Trasenie rúk z psychiky?

Príspevok v téme: Trasenie rúk z psychiky?
watzs

Zdravím mám problém s rukami,zápestie mi dosť trasie prsty ani nie v pdostate prsty vobec ale keď krúžim zápestím pravou aj lavou rukou tka mi to zasekáva a trasie,nikdy som to nemal trvá to už pár mesiacov bol som na neurologí ale tam mi nič nezistili nechápem prečo nikto nevie čo mi je,môže to byť zo stresou alebo z psychiky ? nedokážem to ovládať .. ked kružím zápestím tak je všetko okey ale ked ho vykrucam do kola tak zasekáva a trasie .. sem tam mi to prejde do chrbáta ked sa predklánam také zasekávanie ... je to zlé ? nikdy som tabletky nejaké na psychiku nebral ani nič podobné

Panda ^-^

Tu moze najst ludi ktory s tym maju podobne skusenosti. Ale aj napriek tomu by mal aj popri tom zajst ku inemu skutocnemu odbornikovi.

zewa

Chod este k inemu neurologovi a podrobne sa povypytuj, co by ti mohlo pomoct. Nehladaj tu pomoc na forach, tu ziaden odbornik nebude stracat cas.

Kýčera

Ak sa Ti ruky netrasú pri hneve, strese, tréme a tento tras sa nevyskytuje v rodine, môže Ti chýbať horčík, B 12. Tras spôsobuje aj nadmerné pitie alkoholu, užívanie niektorých liekov, zvýšená činnosť štítnej žľazy a iné vážnejšie ochorenia.