Priateľka ma zrazu berie ako kamaráta

Príspevok v téme: Priateľka ma zrazu berie ako kamaráta
Pedro_123

Ahoojte začalo to tým že mi začalo písať jedno dievča strašne sa mna zaujímalo...ja som až neskôr prejavil zaujem a skončilo to tým že som sa strašne zalubil. Bola to láska na dialku, neboli sme spolu často ale verili sme si a bolo nam super, boli to najkrajšie chvile ked sme boli spolu, spolu sme plakali, spolu sme sa tešili spolu nám bolo všetko dobre....len prišiel čas kedy som začal žiarliť... aj na kamarátky ja viem nemohol som byt s nou kvoli dialke a mal som pocit že má iny svet...tak sme sa hádali dost tak.... a neviem vždy ked sme sa pohadali udobrili sme sa velmi nas to trapilo s tým že sa lubime...neboli to zasa nejak strašne hadky...no len raz začala byť dvná...bolo to take obdobie po hadkach.... s tým že na mna myslí stále ale že jej už nechýbam....a prišli aj tvrdšie slová že sa rada stretne ale nič už neplánuje, že ma berie ako kamaráta...a že neverí že to bude také ako predtým...neviem neviem čo sa stalo...bola to fakt sila aj nadialku...velmi sme sa lubili a videl som aj na to že je rada so mnou...to bolo pred 3 mesiacmi, a normálne sme si pisavali dalej neprerušili sme kontakt, lebo chcela vedieť čo je so mnou...a takisto aj ja som chcel vedieť čo je s nou....prišli aj dni ked sme neboli v kontakte ale vždy sa jeden z nás ozval.....minule mi písala že jej chýba moja sestra s ktorou boli velke kamaratky ona má 7, a že by dala všetko za to aby s nou mohla byť aspon chvílku, alebo že sa jej o mne snivalo....ale ked napísšem že chýbaš mi tak nič..... ja tomu nerozumiem, veľmi ju ľúbim neviem si predstaviť že by som ju už nevidel a neobjal, nepobozkal......neviem...čo poviete na to?

Annamária123

Nemyslím, že by to s tebou chcela skončiť, resp. že už nemá o teba záujem. Skôr by som to videla tak, že si začína uvedomovať diaľku, ktorá vás delí a že to pomaly vzdáva. Neviem, koľko máte rokov, či sa vám dá riešiť v blízkej dobe nejaká spoločná budúcnosť na vyššom leveli, napr. že by si došiel do jej mesta za prácou, hoci by ste nemuseli spolu bývať, len sa viac vidieť a spoznávať.
Ak nie, tak je to potom asi skôr o tom, že síce jej nie si ľahostajný ale vzťah na diaľku jej nevyhovuje.
...Aaa ešte čosi - tá žiarlivosť je fakt potvora. V tomto sa kroť, lebo ju stratíš naozaj.

Pedro_123

ale chápete ked už ona aj ked som ju volal von tak som vždy tŕpol či pôjde....lebo ona má to, ona ide tam a hento tamto....a že byť spoli hodinu to sa neoplatí radšej celý den....a ja som bol za debila úplneho....asi tak..

DontWorry

Ze prehnana ziarlivost to vzdy pozenie len do zahuby vztahu. Podla mna ju to prestalo bavit a necudujem sa jej. Kto by to chcel stale pocuvat a zazivat? Tak sa z toho radsej pouc aby si v buducnosti neurobil rovnaku hlupost.

ErinNN

no vies, ono ked niekomu robis dokolecka ziarlivostne sceny, raz sa to v nom zlomi a uz k tebe neciti, co dovtedy. poznam z vlastnej skusenosti a skusenosti zopar dalsich dvojic