Meškajúca menštruácia

Príspevok v téme: Meškajúca menštruácia
Peacegracej

Dobrý deň.
Mešká mi menštruácia už týždeň a potrebovala by som poradiť ako ju mám čo najrýchlejšie privolať. Sex som mala,ale tehotná byť nemôžem, pretože sme mali prezervatív a vždy ho kontrolujem či náhodou nie je niekde trhlinka alebo niečo. Tak že tam nelejeme vodu a stlačíme či z neho nekvapká. Ešte k tomu partnerovi nedovolím sa spraviť doň ale buď na mňa,ale to nieje podstatné. Som v tomto veľmi opatrná a bojím sa čo i len jednej kvapôčky, preto mu to nedovolím,ale on s tým problém nemá.:-) Jasné že v prezervatíve sú tzv. kvapky lásky(preto ten kondóm kontrolujeme). Teraz naozaj k veci. Menštruáciu mám nepravideľnú, idem si vybaviť antikoncepciu, ale tentokrát ju potrebujem privolať čo najskôr,pretože ideme na dovolenku. Prosím vás poraďte mi dámy ako ju čo najrýchlejšie privolať.
Ďakujem vopred veľmi pekne.:-)

Peacegracej

[Joleen]: Veľmi pekne ďakujem, skúsim ten čajík či pomôže :-) a tie kvapky tiež určite vyskúšam,snáď sa mi to nejako upraví. Čože, 3-6m.? Fuuha tak to je dosť. Mne mešká vždy tak týždeň,ale to je taká bolesť že koniec. Najviac mi meškala 15 dní a to som hrozne stresovala. :-D. Ešte raz ďakujem, vyskúšam.:-)

joleen

Keď máš MS nepravidelnù skus Mastodynon kvapky ja ich tiež mala dosť mepravidelnu resp mi vždy 3 až 6.m vynechala a po dobrati Mastodynonu mala vždy pravidelne. Pokiaľ chceš ochranu tak AK je OK. Privolať menzes si môžeš napr červeným vínom ale mne pomohol Kamilkovy caj