Ako poslať sen druhej osobe

Príspevok v téme: Ako poslať sen druhej osobe
Magic123

Zdravím,skúšal prosím vás už niekto toto kúzlo? Máte s ním nejaké skúsenosti? fungovalo? Ďakujem za reakcie :)
Takže ako poslať sen druhej osobe. /6 dní po sebe sa to robí, každú noc/
Potom by sa mal dotyčný znovu ozvať.

Pred spaním treba dať do dvojdecového skleneného pohára vodu. Pohár uchopiť do oboch rúk, postaviť sa a zdvihnúť pohá do výšky pred seba. Zavrieť oči a asi 2 min myslieť na to, alebo teda predstavovať si ako prúdi z jednej ruky cez ten pohár do druhej ruky energia. Potom vypiť polovicu vody a povedať “Daj mi silu aby som sa zobidila vtedy, keď sa bude dať najlepšie komunikovať s /meno osoby/”
Ľahnete do postele a zavriete oči a predstavujete si 3x jednotku, potom 3x dvojku, potom 3x trojku. Potom si začnete predstavovať obrysy osoby ktorej chcete poslať sen, potom si tu osobu predstavíte celú a začnete myslieť už len na pekné veci )
alebo na to čo chcete aby sa dotyčnému snívalo.
Môžte si predstaviť hocičo, aj ľúbostné, alebo povedať, zanechať odkaz človeku. .
V noci by ste sa mali zobudiť. Ak sa tak stane, treba si sadnúť na posteľ, a znovu si predstaviť 3x jednotku, 3x dvojku, 3x trojku a obrysy toho človeka, a potom celého toho človeka a následne na to poslať mu už len ten sen ktorý chcete aby sa mu sníval )
Toto opakujete 6 dní. Daná osoba by mala vďaka tomuto myslieť na vás aj cez deň…

Jáj a ráno treba tú vodu dopiť, a povedať “dakujem za silu” :-)

aloveu

Samozrejme, že to neskúšaj...
Ak chceš niekomu darovať sen, alebo hocičo iné, tak sa pomodli k Bohu, respektíve popros o to Boha. Nič zlé na tom nie je.

chretienne

Je to magická okutná praktika a nie je neškodná. Mágia a čary - to je oblasť pôsobenia diabla. Znie to na prečítanie pekne, ale pozadie je temné. Radím neskúšať.