Kde sú?

Príspevok v téme: Kde sú?
opustený

Písal som si na pokeci s dvoma babami. Obe sa po čase odmlčali a prestali reagovať na moje vety. Najprv som si písal s jednou a neskôr po odmlčaní prvej s druhou. Ako s prvou tak aj s druhou som sa chcel stretnúť po nejakom tom čase spoločného písania a flirtovania. S oboma som si písal pod iným nickom. Takže nehrozí žeby ma skúšala jedná a tá istá babenka a preto sa odmlčala. Viem že to niektorí tak skúšajú ľudia na pokeci že oslovujú tú istú osobu pod rôznymi nickmi aby zistili ako sú im verní. Preto som si vytvoril druhý nick po odmlčaní sa prvej baby.
Všetko sme mali dohodnuté, kde a kedy dáme stretko aj foto sme si videli ako vyzeráme. Nevyzerám zle, taký bežný chalan tak mi nejde do hlavy prečo tie baby zrazu zmizli. Nereagujú na otázky, neozývajú sa už niekoľko dní. Teraz neviem či stratili záujem, zľakli sa, alebo sa im niečo stalo. Už som bol skoro po uši do nich zamilovaný, tešil som sa na stretko a zrazu nič. Kde sú? Nepísali žeby šli niekam na dovču a pod. Len zmizli a niet ich. A tak si zo zúfalstva púšťam dookola túto pieseň
www.youtube.com
a neviem čo robiť :(
Je mi nanič...

Kýčera

Slobodna, si partner na úrovni. Poznáš ma dobre, v realite som trošku tvrdšia, ak má niekto SKLAME, končím s ním! A tí, čo mi napísali, že na nich kričím, ver, že by spravili všetko pre to, aby sa môjmu kriku vyhli. Toto je však niečo iné, ak si poviem svoj názor, musím si ho vedieť aj obhájiť, prijať aj kritiku, vugarizmy, obťažovanie, napádanie,...nik nemusí súhlasiť so mnou, ale všetko sa dá povedať aj slušne, ako to aj mnohí robia. Správne si postrehla, že som zjemnila rétoriku,... ovplyvnila ma totiž jedna bytosť z fóra. Zmenu mám rada a pokým budem žiť, budem sa aj meniť, vlastne aj potom, ale zo svojich ZÁSAD nespustím! Vždy to budem JA, kt. rozhodne komu, kedy a ako budem reagovať, či vôbec na niekoho zareagujem! Vždy sa vyjadrujem pocitovo, ľudí nelustrujem, ale rozlišujem, či sa jedná o dieťa, či daný človek potrebuje podporiť alebo "hubovú", nenechá ma chladným intolerancia,... Chyby som však robila, robím, aj budem robiť. Psychológiu do toho nemiešam, to nerobíš ani Ty. Možno si zachytila niečo, čo som ja prehliadla, môžeš mať pravdu, ale...Nezastávam sa a neuprednostňujem ani jedno pohlavie, hoci sú to práve muži, s kt. si lepšie rozumiem. My, niektoré ženy dokážeme byť ..., používame sofistikovanejšie zbrane. A čo sa týka toho ublíženia, správne dedukuješ, ublížil a neraz, a aj chlapec, dieťa, kopec ŽIEN, zvieratá, sama sebe a aj ja iným, chciac, nechciac,...Už som sa však naučila s tým žiť, nechávam to za dverami, vždy reagujem na daný príspevok, nie na osobu, mnohokrát si ani nevšimnem komu radím. Každé ďakujem a podpora ma poteší a snažím sa to dotyčným aj vrátiť. Tých, kt. na mňa útočia, neberiem ako nepriateľov na život a na smrť, je to len virtuálny svet, práve naopak, nútia ma premastiť si "šedé bunky mozgové ", aby som neskĺzla na ich úroveň. Dávam im šancu na zmenu, u niektorých badám aj pokrok a riadim sa výrokom B. Franklina, že : "Múdry človek získa viac od svojich nepriateľov, než pochábeľ od svojich priateľov." Neútočím ako prvá, útoky však dokážem odrážať. Niekedy doprajem pocit výhry aj súperovi a dávam čas, aby sa spamätal, ak však urobí tú istú chybu opäť, tak mu tú slasť druhýkrát nedoprajem. A tých alibistov a ...nemám rada ani ja, túto techniku neovládam a je proti môjmu naturelu. Ak si z mojich príspevkoch niečo také vydedukovala, potom si tam nepostrehla niečo iné, ale Ty na to časom prídeš...Máme niečo spoločné - ľúbime svoju materinskú reč, túto krajinu, sme hrdé SLOVENKY,... vyjadrujeme sa podľa "zásluh" - Ty, ja - "pocitov", rozumiem tomu, že "niekde pijú na krásu koní a rýchlosť žien" - už som sa s tým dávno nestretla, plne súhlasím s tým, že "muž je odrazom svojej ženy a žena odrazom svojho muža", máme rady humor, aj to si postrehla, že v mojom vzťahu je ho hŕba a snažím sa ho preniesť aj tu, aj formou sebairónie, veľakrát som tlieskala aj Tebe, hoci som to nenapísala,...Môj Ťa tiež pozdravuje...Vieš, niektorí ľudia sú ako javor, zvonku tvrdí a vo vnútri krehkí...Už teraz sa teším na stretnutia s Tebou.

