Corvitol - skúsenosti

Príspevok v téme: Corvitol - skúsenosti
blackocean

dobrý deň, ahojte, chcem sa opýtať, máte niekto skúsenosti s liekom corvitol? beriem ho na spomalenie tepovej frekvencie, ale len štvrť tablety, pretože mám veľmi nízky tlak? môže mi to nejak ublížiť? mávam závrate a stavy na odpadnutie, spýtam sa úplne jednoducho priamo, nemôže mi to znížiť tlak až tak, že to úplne spomalí tep a niečo sa stane? ďakujem vopred!!

blackocean

ďakujem za odpoveď, predpísali a odobrili mi ho traja internisti na základe výsledkov z holtera...vzhľadom na to, že sa mi vraj rozbieha srdce ale zároveň nie extrémne a mám k tomu veľmi nízky tlak, tak je to štvrť tabletky...pýtala som sa na tieto stavy, ale vraj štvrť tabletky nemôže ublížiť...tak som chcela vedieť aké sú skúsenosti ľudí...magnézium mi tiež dali na večer, a veru tá psychická pohoda :(

Jaqueline

Ja beriem Corvitol, ale 1/2 ráno a 1/2 večer, mám však vyšší tlak, takže mne ten tlak dáva do normálnu. Myslím,že štvrť tabletky nezníži tep a tlak až na tak nízku úroveň, aby človek skolaboval a myslím,že aj tak sú to otázky na lekára, ktorý tento liek predpísal. Treba však dostatočne piť a športovať, vtedy sa pekne upravuje tlak aj tep. Dávať si magnézium a hlavné psychická pohoda je potrebná. A ten tep máte tak vysoký,že bez tej 1/4 tabletky sa nezaobídete? Neurobí to len zmena životosprávy?