Ako sa spamätať z rozchodu?

Príspevok v téme: Ako sa spamätať z rozchodu?
uplakana123

Ahojte všetci,
je leto, vonku krásne teplúčko a ja tu musím písať so smutnou tvárou...
Pred pár dňami som sa s priateľom rozišla po 2,5ročnom vzťahu... Stále iba plačem, spomínam. Vymazala som si všetky fotky, všetko spoločné, ale nepomohlo mi to vôbec. Zabalila som všetky darčeky od neho a dala tám ich hore na povalu, no aj pri tom pocite, že tá izba ostala taká prázdna mi je smutno ešte viac...
Zmenila som si číslo, blokla si ho na všetkých možných sociálnych sieťach a stále tomu nemôžem uveriť, že ma opustil človek, ktorého som nadovšetko milovala.
Ako ste sa spamätávali z rozchodov vy ? ako dlho vám to trvalo ? neviem si pomôcť, stále iba plačem.

uplakana123

chce ma naspäť, ale ja už akokeby nechcem. Aj keď ho nadovšeetko milujem, poslednú dobu sa necítim šťastná a cítim sa skôr osamelo. Ako keby sme ani partnermi neboli, iba kamarátmi..
Je to veľmi ťažké zabudnúť a odtrhnúť sa od neho...:(

aloveu

Ak Ťa opustil On a Ty si ho nadovšetko milovala, tak ho miluj aj naďalej a to tak, že mu to ODPUSTÍŠ a necháš ho ísť tam, kde On sám chce. Proste, že ho budeš rešpektovať.
Ak mu to úprimne odpustíš, už nebudeš smutná a budeš žiť šťastne svoj život. Len už neplač a ODPUSŤ mu, prosím.

xem

ja som sa rozišiel s mojou po 3 rokoch 2mesiacoch a 9 dňoch ... nechcel som len robila asi všetko preto aby som to spravil ja k čomu sa aj ptm priznala .. ako aj k tomu ža ma vlastne ani neľúbila už cca rok..
je tomu už vyše 2 mesiacov snažil som sa nás resetnúť ale nič ptm urobila ďalšie veci pre ktoré už ani nechcem byť hoc popravde ja ju asi stále ľúbim..

ono treba nájsť niekoho kto s tebou bude tráviť čas (ja som z okolia ba :D.. 21r. )

Delete 2

ťažko...veľmi ťažko...

No v prvom rade, čo musíš urobiť je odpustiť sama sebe. Inak tento pocit budeš mať stále.
Držím palčeky :)