

Zamilovala si sa do muža, ktorý je vo vzťahu s tvojou sesternicou? Všetko je v poriadku, ale len ak ho necháš svojej sesternici. Aj keď Ti to trhá srdce, proste nepatrí Tebe. Ak by si to nedokázala zniesť, tak to musíš povedať sesternici. Alebo sa mu vyhýbaj. Proste si uvedom, že ho mať nemôžeš a podľa toho aj konaj. Keď si to vydržala mesiac, vydržíš to aj naďalej. Srdce sa ti roztrhnúť nemôže, neboj sa.