Muži potrebujem poradiť

Príspevok v téme: Muži potrebujem poradiť
Míša123456

Zdravím, potrebujem názor niekoho úplne nezainteresovaného tak píšem sem. Spoznala som sa s jedným chalanom na jednej akcii. Celý večer bol fajn, boli sme si zjavne obaja sympatický, strávili sme spolu celý večer (samozrejme v pritomnosti dalších ludi), bavili sa a kecali až do rána. Chalan mi prišiel trošku hanblivý a tak si vravim, že urobim prvý krok a navrhnem, aby sme si vymenili na seba kontakt a podobne, no plán nevyšiel, ja som sa musela na chvilu vzdialiť a odisť. A tak chalan odišiel domov bez rozlučky, len ludom, ktorí boli práve okolo povedal, že kam ide. Neskôr som sa dozvedela, že to bola vraj akože narážka na niečo, no mne to práve vtedy nedoplo a že ked sa ho kamarát spýtal, či sa mu páčim, vraj pokýval hlavou ( mám to potvrdené nezávisle od 2 osob) Na další den som musela odisť, takže sme sa už nestretli. Vzhladom na okolnosti som si povedala, že si ho pridám na FB, veď sme sa na začiatku predstavili, vieme ako sa voláme a že sa to nejako dalej rozvinie a ked povedal, že sa mu páčim, že za skušku nič nedám. No chalan nekomunikuje. A teraz neviem či je len hanblivý alebo som to nejako ja pokazila, tým že som nebola dostatočne priama predtým než odišiel. Kamaráti čo o tom vedia hustia do mna, aby som mu napisala a skusila nejako zatlačiť na pilu, no ja sa obávam, že to nie je dobrý nápad. Čo si myslíte vy? ďakujem za rady

Míša123456

Nechcem si s nim nijak extra vypisovať, potom by som to tlačila skor na osobne stretnutia, ak by mal záujem, ja tiež nie som nejak na vypisovanie, ale skor by som chcela vedieť, že na čom som. A tiež som to chcela poriešiť tým, že spravíme dalšiu party a tam zistim čo a ako, ale problem je, že na tej akcii sme sa náhodne stretli 3 rozne skupinky ludi, tu jeho skupinku doviedol iný chalan a presvedčiť toho chalana, aby zase prišli by bolo po prve veľmi zdlhavé a po druhé už by o tom vedel každý a mohlo by to mať uplne opačný efekt, že by sa chalan stiahol.
Ach jaj ja som vedela, že mám byť viac akčná, ale zase som nechcela veľmi tlačiť na pílu... :/

Tauruss

Nie každí chalan je na vypisovanie si cez net tiež som mal podobnú situáciu spolu ked sme boli tak sme si ohromne rozumeli ale bohužiaľ bývala odomňa daleko a písanie cez net nám spolu nešlo tak to opadlo. Nech ta kamaráti radšej zavolajú von ked tam bude aj on a uvidíš ako si na tom.

Míša123456

No ja len nechcem, aby sa chalan nejako zlakol alebo aby som nevyznela dotieravo a hlavne ani neviem čo by som mu napísala a toho sa teda najviac desim. To je to najhoršie, že neviem ako začať debatu a o čom kecať a to nikdy nemám problem porozprávať sa s hocikým o hocičom, no v takejto situácii som ešte nebola a to som zvládla už fakt rozne veci...

Míša123456

No blbo sa už cítim dosť dlhú dobu, lebo kamaráti vkuse riešia a stále sa na to pýtajú a vôbec mi tak napomáhajú a hlavne od tej akcie už ubehol nejaký čas, on bol na dovolenke ja tiež, takže sme boli obaja mimo net, tak už sa mi to zdá byť trošku také blbé, že ubehlo tak veľa času odvtedy (už je to asi viac než týžden)

idle

nechaj ho, nech spraví ďalší krok. ten spraví len vtedy, ak má o teba záujem. chlapi majú radi pocit, že o ženu bojujú, tak im ho treba dopriať ;-) ďalej naozaj nerieš. nikto nemá rád vtieravé ženy a iba by si sa cítila blbo.

Míša123456

Pridala som si ho na FB, že hádam sa už odváži a nejak nič, nekomunikuje. Kamaráti tlačia na mňa, aby som ja napisala prvá... Ja zase nechcem byť veľmi dotieravá tak neviem čo robiť.