Rozchod?

Príspevok v téme: Rozchod?
rozchod

S priateľom sme spolu 4 roky. Priateľ uvažuje nad rozchodom z tohoto dôvodu: odmietam mu robiť orálny sex. Jednoducho, nepáči sa mi to a taktiež nevyžadujem, aby mi to robil on (keďže by som mu to neopätovala). Už som kvôli nemu pristúpila na veľa vecí, ktoré sa mi protivili. Keď sme spolu začali sexuálne žiť, tak na mňa tlačil, aby som brala antikoncepciu, lebo on si s kondómom neužije. Tak som na to pristúpila a za tie 4 roky sa mi nazbierali pravidelné zdravotné problémy (3-mesačné vynechanie menzesu, nevoľnosť, bolesti hlavy, tráviace ťažkosti).

rozísť sa sním nechcem, milujem ho, zažili sme veľa pekného, ale on mi povedal, že ak nepristupim na orál, tak ma nechá. Čo mám robiť? ďakujem

Doktorexitus

Kazdemu chuti niečo ine ked jej oral vadí tak prečo by sa musela nasilu prekonávať? Očom to potom je? radosť maju mať obaja a nie aby jeden s nechutou niečo robil aby ten druhý bol spokojný. Treba využiť iných kvalít ked jej oral nechutí :)

DontWorry

Ono je vsetko pekne, ze sa to chlapom paci, ale aby daval taketo nezmyselne podmienky on zene a este ju nutil jest kvôli jeho jesitnosti hormonalne tabletky, tak to uz vypoveda len o tom, aky idiot to bol. Ak clovek miluje, samozrejme, urobi vselico, aby druha osoba bola spokojna, ale zase aby so mnou niekto jednal jak s handrou...tak si myslim, ze zakladatelka urobila aj dobre. Pretoze to buzerovanie by sa raz prenieslo aj do inych zivotnych situacii..

adr1a

Ak to bol pre teba tak neprekonatelny problem, ze si sa kvoli tomu s nim po 4r rozisla, tak ok. Kazdy sme nejaky. Pre mna by to dovod na rozchod isto nebol. Proti oralu nic nemam. Oral je podla mna super. Ci to robim ja mojej laske alebo on mne. A ked clovek miluje, tak uz len z tej lasky urobi vela pre stastie, spokojnost, uspokojenie svojej lasky. Obaja navzajom. Laska by mala byt o vzajomnom davani, odovzdavani, obdaruvani sa. Vztah zahrna vela faktorov. Len aby si nieco podobne nemala, nezazila aj v nasledujucom svojom vztahu. Lebo pre vacsinu muzov (ak nie vsetkych) je oral popri sexe, milovani - TOP

dalsi

rozchod
Dnes 14:51

asi ta sklamem, ale aj normalny chlap chce oral a to VELMI, ze moze na teba tlacit.

Co bol somar je, ze tlacil na uzivanie antiky, to je svinstvo.

Ale pokial zazil dobry oral, tak mu to velmi chyba.

Je rozdiel, ak je to blb a manipulator a tebe sa to hnusi a ak je to dobry chlap a ma len rad oral.

I ked to nemas rada, oral je nieco, co mozes urobit tomu druhemu, ktoreho milujes, aby zazil nieco pekne. Vela chlapov sa moze na to divat tak, ze keby si ho milovala, tak by si sama chcela, aby bol stastny.

Ale sama musis vediet najlepsie, aky to bol clovek a ci si to zasluzil.

Mne to zrazu prestala zena tiez robit, predtym problem nemala. Tiez mi to velmi chyba a na jej spravani vidno i jej city.

Raz darmo, pre zenu je romantika prechadzka ruzovym sadom a pre muza je romantika, ked mu doma unavenemu z prace urobi zena oral :) To je zivot :)))

Doktorexitus

Gratulujem ti ze si to spravila, tie stratene roky zamrzia ale spamatala si sa vcas a to je dolezite hlavne sa z toho pouc a pri hladani dalsieho si daj uz pozor :)

rozchod

Som tu prišla opäť po dlhšej dobe...čítala som si vaše príspevky, uvedomila sa a rozišla sa s ním. A je mi fajn, odľahlo mi, spadol mi kameň zo srdca. Takže neľutujem, je to vyriešené :)
Ďakujem všetkým za otvorenie očí :) Nevážil si ma, nevedel ma oceniť a ja som sprostá zamilovaná robila ako on chce. Tak som sa aspoň poučila, ale ľutujem tie roky strávené s ním. Mohla som ich prežiť s normálnym chalanom.

Radoslava123

Natrafila si na manipulátora. Omotal si ťa okolo prsta a vyžaduje od teba, aby si tak skákala ako on píska. Ale dokedy ešte? Naozaj si myslíš, že toto je láska? Jeden rozkazuje a druhy poslúcha? Kto ťa ľúbi, ten si ťa váži a nebude od teba vyžadovať také nechutnosti a prasačiny, z ktorých sa každej normálnej žene dvíha žalúdok a ešte sa aj vyhrážať, že ťa nechá, ak mu neurobíš to a ono. To nie je láska, ale manipulovanie a využívanie tvojej osoby z jeho strany. Takéto správanie zo strany partnera nemá nič spoločné s láskou. Čo si myslíš, kto si? Žena, ktorú si treba vážiť? Alebo Džin z Aladínovej lampy? Ty neskáč, ako on píska. Zaslúžiš si lepšieho. Nečakaj, kým sa rozíde on s tebou, ale sa rozíď ty s ním. A milostivý pán nech si hľadá Džina z Aladínovej lampy a toho nech si vezme za manželku. Alebo ak by si zrovna zostala sama, bude to pre teba lepšie ako mať takého partnera. Možno keď si nájde inú, tá mu ho vyfajčí, ale zase v iných oblastiach mu nebude chcieť vyhovieť a skákať, ako on píska. Takýto muž - manipulátor nedosiahne aj tak nič iné, len to, že každá normálna sa naňho skôr, či neskôr vykašle a on zostane sám.

Doktorexitus

Uz len to preco sa chce rozist hovori o nom za vsetko takze myslim ze nic nestratis ked ho nechas lebo taketo vydieranie by slo dalej a nakoniec bude chciet aby si sa divala ako suka inu.

Julieta

Keď sa chlap dokáže kvôli takej "kravine" rozísť, tak aspoň vieš, že mu ide len o jedno a do budúcna to nemá zmysel...a plus mu je asi úplne jedno, aké vie mať antikoncepcia na ženu zdravotné následky, tak zrejme ťa má úplne na háku...hlavne že si on užije...Podľa mňa ruky preč od neho. Veľa šťastia :)

Prezyvka055

To ze na teba tlaci to neschvalujem, pretoze kazdy vie kde su jeho hranice a limity. V kazdom pripade asi sa tebou v posteli nudi, takze lepsie ako trapit sa ci uz z tvojej alebo jeho stranu bude rozchod a najdite si partnera ktory vam vyhovuje a splna vasa poziadavky.