Aeromonas hydrophila

Príspevok v téme: Aeromonas hydrophila
IVEB

Poznáte túto baktériu? Už som tu písala , že sa mi objavujú opakované zápaly močových ciest, do začiatku roka to boli len a len e-coli, tie sa mi podarilo nejako dostať preč, ale na zmenu sa mi v priebehu 2 mesiacov, objavila klebsiella, enterococus a teraz aeromonas hydrophila. Už sa v tom úplne strácam. Nenašla som pri citricidale účinnosť na túto baktériu. U lekára samozrejme dostanem atb , ale chcela by som od Vás radu , ktorý z prípravkov by som mohla na túto baktériu použiť. Stretli ste sa niekto vôbec s touto baktériou v močových cestách?

IVEB

Tak Vám poviem po mesačnej kúre aloe vera, propolis a garlic-thyme mám dnes cievkovaný moč sterilný. No neviete si predstaviť , čo to bolo za úľavu a radosť , že po viac ako roku mám konečne moč v poriadku. Podotýkam že som nakoniec tú baktériu porazila len doplnkami výživy a nie ATB. Takže pokračujem ďalej v užívaní týchto výrobkov , potom si urobím prestávku a skúsim znovu. Snáď sa mi to podarí nejak udržať v kľudovom stave.

trojklanny

Aeromonas hydrophil bol pre mňa taký oriešok,ale prestudoval som si o tom,čo bolo možné a dostupné.
Citlivosť bola potvrdena pre ciproflaxin, tetracyklín, chloramfenikol, karbapenémy, polymyxín, streptomycín, gentamicín a trimetoprim-sulfametoxazol.
Nepíšem atb, na ktoré sú baktérie rezistentne. Ďalej má šokovala skutočnosť, že sa určite dezinfekčné poživatiny s ňou tiež vedia vysporiadať.
Citlivosť bola preukázaná pri 1% roztoku chlórnanu sodného, možno na povrch alebo v dosahu sliznice, ​​2% glutaraldehydu, 70% etanolu/hrozí smrť/, jódu/toto je zaujímavé na základe štítnej žľazy/, fenolových látok a formaldehydu/spojitosť s rakovinovymi komplexmi/. Baktéria je tiež citlivá na striebro vo vode, voda bez chlóru!!!
Som o niečo múdrejší, no treba sa tím nejak zaoberať, aby sme zistili, čo na ňu bude zaberať. Ak sa na to dáš, budem tvoj sekundant, lebo táto baktéria je pre mňa nový poznatok.

Ivka 1

IVEB vyskúšajte ísť tou cestou, o ktorej si písala vo svojom príspevku 15.06 a ak nezaberie alebo budete mať nové inormácie, kľudne sa mi ozvite na mail, môžeme sa poradiť aj s lekármi z nášho poradného zboru lekárov , máme tam aj gynekológa.

IVEB

Jedla som ryby v reštaurácii, kde chodím pravidelne na obed v priebehu 2 týždňov asi 2x.Že by to bol zdroj? Áno z kultivácie mi vyšla citlivosť na atb / ciprofloxacín, biseptol/ ale urolog sa rozhodol vzhľadom k tomu , že som vybrala už nespočetné množstvo atb , zatiaľ len tými doplnkami to riešiť. Bolesti pri močení nemám, len mierne pálenie , ale to u mňa už má niečo spoločné aj s začínajúcou menopauzou. Nerozumiem tomu , nakoľko sa snažím čo najviac zdravo stravovať, mať dostatočný pohyb a už 3 rok sa trápim dookola so zápalom močových ciest a sem tam aj s gynekologickými zápalmi pošvy.Vybrala som nespočetné množstvo doplnkoch výživy tu radených a všetko pomohlo ale len dočasne.

trojklanny

Keďže si si vedomá, že si nebola v priamom kontakte s kontaminovanou vodou, že držíš hygienu na 100% úrovni, tak si polož otázku, čo ryby a plody mora? To sú inak tiež činitelia nákazy Aeromonas hydrophily,a ako si ich požívala, rukami? A aké máš nechty,dlhé? Popremyšlaj, nákaza je veľmi jednoduchá.
A o tých atb ani nechcem pisat,ale sú práve na to vyčlenené,a ani penicilin ,ani ampicilin ich nevedia poraziť,ale napr. biseptol,miešaný z dvoch látok už áno, je ich viac,ktorým odolaju a je ich viac,ktorým podlahnu,ale neviem všetky. Ja by som tiež nebral,no keď ich neviem poraziť ani prirodne ani elektrický, tak by som ich zobral,za určitých podmienok.

