Vztah so starsou

Príspevok v téme: Vztah so starsou
ekg123

je to vobec mozne? mam 28 a zistujem ze coraz viac sa mi pacia, pritahuju starsie damy, slecny, zeny aspon tak o 7 rokov. najprv som myslel ze to je len preto ze mam stastie stretavat take zeny ktore su daleko viac na urovni, krajsie a inteligetnejsie ako mladsie dievcata, ze stretnem taku istu ale mladsiu a bude fajn, no nie je:) len nejak neviem ci vobec mladsi chlap sa ma nejak sancu zoznamit so starsou zenou? dala by ste niektora z vas takemu sancu alebo rovno sme na odpis stym ze sa chceme len zabavit pripadne ze nevieme este co od zivota chceme? lebo tak mi to u vacsiny z vas pride..celkom by ma zaujimal vas nazor ci sa oplati vobec si hladat svoj ideal:)

usmevny_den

ježíš, veď 7 rokov vôbec nie je veľa, to je absolútne v poriadku, kľudne randi ďalej.. :) a áno, ak by to medzi vami klapalo, šanca na spoločný život, rodinu, je tam vždy :)

van Alden

neviem, preco si z toho taky fascinovany :D rozdiel "aspon tak o 7 rokov" vobec nestoji ani za zmienku a je to uplne normalne. Co je na tom? Ja budem mat onedlho 30 a poznam zopar zien aj blizko k 50-ke, ktore su pekne, staraju sa o seba a napriklad mne by vedeli popliest hlavu :) vek vacsinou nic neznamena, je to len cislo.

daniuska

Nie je problem nabait si aj 40 rocnu, ked mas ty 28, problem nastane v tom, ze ty si slobodny, bezdetny, a zeny okolo 40 tky uz maju co to za sebou, maju pubertalne deti a tu mozes narazit na problem. spociatku to bude u vas o vasni, zazijes uzasny sex a podobne,ale dokazes byt plnohodnotnym partnerom zene, ktora uz trebars nepomysla na dalsie deti, cize pri nej asi otcom nebudes, ktora uz co to prezila a ma na partnera iste naroky, rovnako to bude dost blbe ked tauto zenu predstavis rodicom, hlavne ak ma ona 40 a rodicia 50 :D , proste su to take veci, ktore z kratkodobeho hladiska mozu fungovat, ale z dlhodobeho...nie som si ista.

mam56

Ja ti prajem, ale nebuď veľmi optimistom. Každý je múdry, každý je pán, ja pán, ty pán, niet žiadnych poddaných, to je o ničom:-)