Problém s rečou

Príspevok v téme: Problém s rečou
Patresko24

Čaute mam 15 a od 10 mam problém s rečou. Ked som doma s rodinou rečove bloky mavam sem tam čo mi až tak nevadí ale ked mam v skole nieco citat alebo chcem sa nieco opytat ucitelky tak nastane blok a ja jednoducho neviem hovorit plynulo .Ide aj o to ze mam v hlave naucene stresy v urcitych situaciach ktore nejde ovladat. :(
Prosim o radu zveril som sa stým aj rodičom ale ti povedali ,že to neni nič vážne a že si to mam urovnat v hlave, no ale podvedomie je velmi zlozita vec na ktoru ja nemam tak lahko pristup... Dakujem za akukolvek odpoved :)

Jax

Radšej teraz navštíviť psychológa ako neskôr riešiť ešte väčšie problémy. Nie je to žiadna hanba. Okrem toho, nemusí sa to nikto dozvedieť. Ak tam nechceš ísť s mamou, požiadaj otca alebo iného príbuzného. Z psychológom sa dohodneš, že potom tam už budeš chodiť sám. Tak len smelo do toho.

Patresko24

Je tu este niekto kto by mi vedel poradit? Nieje nejake forum na recove problemy? Inak by som sa rad porozpraval respm popisal s clovekom ci uz v mojom alebo starsom veku o tomto probleme ,ktory ma tiez :) zatial dakujem :)

Patresko24

Ja sa dost bojim navstivit psychologa len ked poviem mame ,ze ho chcem navstivit nechcem aby si myslela ,ze som nejaka citlivka .Chcel by som recove bloky sam porazit co je moj ciel, samozrejme by sa zislo sa s niekym porozpravat a urovnat si to, ale je to nesmierne tazke ... psycholog mozno, ked budem dospely, doteraz to je nerealne :)

wikiwww

Nastav spravne svoje pozitívne myslenie..Skus sa uvolnit..možno by ti pomohlo ak by si navštivil psychologa.V dnešnej dobe je to bežna vec

ZuzanaK

Ahoj, myslím, že si správne aj sám pochopil, že je potrebné si utriediť myšlienky a pocity. Takýto zmätok v našom vnútri sa môže odraziť na fyzickej úrovni. S týmto by Ti mohol pomôcť psychológ. S ním sa porozprávaš o čom uznáš za vhodné. Pomôže Ti utriediť si priority. Ja sama som párkrát navštívila psychologičku a neľutujem to. Ak sa bojíš finančnej záťaže, nemusíš mať strach. Ja som neplatila nič. Nájdi si na nete psychológa, ktorý ma zmluvu s Tvojou zdravotnou poisťovňou.
Prajem veľa šťastia ;))