Tymto ma nastval..

Príspevok v téme: Tymto ma nastval..
ja 23

Som vydata uz dva roky, ja mam 23 a manzel 28 rokov. Mame jedno dieta. Vcera som po prichod z prace pristihla svojho manzela ako masturbuje nad otvorenym casopisom v obyvacke. Byvame v dome. Ked som chcela vojst do izby tak bliziac sa som zacula jeho stony a vzdychy ako ked sa blizi k vrcholu. Funel a vzdychal a triasol sa ako kon. Na penise mal nasadeny kondom. Nevedel ze som uz doma asi z toho opojenia masturbaciou. Bola som ticho a cakala som kym skonci a dosiahne vrchol. Potom som akoze buchla s dverami aby si myslel ze som prave prisla. Samozrejme ze som vosla do izby a on uz bol narychlo obleceny aj ked s rozopnutými gatami naco som sa pytala preco ich ma rozopnute tak ze prave dosiel tesne predomnou. Samozrejeme spoteny ako kon bola cerveny v tvari od vzrusenia. Klamal ako inak sa neprizna ze si ho prave natahoval horedolu. Casopis bol hodeny dole bol stolom kde ho hodil v tej rychlosti co som buchla s dverami.
Nastval ma tym lebo sexujeme pravidelne ked chcem najme ja. Z jeho strany nieje velka iniciativa a casto sa mu nechce ale masturbovat nad poloholymi zenskymi v casaku sa mu chce? Ked chcem sex ja tak je unaveny, chce sa mu spat, boli ho cele telo, nema cas a chut, ale na fotkou nejakej cudzej zenskej si chut a cas najde. Pritom spolu dobre vychadzame a ani sa nehadame aj syna mame radi ale to ze v tajnosti si honi vtaka ma teda dostalo. A keby to aspon neskryval predomnou..
Preco to robi? Nema ma rad? Ved som pekna baba stihla, mlada a on ma chut nad fotkami zien v novinach?
Co robit mam? Mam sa mu priznat ze som ho nacapala so stiahnutými gatami nasiroko rozkroceneho a navlecenym kondómom? Ze ho viac bavi sa triast na fotkou ako nadomnou? Preco ho vzrusuju fotky iných zien? Preco mi to nepovie?

novinkaaa

ja23:
ahoj :) podla mna by si sa ho mala spytat priamo, jednoducho ze si ho videla, ja osobne to považujem za normalne ked si chlap potrebuje...je to uplne normalne, lenže problem to uz moze byt ak naozaj uprednostňuje masturbáciu a tebe odopiera sex, jednoducho po tom uz nema chut na sex a mozu vznikať nezhody, najlepsie sa porozprávať ci by to nemohol aspon trochu zredukovat aby zostalo aj na teba :)

usmevny_den

ja23 - a ty si nikdy v živote nemasturbovala? pretože zaradiť človeka na základe masturbácie do kategórie zviera, to je silné kafe, fúha, to ľudstvo je potom hotový zverinec, pomooooc :D

adr1a

Ahoj Slobodna. Mna take nazory ake ma autorka prispevku vedia skor vytocit. A to, co si tu napisala, tak mi hovoris uplne zo srdca. Tiez to takto rovnako vidim a vnimam aj ja. Dakujem.

sewie

tiez 100%ne suhlasim so slobodnou, paradne napisane!
ja sa ani nedivim ze pri tebe je uplne iny ako ked je sam! ved ta snad uz nejaky ten piatok pozna ked ste manzelia a zjavne vie ze by si mu toho jeho (pre teba nechutne) vzdychanie funenie a natriasanie neschvalila...ved ked sa to tebe nepaci a nemienis to ani tolerovat, tak ho nechaj nech si tak uziva aspon o samote...mas dve moznosti-bud ho nechas nech to tak robi nadalej sam, alebo sa nejak zapojis aj do jeho divocejsich tuzob...
a tych idiotov si si mohla odpustit! pokial viem nikto ta tak skaredo nenazval,alebo som si to aspon nevsimla! ak nechces uprimne nazory, tak o ne neziadaj! ale nikto si to tu od teba nezasluzis mila moja!

Slobodna

Vobec si to nemyslim. Je to o tom, ze v dnesnej dobe clovek nemoze byt nikde a pred nikym sam sebou a ukazat svoje slabe stranky, vsade musi nosit masky, inak ho spolocnost, a v tomto pripade zial aj najblizsi clovek - manzelka, odsudi.
Masturbacia nie je vzdy len o sexualnom uspokojeni, ale aj o uvolneni vnutorneho tlaku. Zeny v casopise, ci v porne, nie su vzdy sexualne objekty skutocnych tuzob, ale len prostriedok - motivacia k uvolneniu vnutorneho tlaku. Paneboze, za to, ze nevinne masturboval o samote, su niektori schopni z neho urobit uchylaka, narkomana, ci dokonca pedofila. Veci nie su len cierno - biele. Moze to mat X pricin.

milkymilk

slobodna ja by som sa skôr na jej mieste jeho pýtala prečo je pri nej citlivý a keď je sám tak je divočák. Prečo ona chuť má a on nie, prečo hrá citlivého a jemného pri nej a sám onanuje v divokej forme nad nahotinkami v časopisoch. Očom to je? Ok v práci je v obleku a hrá intelektuála s kravatou ale doma sám sa natriasa a dychčí ako bujak nad fotkami holých žien. Nebude to teda uchýlka z jeho strany? Nieje problém v nej ale skôr v ňom. Taká schíza že tu je oblekový úradník a doma playbojový masturbátor. Ju skôr toto zarazilo že ho takéhoto nepozná a on skrýva svoju pravú tvár pred ňou. Veď sa trochu vžite to jej situácie. Vás by to nezarazilo taká nepoznaná tvár manžela?
Ja23 ak ho načapáš ešte raz tak sa s ním o tom porozprávaj. Ktovie čo stvára za tvojím chrbtom možno aj deti zneužíva alebo hulí trávu.

Slobodna

Ak si cakala, ze tu vsetci budeme zhnusene nadavat na tvojho masturbujuceho manzela, tak sorry.Teba nepritahuje vasen a zivocisnost? Uvedom si, ze v praci musi hrat svoju formalnu prisne kontrolovanu rolu, doma zas pri tebe musi hrat rolu citliveho a slusneho muza. Ak nechces, aby mu z toho preplo a pred tebou sa nemoze dokonale uvolnit (ved vidime, podla tvojho opisu, reakciu) tak ho nechaj nech sa uvolni aspon ked je sam a nepohorsuj sa nad tym. Nemilujes ho, nie ako celistvu bytost, s dobrou a mozno aj s odvratenou strankou, ktora sa ti az tak nepaci. Dost sa inak spravas cudne k ludom, ktori nesplnaju tvoje vysoke ocakavania, len ci sama nepodliezas latku.

ja 23

Reagujem na vase poznamky tipu ze so mnou sa nudi v posteli a podobne. Nie praveze mi mame spolu skvely sex, nijake sexualne pomocky nam netreba ani ich neschvalujeme naco? Vieme si aj sami vypomoct ale on nema casto chut lenze ked uz je tak je skvely milenec. Mna zarazilo to ze predomnou nikdy nemasturboval a ked je sam tak je ako zmyslov zbaveny a ani v posteli nieje taky divoch ale je nezny a citlivy. Mna prekvapilo to ze potajme masturbuje a este sa sprava ako zviera. Keby ste ho videli tak fakt je to nepekny a nechutny pohlad nanho. Tu sa prist poradit asi nebol najlepsi napad ako vidim. Len same utoky ziadna rada. Idioti..