IVEB

Vy výtere som nemala žiadnu baktériu. Iba ten moč aj to bola hraničná hodnota . Urolog mi na to nedal zatiaľ žiadne atb, doporučil len brusnice. To aloe som si už objednala, už som ho kedysi brala asi 3 mesiace a je pravda že mi to pomohlo v tom čase . / mala som ho od inej firmy/ Propolis nemôžem / alergia/ takže zatiaľ skúsim to aloe vera a beriem aj allimax a berberine. Nebola som nikde v zahraničí na dovolenke a ani sa nekúpem v bazénoch a iných vodách. Takže odtiaľ to nebude. Absolvovala som aj akupuntktúru , ale nevyzerá to na to že by mi to zabralo. Zúfalstvo je v mojom prípade slabé slovo.

Ivka 1

IVEB tu by som odporúčala kombináciu Aloe Berry Nectár - je to aloe s brusnicami ,ktoré účinkuje v oblasti malej pánvy - močovo-pohlavné ústrojenstvo. Je antibakteriálny a protizápalový. Čo sa týka baktérii odporúčam Včelí propolis v tabletkovej forme (Forever Bee Propolis ) , ktorý je oveľa silnejší ako bežne dostupný včelí propolis predávaný v lekárňach.Je to vynikajúci prostriedok na podporu prirodzenej imunity organizmu, keďže obsahuje 22 aminokyselín, komplex B vitamínov a je kombinovaný s materskou kašičkou.Jedna tableta obsahuje 500 mg účinnej látky. K tomu by bolo dobré užívať Forever Garlic Thyme - ďalšie prírodné antibiotikum .Je to kombinácia cesnaku a tymiánu, dvoch silných antioxidantov, ktorá vytvára úžasný prostriedok pre uchovanie dobrého zdravia. Keď cesnak krájame alebo drvíme, enzýmy obsiahnuté v cesnaku produkujú mimoriadne účinnú látku. Z tohto by som odporúčala dávkovanie Aloe Berry Nectár 3 x 2 cl denne ráno na lačný žalúdok, 20 minút pred obedom a večer tesne pred spaním - minimálne 2 hodiny po večeri. Propolisové tablety 3 x 1 denne po jedle a Garlic Thyme 3x1 tabletu po jedle. Aloe Berry nectár piť tri mesiace , z Propolis.tabliet a Garlic Thymu vybrať po dva balenia. Po tejto kúre odporúčam užívať kvalitné probiotiká + vlákninu. Nebude to zo dňa na deň ale všetko sa dá do poriadku bez rizika vzniku kvasinkovej infekcie , ktorá zvyčajne po užívaní syntetických antibiotik nasleduje. Môj názor je, že ste sa dostali do bludného kruhu. Sú Vám predpisované ďalšie a ďalšie syntetické antibiotiká, ktoré likvidujú zdraviu prospešné baktérie a tie škodlivé sa dostávajú do prevahy.

RNG

en.wikipedia.org
Tj jedna sa o bakteriu, ktora sa nachadza najma v spinavej vode, velmi neprijemnu infekciu, co vie zit napr z krvi a teda je mozne, ze sa bude vyborne citit vo vaginalnych priestoroch a da sa velmi tazko znicit atb.
Odporucam vyplach 2% roztokom hypochloritu vapenateho v suhlase s informaciou z Wikipedii, alebo 0.075% roztoku peroxidu vodika, lebo tato bakteria sa da lahko znicit oxidacne. Ci na nu ma zaber citricidal, ci berberine,monolaurin, alebo ine bezne antimikrobialne doplnky nemam ani sajnu.
Pokial to niekto nevyskusa, nebudeme vediet.
Privela nakaz znamena skoro celkom iste zla crevna flora, tj ako kazdemu ti radim napravit si travenie a brat hodne mikrovlasknin a nasadzat si pravidelne probiotika.
A ked dostavas tak casto vaginalne nakazy, asi sa kupes niekde v zamorenej vode.

trojklanny

Viem,že nechceš atb. ale prečo na teraz nezlilvidujes túto tycinkovu baktériu a pneumoniae klebsiella zapperom a enterococus riešiť homeopatikom enterococcinum a tiež zapperom.