Zaľúbená do nesprávneho

Príspevok v téme: Zaľúbená do nesprávneho
Katerin

Dobrý deň, chcela by som vám opísať môj problém.

Pred polrokom som spoznala na zoznamke jedného chalana. Písali sme si celé dni (aj teraz si stále píšeme), rozumieme si. Prvýkrát sme šli do kina a potom ma prišiel pozrieť aj do práce párkrát. Myslela som že ma o mňa záujem. Pozerali sme uňho film a bozkávali, keďže sa mi páčil chcela som viac tak som ho aj uspokojila orálne keďže som mala svoje dni vtedy. Zoznámil ma s rodinou, priateľmi. Bud sme sa stretávali uňho alebo sme šli do kina a potom k nemu alebo k jeho bratrancovi na víkend sa zabaviť. Myslela som ze chce vzťah. Pretože ja som sa zaľúbila. Je mi jedno ako vypadá a aké má auto a nemám rada keď za mňa platí niečo tak aj ja občas pozvem na pizzu. Stretávame sa 2-3 do mesiaca lebo pracuje na smeny. Spim uňho aj celý víkend a pomáham jeho mame a venujem sa mladšej sestre. Lenže on ma neľúbi a zistila som ze po rozchode (október 2014) sa nechce viazať a strašne by sa chcel kurvit s babami. Viem ze spal na začiatku keď ma spoznal s nejakými dvoma na akciách ale potom už nie. Aj teraz ide na dovolenku na 12 dní s kolegom a viem ze sa bude kurvit ale ja to chápem lebo je slobodný a ja ho nechcem obmedzovať. Len by som chcela aby sme trávili čas spolu a tak. Vždy keď ma voľno tak nám niečo vymysli. Minule mi bolo zle a vravím že sex nebude nech pre mňa ani nechodí ale aj tak došiel a pozerali sme. Vždy mi na nočnej napíše dobrú noc aj keď už spim dávno. Jeho rodina má majú radi, už sme sa riešili ze som mu proste povedala ze cítim viac, má ma rád ale viac mi nevie dať je jeho odpoveď. Lenže aj po tom som sa s ním stretávala. A ja neviem co mam robiť :( ja ho ľúbim a neviem si pomôcť, z iných chlapov je mi zle..ked ma niekam pozvú alebo tak odmietnem. Čo mám robiť? Dúfať v niečo viac alebo sa vzdať? V posteli je milý a vždy sa tuli ku mne a zakryje ma atď ja som z toho zúfalá... Nikdy som nemala vzťah a už by som chcela dat niekomu lásku... :( co robiť?

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

nechajtak

Niecim sa zamestnaj,najdi si brigadu alebo konicek,chod medzi inych ludi a kasli nanho. Sama pises,ze si zalubena a on nie je. Krute,ale cim skor to uplne skoncis,tym skor sa z toho dostanes.