Ružové trička a muži

Príspevok v téme: Ružové trička a muži
mesto duchov

muži a ženy, chlapci a dievčatá,
mám jednú otázku, prečo dnes nosia muži ružové tričká? Ženatí, slobodní často si všímam že nosia ružové tričká sýtoružové aj jemne ružové. Čo nám spupušnievajú naši chlapi že sa hodili na ružovú? Nieje ružová čisto ženská farba vhodná len do ženského šatníka?
mne sa to nepáči že ide muž a má oblečené ružové tričko a je jedno či má 25 alebo 50 ale často to teraz vedávam.

Slobodna

Na partnerovi by to na mna posobilo asexualne. Na inych muzoch mi to nevadi, nakolko ini muzi ma nezaujimaju. Pozriem sa, vidim ruzovu, neriesim. Kazdeho osobna vec. Mne napr.viac vadi, ked vidim nejaky modny vystrelok a vsetky zeny, ako opicky ho musia mat a su ako cez kopirak. Moda je fajn, ak sa ludia nestavaju jej otrokom.

hypomanic

Svojho času už dosť dávno nejake roky dozadu boli v móde ružové košele. Sipamätám tých zblbnutých mladých mužov v obchodných domoch ako si skúšali ružové košele a okolo nich pobehovala vzdy nejaka ich frajerka ktorá ich v tej košeli chcela mať. Ženám sa to asi páčilo.
Ja som si zas všimol že aj ked muži tak veľmi nepodliehajú módnym trendom tak hipster móde ich dosť vela podľahlo. Možno tí ktorí jej podľahnú si z nej neberú všetko, ale hlavne účes a možno bradu, niektorí iba účes, možno nejaky prvok v oblečení. Ale dosť sa to medzi mladými mužmi rozšírilo čo ma prekvapuje. Príliš mužne tá móda nevyzerá a očakával by som to u gayov. Tomu zase nerozumiem ja.

egyptanka

no tomu nechapem ani ja...je to doslova odporne.. a vacsinou to nosia aj taky ulizani chlapi.. blee doslova..
mam kolegu ktory nosi este tie nenonove zelene ,ruzove a ked ho vidim fakt neviem ci plakat..je to strasne skarede a chlapi nenoste to!!!!

miki26

Dnes sa nosí proste všetko, aj keď ako chlap ružovú by som si nedal teda :D Môj kompromis je čierno-červená sada tričiek :)

zuzi74

Mne sa nahodou ruzova farba kosele alebo tricka na chlapovi paci. Nikdy som nad tym nerozmyslala v tom zmysle, ze je to vyhradne zenska farba.

Delete 2

Chuck Norris vynašiel celé spektrum farieb. Okrem ružovej, tú ma na svedomí Tom Cruise.

Náhodou je podľa mňa ,,fuchsiová,, TOP :D

watermelon

Až 90% žien má rado mužov v ružových tričkách.
Bohužiaľ, až 90% mužov v ružových tričkách nemá rado ženy.