Trápi ma to

Príspevok v téme: Trápi ma to
smutnicek

Ahojte. Mám priateľa polroka. Obaja sme dospelí po dvadsiatke. Som panna, priateľovi som to nepovedala, ale som si istá, že to sám tuší. On už mal sex s viacerými priateľkami. Trápi ma to, že ja budem pre neho prvá, ale on už dievčatá mal :(

Rozísť sa sním nechcem, ani hľadať panica, s priateľom si veľmi dobre rozumiem a som spokojná s jeho povahou, priťahuje ma. Len toto ma trápi.

Boli ste už niekedy v takejto situácii? Ako ste sa k tomu postavili?

michal555

@sewie kazdy riesi tie svojej idealy, ci chlapi alebo zeny. Vekom a skusenostami pridu na to co je v zivote dolezite.

Pre zakladatelku - vo svojom veku najst panica je skor rarita, ale mozno ak si podas prihlasku na nejaku matematicku fakultu tak tam este v kabinete by sa nejaki nasli. Pre zivot je podstatnejsie to ako si spolu rozumiete a aky k tebe je. Vztah k byvalej urcite bude mat lebo bola jeho prva, ale pokial je normalny, co predpokladam ze je ked ste spolu tak to ma vo svojej hlave uz davno ukoncene a ide dalej, vie co chce a to si vaz viac.

sewie

kafe, trochu drsne, ale pravdive:DDD...ja som tiez kedysi riesila kraviny a hovorim si ze som koza a asi by som mala zazit poriadnu ranu aby som si uvedomila co je skutocny problem...a uz sa mi teda uslo...momentalne sa z jednej dostavam...niektore zeny proste cakaju na dokonaleho princa na bielom koni (dokonaleho vzhladom na nejake ich vlastne "vysoke idealy")...ale zas je mozne ze keby mal nad 20 a bol panic tak by sa riesilo ze ci naaahodou nema nejaky problem atd atd...niektori ludia si najdu problem aj v tom ze je dnes utorok!

kafe

toto je už tretia téma, ktorú si tu založila. A stále sa vŕtaš v tom istom - v SVOJEJ NEISTOTE. Najprv riešiš blbiny, že ľudia najviac milujú iba prvú osobu s ktorou začali vzťah - si to všimni na svojom vlastnom živote, či budeš až do smrti spomínať na tohoto chlapa, keď s ním vôbec nie si šťastná. Potom nevieš prežiť, že bývalka prespala u priateľa a STáLE NEMአTOHO DOSŤ??? Čo chceš počuť? Že si zakomplexovaná ťava, čo nebude šťastná s nikým, pokiaľ nezačneš riešiť svoje sebavedomie? Ech škoda reči. Vytváraš si problémy v svojej hlave, proste sa nevieš tešiť zo života. Ale to peklo, si robíš TY SAMA! Nerobí ti ho priateľ, nemáš žiadne ťažké životné okolnosti, tak sa pozbieraj trochu a začni žiť.
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

mell83

nebudes jeho prvá a on pre teba ano ale ak ho milujes a budes pripravena tak s nim o panenstvo prides a mala by si byt rada lebo ho lubis a chces prist on s nim...a inak zase na druhej strane chlapi ( ako ktorý) neberu sex tak ako my zeny, podla mna on k nej ani nema dake silnejsie puto lebo bola jeho prva to len ty tak mozno zvelicujes a vobec to tak neni...ja tiez nemam nejaky vacsi alebo dozivotny vztah k byvalemu len preto ze bol moj prvý.... mne pride, ze ty mas skor problem,ze ziarlis na nu...mimochodom uz v dnesnej dobe najst chalana, ktorý ma po 20tke a je panic je dost obtiazne(ale najdu sa aj taky..)..ak toto je pre teba dovod na rozchod tak ver tomu, ze pri inych budes mat ten isty problem..

smutnicek

buzinkay

Tiež sa toho obávam..ale tak či sa neurazí, že ho o to požiadam.

mell83

Mňa hlavne trápi, že nebudem jeho prvá a on pre mňa bude. Nebude si ma tak pamätať ako ju a k nej bude mať doživotne iný vzťah ako ku mne...aj keby nám to náhodou vyšlo.

buzinkay

daj si ho preveriť u lekára ak mal viac frajeriek ktovie či nieje nosičom nejakého svinstva pohlavne prenosného.. nikdy nevieš... bez ohľadu nato či mal sex s kondomom alebo bez.

mell83

V úvode si písala že sa s ním rozísť nechceš a nakoniec píšeš že sa chceš rozísť..podľa mňa zbytočne si si vytvorila problém,ktorý ani nie je..v každom vzťahu či s terajším či s iným priateľom budeš musieť akceptovať, že pred tebou mal priateľky..vôbec nemusís riešiť aký má k nej vzťah ani aký mal..je to minulosť nič na nej nezmenis a určite ich rozchod mal dôvod..a ty sa nezozieraj zbytočnými úvahami skodis tým len samej sebe..je s tebou tak pracujte na svojom vzťahu a to ze už nieje panic to nie je problém...Ale ak to tebe tak vadí tak si nájdi panica,ktorý nemal pred tebou žiadnu priateľku a problém je vyriešený ale 90% takých vzťahov nevydrží lebo po čase budú chcieť skúsiť ešte niečo,, iné,, ale samozrejme sú aj výnimky...raz o panenstvo s niekým prídeš a nemáš istotu ze to bude ten s ktorým už ostaneš... Tak rozchádzat sa s terajším kvôli tomuto mi príde sebecké a zbytočne...Ale už keď dopredu hovoríš že aj tak raz sa s ním rozides tak to urob hneď nech si chlapec nájde dievča,ktoré ho bude ľúbiť a nebude po polroku kedy má byť vzťah najkrajší vymýšľať že sa rozide lebo aj tak ho časom nechá ;) mimochodom mam tiež 21 a vôbec nechápem,že takéto niečo riešiš a tak sa tým trápis

smutnicek

sewie

ako si to myslela, že ten vzťah ukončil v jeho hlave? že ako on sa rozišiel s ňou či ako?

neviem či si šľapem vo vlastnom šťastí. Aj tak by som sa s ním raz rozišla, to je isté.

sewie

myslela som tym ze snad ten vztah ukoncil v jeho hlave...
akoze vies co, ako chces...ak silu mocou si potrebujes slapat po vlastnom stasti, tak sa s nim rozid, ale v kazdom jednom vztahu bude nejake ale, nejaka byvala nejaka minulost...

smutnicek

sewie

Jeho 5-ročný vzťah ukončila ona, nie on, takže je to horšie. On bol do nej zaľúbený (možno ešte je) a ona s ním chodila vtedy, keď sa jej chcelo, keď nemala nikoho pri sebe. Neviem, asi sa s ním rozídem, bude mi lepšie a nebudem musieť riešiť aký ma k nej vzťah.