Rýchlo schudnúť!

Simik

Nechcem sa robiť múdra, ale najlepšia cesta k vysnívanej postave je šport. Diétami dosiahnete len krátkodobý efekt a navyše je veľká pravdepodobnosť jo-jo efektu. Takže si dobre rozmyslite tie diéty... Mne sa napríklad osvedčil beh.

odpovedam

lea leela, asi si si to nevsimla, ale vcera tu bol komentar od nejakej Lei, pravdepodobne jej komentar niekto nahlasil, tak bol adminom zmazany. Pani/slecna tu ponukala sluzby svojej firmy, cize porusuje pravidla fora. take komentare sa mazu. takze sa upokoj, o nic nejde :-) dakedy je lepsie nereagovat

LeaLeela

neprihlasena - kto si robí kde akú reklamu? Držkuješ a ani nevieš o čom je reč! Kto tu spomína nejaký detox, tabletky či reklamu? Vôbec o nič také mi nejde. Absolútne nemáš šajnu o aký jedálniček ide a podobne. Ak chceš niekde niekoho poučovať o detoxe založ si vlastné fórum.

..........

Neznasam tieto temy o chudnuti, take by tu mali zakazat. Ved sa spametajte ked priberate- vtedy zacnite so sebou nieco robit. Nie vtedy ked uz ste pomaly ako vorvane...

neprihlasena

Moireal a ako ty vies, ake presne toxiny mas v tele a ake presne medikamenty, aku davku a ako dlho ich mas aplikovat? Detox nie je zmena stravy alebo nadmerna konzumacia cohokolvek (vitaminov, vlakniny, vody, enzymov atd.). Detox sa robi ludom, ktori boli nadmerne vystaveni jedom - vdychnutie chemikalii, otrava alkoholom, ustipnutie jedovatym hadom a pod. Alebo si myslis, ze nejaka detoxikacna tabletka, caj alebo smoothie kupene volnopredaje ta vyliecia? Ak ano, tak sa chod pzriet na JIS-ku do nemocnic, ako sa robi detox. Uz prestante verit tym pofidernym reklamam a radsej si nastudujte, co detox je. Ale to by vas asi stalo vela namahy a kritickeho myslenia... alebo to skusme opacne - uzi jed a potom si daj nejaky detoxikacny produkt volnepredajny, ci ti pomoze.

neprihlasena

Lea, nerob si tu reklamu, porusujes pravidla fora. Ked si chces robit reklamu, zaplat si ju inde. A po druhe, detox sa nerobi ziadnymi volnopredajnymi produktmi. Je to prisne medicinsky kontrolovana procedura, kedy clovek potrebuje byt hospitalizovany. Vsetko ostatne su len hlupsti, na ktorych taki, ako ty, chcete zarobit. Detoxikaciu si telo robi samo. Ak by bola citliva na to, co si da clovek do zaludka, bol by clovek ohrozeny. Preto to telo robi autonomne a nezavisle od stravy. Takze nezavadzaj a radsej si nastuduj medicinu. Clovek, ktory nie je dlhodobo aloholk alebo narkoman detox nepotrebuje.