Predĺžené (zahustené) vlasy - problém?

Príspevok v téme: Predĺžené (zahustené) vlasy - problém?
Idontknoww

Ahojte, dnes som si dala zahustiť vlasy, cítim akési "pnutie", ťahanie, "šticovanie" pri korienkoch mojich vlasov, je to preto že je to ešte čerstvé, že spoje sú ešte celkom blízko korienkov mojich vlasov alebo to tak bude stále? Neprestane ma to ťahať, keď povedzme o 2-3 týždne moje vlasy o nejaký milimeter podrastú a tým sa spoje posunú ďalej? Prosím napíšte mi niečo, lebo nemôžem na tom ani ležať, neviem čo mám robiť či si to mám dať dolu alebo chvíľu počkať.Neodpadnú mi vlasy? Ja viem, je to asi hlúpa otázka, ale fakt mám obavy...je to normálne? Mám nadpojené eurolockmi, vraj je to najšetrnejšia metóda...Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu:-)

500xka

ja som vlasy mala predlzene s klipmi clip in hair-u s pouzitim remy vlasov a nic ma netahalo ani neksubalo - bolo to super a vlasy prirodzene huste a krasne

Katka 32

Daj si do googlu Zdenka Vrbova predlžovanie vlasov kaderníctvo majú v petrzalke prečítaj si jej stránku a je tam tel.kontakt na ňu. Mne vybrala rovnakú kvalitu vlasov ako mám a lahunke a rovnakú farbu ako mám ja.Moje vlasy sú jemné a veľkú záťaž by neuniesli ja som najspokojnejšia na svete.Veď sama uvidíš jaké je to super ja už si na vlasy nikdy nič iné nedám len trubičky s parádnymi lahunkymi panenskymi Vlasmi.potom mi sem daj vedieť. Ja som z Bratislavy. Áno vlasy mi dávala kadernicka.

ria333

katka 32 a odkial si a vlasky ti davala kadernicka?
ja som tiez mala keratinom a hotovy horor vlasy vytrhane a vo vlasoch zvysky keratinu ako zuvacky mi to musel frajer vycesavat teraz si rok a pol nechavam len klipy aj ked teraz na leto by som si ich dala predlzit ale veru uz karatinom v zivote.

Katka 32

Ahoj ja som mala keratinom a nikdy viac 2 mesiace som si zvykala aj tak bol to horor a ked mi to dali dole ešte aj vlasy mi vytrhali. Teraz mám trubickami u jednej perfektnej kadernícky už osem mesiacov predlžene a vlasy mi znovu narástli zachránili má vyslovene jak som bola vtedy v depkach a mám kvalitné lahunke panenské vlasy ktoré má ani v prvý deň predĺženia netahali a vôbec to na hlave necítim ako by boli moje vlasy inde by som si už vlasy predĺžiť nedala pre mňa tutovka.