Bielenie zubov Smilepoint

MMonika

Ahoj, no neviem či to nie je prineskoro vzhľadom na dátum príspevku, ale tak snáď aj v budúcnosti to niekomu pomôže.
Bola som v pobočke v Trnave asi pred dvoma rokmi a bola som veľmi spokojná. popravde si už nepamätám o koľko odtieňov to bolo 4 či 5 ale rozdiel bolo vidieť na prvý pohľad. Úplne bezbolestné a rýchle. Pre mňa najpodstatnejšie, že som po tom nemala citlivé zuby. Bola som tam krátko po dentálnej hygiene, vraj to zvýši ten efekt. Žiaľ je to relatívne krátkodobé a na max možno 3 mesiace. Zrejme má na tom zásluhu množstvo čajov, ktoré vypijem. Bolo mi povedané, že krátko po bielení by som nemala fajčiť alebo piť červené víno, kávu, čaje a pod. čo môže rýchlo zafarbiť zuby.
Môžem to porovnať s bielením priamo od zubárky. Vyrobila ma podla odliatkov zubov presne na moje zuby takú gumenú násadu a do nej som si dávala doma gél na hodinu ci dve asi (presne si nepamätám podrobnosti, skúšala som to pred 8timi rokmi), dostala som striekačky s tým gélom. Musela som si ho aplikovať sama a večne som nevedela či dávam správne množstvo. Po pár dňoch bielenia bol krásny efekt ale zubná sklovina zničená. Do vtedy som mohla odkusovať z nanukov a vzápätí to zaliať vrelým čajom po bielení mi už zostali omnoho citlivejšie zuby. Efekt vydržal možno rok a stálo to okolo 200 v tom čase.
Ešte som skúšala rôzne lacné domáce spôsoby ako s kokosákom, sódou a pod ale efekt bude žiadny, alebo citlivé zuby nasledujúcich par dni aj keď nie až tak po do géle od zubárky.
Čo sa týka pásikov z internetu a pod., nemám priamu skúsenosť, len môžem povedať kamoškinu. Žila v USA a tam si tieto srandy kúpila, nejaké fest drahé, vraj kvalitné, ktoré jej tam miestni odporúčali. Zuby má nádherné, za roky odvtedy takmer nevidieť že by pila kávu či víno, ale zase ona sama vravela že v čase ked si ich bielila mala svoje vlastní zuby už dosť svetlé prirodzene, vraj len chcela dosianut tú bielo bielu dokonalosť, tak neviem či to čo dnes vidím nie je už vlastne jej prirodzení farba zubov. Tiež ich má strašne citlivé na teplo, chlad, sladké. A bolo to tak silné že zuby má strašne tenké akoby priesvitné a čas jedného z predných zubov sa jej niekedy v tom čase ulomila. Drobný kúsoček milimetrík ozaj, nie pol zubu, ale je to vidieť.
Takže za mňa ozaj odporúčam smilepoint. Nie je to na veky a vzhľadom na cenu to nevidím ani na pravidelné návštevy, ale povedzme pred svadbou alebo pri podobných udalostiach, raz za pár rokov asi najlepšie riešenie. Aspoň teda pre mňa určite, lebo už som som sa poučila a priorita su dnes zuby, s ktorými možem zožrať hocičo a nie dokonalé výstavne a umrieť hladom alebo žiť na smoothiečkach do konca života.

oldere

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Alzberta

Vieš čo, v podstate si každý vie zuby bezpečne vybieliť aj doma. V salóne z teba vytiahnu len prachy. Ver mi viem o čom hovorím ;-) No my v salóne používame gél na bielenie zubov IBright. Šéf to kupuje vo väčších profi baleniach. Je to veľmi bezpečný gél na bielenie zubov. Viac info o ňom nájdeš tu: -odkaz odstránený- Odporúčam ti, prečítať si o ňom čo najviac a potom uváž či by bol pre teba vhodný. My sním máme dobré skúsenosti.

Patta

Zaujimave ze si takuto trapnu reklamu na notino napisala v uplne rovnakom case, ale POD INYM NICKOM aj v inej podobnej diskusii:

www.zdravie.sk

Sledujem to uz roky v tychto diskusiach...vzdy pride marketer, zahlasi nejaky produkt a na konci komentara vzdy spomenie, ze to kupuje na notino a nikde inde... ste s tym uz trapni...samorecenzie su najspodnejsia forma marketingu....
Na notino nikdy nenakupujem a to hlavne kvoli tymto ich samorecenziam, ktore pisu do kazdej diskusie stale rovnakym stylom...

nerobik

Ja mám na bielenie zubov dobrú skúsenosť s bieliacov pastou (ako doplnok pre biele zuby) mediblanc, kupujem ju na Notino (bieliacu, lebo je viac druhov)

ivanatim

Nejako sa tu množia tie spamy a reklamy predajcov pochybnych produktov...Ten Bright white, na ktory tu odkazujes, je nebezpecny a velmi nekvalitny cinsky produkt malej madarskej firmy vyrobeny cez cinsku alibabu za nejake dva tri dolare, predavany za vyse 60 eur....prave preto maju tolko penazi na kazdodenne facebookove a instagramove reklamy, za ktore davaju stovky eur kazdy den, lebo im na to obcas niekto skoci a maju to z coho platit.

Ten produkt nema pozitivne recenzie. Tie fotky na instagrame, to su len fotky nimi obdarovanych Madarov... poslu lacny smejd madarovi zadarmo, madar sa s nim odfoti, lebo je rad ze ho dostal zadarmo, aj ked ho predavaju za 60 eur a oni potom tuto jednu fotku zneuzivaju v slovenskych reklamnych kampaniach, tvaria sa, ze je to akoze recenzia, pritom chudak madar ani nevie o tom, ze jeho tvar vidia na facebooku na Slovensku stovky ludi denne :D

Navyse bright white obsahuje nebezpecnu latku perboritan sodny, ktorym sa bielia WC misy, obsahuje ju napriklad Domestos...a tiez tablety do umyvaciek riadu. Nekupovat ani nahodou...

Takze tolko k tej samoreklame predajcu bright white, neznasam tieto podvodne predajne praktiky.

Patta

Dakujem, neprosim. :) Mam dost rozumu a vedomosti z oblasti stomatologie na to, aby som vedela, ze taketo nieco nema ako vybielit zuby. Ani jedna zo zloziek nimi pouzivaneho gelu nedkaze zuby vybielit. Poznam vela ludi, ktori tam uz boli, vysolili za to 45 eur a efekt bol vyslovene a presne nulový. Nie je 14 odtienov, nie ze 8, ale ani 1 jediny...Na webstranke dokonca predavaju penu, ktora ma akoze bielit zuby. Maju ju za nejakych 17 eur, je to brak z Číny. Da sa bez problemov kupit na cinskej alibabe, odkial ta pena aj pochadza, za nejake 2 dolare...
Takze dakujem, neprosim, ja radsej kvalitu a ucinok :)