Operacia zlcnika

trojklanny

Na pečeň si si do teraz nedávala pozor,preto aj tie žlčnikove koliky a aj kamienky sa tam nahromadili,tak nemyslím,že to po operacii bude iné.
Za čas,čo si tu pismenkujeme,mohla si mať prvú várku kamienkov von. Epsomská soľ stojí cca 1.50 eur,olivový olej asi máš,a citrón alebo grep už nebude problém. Sama vidíš,že ťa to finančne nezrujnuje. Potom už iba jablká.
Nemáš kamienky,nemáš problémy. Zápal by si musela riešiť priebežne. A ten pestrec mariánsky brať denne aspoň pár mesiacov.

Matulqa

Takze po operacii sa dostane pecen do normalu? Dost ma vydesili tieto vysledky. a este tak dlho cakat na dalsie vysledky. :(

Matulqa

Je normalne ze su pri kolikach hodne zvysene hodnoty pecene ast alt a podobne? O 3 tyzdne budem mat vysletky z hepatitidy. Idem pozriet ci v meste maju ten pestrec mariansky.

mate59

Ak máš chronický zápal,neváhaj s op.Kľudne sa ti može stat, že možeš mat od kamienkov stenčenú stenu žlčníka a tá sa može predrat a obsah žlčníka sa može vyliat do bruš. dutiny.Takisto žlčník, ktorý obsahuje kamienky je nefunkčný a nemá schopnost vypudzovat žlč.OP. sa robí laparoskopicky, v tot. anestéze, ostanú ti max. dve polcentimetrové jazvičky.Niekde robia op. len cez pupok, to je najšetrnejšie a neostane žiadna jazvička.Ja som po op. roky a nikdy som nemal žiadne problémy.Pri hospit. mi robili prvý den vyšetrenia, druhý op. a na tretí den ma poslali domov.

N-ika

Neviem preco stale odkladas operaciu. Je to uplne banalny zakrok. Kedze kojis, urcite mas male dietatko, tak nechapem ze takto riskujes. Radsej si precitaj ake nasledky ma zapaleny zlcnik, hrozi ti upchatie zlcovodov kamienkom, alebo perforacia a vyliatie obsahu zlcnika do brusnej dutiny...Operacie sa neboj, nemas sa coho, myslim ze uz sa operuje laparoskopicky (sestra aj mama to tak absolvovali), je to pardnova zalezitost, ziadna jazva ani bolesti..:-)
drzim palce!

trojklanny

V poriadku,domyslel som si,aj mne to niekedy blbne.
A keď už čítať,tak si prečítaj,čo spôsobuje pestrec mariánsky tvojej pečeni a tiež čo zo seba vypudiš pri detoxikačnej pečeňovej kure,ktorá trvá max. 3 dni. V nemocnici po operácii budeš zrejme dlhšie. A inak, dovolenka sa ti už blíži,či?

Matulqa

moj prispevok neodoslalo. pisala som ze som dospela ale je tych informacii na mna privela. Okrem toho kojim dceru tak musim rozmyslat co jem. A netusim co zujes potrebujem este vela toho precitat.