Slobodna

Kycera a ja ta poznam ako nebojacnu zenu s vlastnym nazorom a tiez mi takato chybas. Ritolezov a alibistov nemam rada. Mam si z toho tiez teda nelogicky vydedukovat, ze ti ublizil nejaky chlap? :D Prosim, odloz psychologiu radsej bokom.

Kýčera

Michal 555, do tretice všetko dobré, len prispievaj aj naďalej. Si chápavý, presne to som mala na mysli a bol si jediný, kt. si so mnou zahral ping-pong. Miško, tak nech je to to prvé orechové!

michal555

dakujem Kycera, uz som zacal aj menej prispievat do fora aby som nahodou "nevyhral" aj treti krat :D
No ak narazas na davnejsiu diskusiu ktoru sme tu viedli tak som si odvtedy trochu upratal myslienky v hlave a skusil sa na mnohe veci pozerat z ineho uhla. A asi to k niecomu bolo lebo sa mi podarilo spoznat jednu osobu u ktorej mam pocit ze je ina ako tie doterajsie. Ale nebudem predbiehat aby som sa netesil zbytocne popredu. :)

Kýčera

Slobodna, nemuselo to byť ľahko, ale mohlo Ťa to zasiahnuť hlboko. Si silné dievča, ale stáva sa to aj silným ľuďom. Už dlhšie mám pri Tebe tento pocit, napíš mi, že sa mýlim. Poznám Ťa ako inteligentnú, vzdelanú, rozhľadenú, vtipnú a krásnu mladú ženu, s espritom,... a takáto mi chýbaš. Aj ja robím chlapom zle, keď to uznám za vhodné, v spoločnosti mi s tým pomáha aj ten môj. Občas hodíme reč aj spolu na tému či sú muži vôbec ľudia, vytrčím sa pred neho, aby videl, ako vyzerá človek, sľubujem, že ho raz zahluším, ale neurobím to, lebo by mi veľmi chýbal.

Slobodna

:D Kycera a ty si myslis, ze mne by mohol tak lahko niekto ublizit? Myslela som to tak, ze by sa mozno mal zamysliet, ci im nenapisal nieco, co ich mohlo urazit, alebo cim sa im mohol zhnusit, napr. ked sa uz bavili o tom sexe atd. Chyba byva vzdy na oboch stranach.

Kýčera

Michal 555, blahoželám už k 2. výhre! Miško, ako si pokročil? Rada by som Ti zablahoželala aj v danej oblasti.

Kýčera

Slobodna, povedz, kt. chlap Ti tak veľmi ublížil? Na môj dušu, vycestujem za Tebou, nájdem si ho a ručne - stručne mu vysvetlím, že Tebe sa ubližovať nesmie!!! Chlap jeden mizerný!